.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Топиране/Вафлички?!

Винаги ми е било много интересно като гледам профилите на някои момичета из нета косата им. Тъй като живея от много време извън БГ не съм много наясно с модните тенденции в БГ, но със сигурност са много по-добри от тукашните Въпроса ми е...Как постигате тоя страшен обем в корените на косата?!?! То се вижда, че не е само химия, но как точно?! И какви са тия "вафлички" за които чета натук натам..Искам да се намери човек, който ясно да ми обясни как става тоя ефект??

Мега фен Аватара на EarthShaker
    аз съм глеал тес от нашия клас... зимат преса и й слагат такъв накрайник дето е на вълнички ама такива по отсечени... струва ми се банално и супер вредно

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ами плюс пресата и машата може да сложиш гел или пяна в корените на косата,да издухаш със сешоар,после разресваш и готово
    А иначе пресите и машите си имат накрайници,с които да си правиш различни ''чупки'' в косата,''вафличка'' е един такъв вид
    бтв-ти от къде си?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Слагаш малко пяна или лак в корените и само в корените слагаш пресата и после с обла четка и с сешоар може да минеш цялата коса.А вафличките са различни приставки на пресата един вид къдрици или чупки...

Благодаря много за предното мнение, беше ми от полза. Значи разбрах какви са тия "вафлички" най накрая А цялата процедура на влажна коса ли се прави? И няма ли да се гледат вълничките от пресата след това?

Процедурата се прави на суха коса,защото на влажна е доста по-вредно.
    Вълничките няма да се гледат,ако най-горния пласт на косата се остави прав.Те остават под него и не се забелязват.
    Иначе топирането и пресата в корените са много много вредни...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mneniata predi men sa dostatachno qsni po otnoshenie na tova kakvo predstavlqvat vaflichkite... Samo iskah da dopylnq che ne e nujno da ne se vijdat... Az si pravq vaflichki po cqlata kosa.. v smisal i po nai gornia sloi... i ne se pritesnqvam ot tova che te se vijdat.... Kakto i tova che procedurata se pravi na suha kosa zashtoto na mokra edva li shte se poluchi....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си