.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

искам ама той не ще...

аз мн искм да му лапам ама той не дава бе хора,защо така,какъв може да е проблема??????кажете ако зн не6то...

321

Може би си има някоя друга, която му духа тайно и го задоволява достатъчно!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да не би да мисли, че е унизително за теб?

не не мисля че е унизително за мен,аз сама му предложих... но ъой отказва и отказва

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от ``bitch``
    не не мисля че е унизително за мен,аз сама му предложих...
    Ideqta e toi da ne go misli,ne ti...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Той може така да смята. Да има предразсъдък..........Направи му го без да очаква.

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    знаеш ли като се замисля може да си права но кой би ти отказал такова предложение....

am ili go izdebni i mu go lapni bez da o4akva ili spri da go kara6 ,taka 6te se 4udi za6to sprq da iska6 i 6te go glojdi taq misal i 6te te nakara sam

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    знаеш ли като се замисля може да си права но кой би ти отказал такова предложение....
    Vseki lud s nomera si.Taka che nedei se uchudva.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ми най-важния въпрос;
    Той правил ли ти е френска?-ако не, може би е възпитан, че това не е нормално и бля-бля подобни от техните.
    Пък може и да е имал стара неприятна слу4ка. Питай го защо не иска.
    Кажи му, 4е това те възбужда.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Мисля, че го е срам

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Ми най-важния въпрос;
    Той правил ли ти е френска?-ако не, може би е възпитан, че това не е нормално и бля-бля подобни от техните.
    Пък може и да е имал стара неприятна слу4ка. Питай го защо не иска.
    Кажи му, 4е това те възбужда.
    mislq 4e 6te se saglasq s teb

Страх го е да не му го отхапеш
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Град
    Sofia
    Да наистина. Може би наистина е имал неприятна случка от несполучлива свирка. Един приятел така си беше изпатил от една "свиркаджийка" после незнам колко време разправяше , че не може да позволи на момиче да му духа.
    Най-добре поговори с него за да разбереш какъв е проблемът му. Все пак не всички момчета е задължително да искат непремено свирка, както и не всички момичета искат да им правят шпакли.
    Едно старо гадже пък не искаше да ми прави свирка, аз не съм я осъждал за това, но пък като тръгнех аз да и правя шпакла тя ми буташе главата в страни за да не го правя, не че не искаше ами просто и беше кофти аз да не получа това удоволствие пък тя да го получи, въпреки че за мен лично нямаше проблем дори да не ми прави свирка.
    Замисли се и върху този вариант.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Добре де поговорете. Накарай го да ти обясни причнините поне.
    ПЪк ако ти ще си му за първи път със свирката може да се притеснява. Не само момичетата сте суетни.. Накарай го да се отпусне, бъди тактична, покажи му, че го желаеш по един по-мил начин за да се отпусне
    Може пък той наистина да го смята за унизително за теб.
    Може пък да се притеснява, че му е малък, ако не сте го правили или че нещо няма да ти хареса.
    Или точно в момента, в който си поисквала може да си го хващала в кофти ситуация. в смисъл в хигиенна, може да примерно веднага след баня да се чувства по-комфортнои, а ти да си му предложила в по-далечен момент..
    Според мен може, като гледам възрастта ти по моя преценка, може би ти си му първата и се притеснява и се спича от тялото си. Явно теб повече те блъска хормона.
    Айде сега попитай го и разбери причината (макар, че ако са последните 2 едва ли ще ти каже честно казано) и предприеми нещо според отговора. Ако не знаепш какво пак пискай съявет тука да знаем по-конкретно кво да кажем ;р. Пък ако се сетика и не ти казва, значе може да са псоледните 2 причинои. ТОгава ти тактично му намекни, че няма от кво да се притеснва и че той те кефи и искаш да опиташ с него и т.н. или му предложи някой път веднага след баня примерно. Изцакай го
    А тая идея да го дебнеш и да го лапнеш.. хах.. как ще стане бе.. едва ли сще стане.. не си бърза като светлината, тъй, че.... най-много да се получи мн когфти за него и да го спечеш повече..
    Освен някоя вечер ако се случва да спите заедно. като заспи лекичко започни да го галиш и с целувки надоолу. Тогава предполагам ще е напълно изряден се пак цяла вчеер се е готвил да е с теб.. чаткаш ли
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

хах и като му го лапне на сила той нали ще се стресне и може да не му стане бе

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Хахах абе а никой ли не се сети , че може да го е срам да си по каже патката пича

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Град
    your mind,your body and your soul
    наистина може да го смята за унизително.имах приятел които смяташе 4е е краино унизително за моми4е да духа но след като му обясних 4е е нормално при положение 4е тои ми доставя удоволствие да искам да му доставя и аз..поговорихме си на тази тема и накрая стана така 4е сам се наместваше и просто умираше за свирка....таа мисалта ми е да поговорите за да разбереш неговата гледна то4ка..успех
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

maleeeeeee hora,vaob6te i ne se bqh zamislqla za takiva ne6ta,blagodarq vi na vsi4ki

сигурно го е страх да не го гризнеш

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    сигурно го е страх да не го гризнеш

In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Бургас