dammm , az postoqnno sym na tokcheta ... sexy e .... ami ako mackata ne svikva krakata v kolenata i ima izqshtna pohodna .... si mislq che e qka ... ama ako hodi kaot na kokili![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Az syshto sym tvyrdo "ZA" visokite tokcheta,vypreki che sled godini krakata mi mn shte stradat s tova neprestanno nosene na visok tok.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
az sushto sum "ZA" visokite tokcheta.. i sum reshila veche da nosq i az..nishto che sum malko visoka...no nikoi ne moje da mi kaje nishto nali taka ..
![]()
и аз съм "ЗА", но ми става много смешно, когато видя някоя 15-годишна с 10-сантиметрови токчета, която се кълчи насам натам и една успява да се задържи права.![]()
![]()
![]()
И аз съм ЗА![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Хмм...ами няма лошо да се носят обувки на висок ток,но момичето наистина да може да ходи с тях! Кога беше гледам една петокласничка в даскало ми се качила на висок ток и не може да ходи,криви се все едно,че е на лед...просто е смешно отстрани. Аз лично не мога да ходя на висок ток и затова и не нося...
Пробвала съм обувки на маманаправо ужас...чудя и се как се държи на тях
![]()
А сега за или против мисля,че е неуместен въпрос.Всеки си избира как и с какво да бъде облечен и обут.Пък и примерно аз да съм колкото гаджето висока и заради едната мода да се кача на токчета и да стърча с 5-10 см над него![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
ЗА естествено! Много е секси, придава самочувствие![]()
Даже след малко излизам по магазините да си търся обувки на токчета![]()
![]()
ПС: Честит празник![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
i az sum ZA! Moite kraka ve4e do takava stepen sa sviknali da hodqt na tok,4e ako hodq po dulgo vreme s maratonki,umiram ot bolki v praseca!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
И аз съм 100% ЗА!![]()
![]()
![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
темата не е за тук
харесвам жени на високи обувки
Първоначално написано от la4ezara
мда +1
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ако има прави и хубави крака...със едни обувки на висок ток си е ...напрао страхотно
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Az zatva ne nosq maratonki!Първоначално написано от darla_f
![]()
![]()
![]()
P.S.Ponqkoga se nalaga razbira se.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
И аз съм за високите токчета обаче не нося щото съм висока не ми трябва да ставам повече :P
Ами да и според мен токчетата са секси ... но ако наистина можеш да ходиш на тях и си с хубави крака![]()
Аз не нося или поне не често , защото стила ми е спортен и си карам на гуменки :P![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
Веднага си представям два случая
1-"Мацката" да не може да ходи и да си криви краката наляво надясно
и 2-Наистина да е секси![]()
offline forever!
И аз нося висок ток само че когато има някой по официален повод.Поне според мене е малко кофти всеки ден да си на висок ток...
Russian Aerospace Agency
Ами кефи ме висок ток на някое по-височко момиче - не някое миньонче високо 1,55 и се е качила на токове дълги колкото половината й крака и едвам прави стъпки, защото не може да си вдигне крака толкова високо.
Visoko da. Ama da ne e mnogo debelo 4e ne moe vlezne![]()
Мдам и аз съм съгласна с това. Момичето не трябва да е нито прекалено ниско , нито прекалено високо! ( а ако при втория вариант е и по-едро става ужас ... много грубо изглежда )Първоначално написано от WaKo
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
Аз съм ЗА, въпреки че не нося много високи и тънки токчета.Зимата изобщо избягвам високи, освен ако не е платформа. Нося и са ми много удобни, издържам дълго с тях и не стъпвам като щраус с тях! Обаче всеки ден виждам някжи 12-13 годишни ПИКЛИ, които ходят на мн виоки объвки и наистина си нямат огледало да се видят как стъпват, много им се смея на акъла и на родителите им! Трябва да си доста безотговорен родител, че да дадеш толкова пари за токчета и щерката ти да е като паток с тях!Абе нека си мислят, че с високите объвки са харесвани от "батковците"! Някой са харесвани, но само ако имат прави и хубави крака, и могат да се крепят на токчета!
Добре, че съм супер Гъзе на токчета![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...