.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Тема: Токчета

Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Токчета

За или против по-височките токчета. Какво си мислите като видите някое маце с високи ток4ета?

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    *in a pink dream*
    dammm , az postoqnno sym na tokcheta ... sexy e .... ami ako mackata ne svikva krakata v kolenata i ima izqshtna pohodna .... si mislq che e qka ... ama ako hodi kaot na kokili
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Az syshto sym tvyrdo "ZA" visokite tokcheta,vypreki che sled godini krakata mi mn shte stradat s tova neprestanno nosene na visok tok.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

az sushto sum "ZA" visokite tokcheta.. i sum reshila veche da nosq i az..nishto che sum malko visoka... no nikoi ne moje da mi kaje nishto nali taka ..

Повече от фен
    Град
    sofia
    и аз съм "ЗА", но ми става много смешно, когато видя някоя 15-годишна с 10-сантиметрови токчета, която се кълчи насам натам и една успява да се задържи права.

И аз съм ЗА
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Град
    варна
    Хмм...ами няма лошо да се носят обувки на висок ток,но момичето наистина да може да ходи с тях! Кога беше гледам една петокласничка в даскало ми се качила на висок ток и не може да ходи,криви се все едно,че е на лед...просто е смешно отстрани. Аз лично не мога да ходя на висок ток и затова и не нося...

Пробвала съм обувки на мама направо ужас...чудя и се как се държи на тях

А сега за или против мисля,че е неуместен въпрос.Всеки си избира как и с какво да бъде облечен и обут.Пък и примерно аз да съм колкото гаджето висока и заради едната мода да се кача на токчета и да стърча с 5-10 см над него

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

ами тва е много голямо удобство за миниончетата

ЗА естествено! Много е секси, придава самочувствие
    Даже след малко излизам по магазините да си търся обувки на токчета
    ПС: Честит празник
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Бургас
    mnogo e sexy

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    i az sum ZA! Moite kraka ve4e do takava stepen sa sviknali da hodqt na tok,4e ako hodq po dulgo vreme s maratonki,umiram ot bolki v praseca!

Град
    /\/\0uL!n r0uGe
    И аз съм 100% ЗА!
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

темата не е за тук
    харесвам жени на високи обувки

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    и аз съм "ЗА", но ми става много смешно, когато видя някоя 15-годишна с 10-сантиметрови токчета, която се кълчи насам натам и една успява да се задържи права

мда +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Фен
    Град
    вкъщи :)
    ако има прави и хубави крака...със едни обувки на висок ток си е ...напрао страхотно
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    i az sum ZA! Moite kraka ve4e do takava stepen sa sviknali da hodqt na tok,4e ako hodq po dulgo vreme s maratonki,umiram ot bolki v praseca!
    Az zatva ne nosq maratonki!
    P.S.Ponqkoga se nalaga razbira se.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

i az sum za

И аз съм за високите токчета обаче не нося щото съм висока не ми трябва да ставам повече :P

Ами да и според мен токчетата са секси ... но ако наистина можеш да ходиш на тях и си с хубави крака

Аз не нося или поне не често , защото стила ми е спортен и си карам на гуменки :P
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

Веднага си представям два случая
    1-"Мацката" да не може да ходи и да си криви краката наляво надясно
    и 2-Наистина да е секси
    offline forever!

здр

И аз нося висок ток само че когато има някой по официален повод.Поне според мене е малко кофти всеки ден да си на висок ток...
    Russian Aerospace Agency

Голям фен
    Ами кефи ме висок ток на някое по-височко момиче - не някое миньонче високо 1,55 и се е качила на токове дълги колкото половината й крака и едвам прави стъпки, защото не може да си вдигне крака толкова високо.

Visoko da. Ama da ne e mnogo debelo 4e ne moe vlezne

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Ами кефи ме висок ток на някое по-височко момиче - не някое миньонче високо 1,55 и се е качила на токове дълги колкото половината й крака и едвам прави стъпки, защото не може да си вдигне крака толкова високо.
    Мдам и аз съм съгласна с това. Момичето не трябва да е нито прекалено ниско , нито прекалено високо! ( а ако при втория вариант е и по-едро става ужас ... много грубо изглежда )
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

Мега фен Аватара на SunSmile
    Аз съм ЗА, въпреки че не нося много високи и тънки токчета.Зимата изобщо избягвам високи, освен ако не е платформа. Нося и са ми много удобни, издържам дълго с тях и не стъпвам като щраус с тях! Обаче всеки ден виждам някжи 12-13 годишни ПИКЛИ, които ходят на мн виоки объвки и наистина си нямат огледало да се видят как стъпват, много им се смея на акъла и на родителите им! Трябва да си доста безотговорен родител, че да дадеш толкова пари за токчета и щерката ти да е като паток с тях! Абе нека си мислят, че с високите объвки са харесвани от "батковците"! Някой са харесвани, но само ако имат прави и хубави крака, и могат да се крепят на токчета!
    Добре, че съм супер Гъзе на токчета
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си