.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70

Тема: Токчета

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Цитирай Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
    Аз съм ЗА, въпреки че не нося много високи и тънки токчета.Зимата изобщо избягвам високи, освен ако не е платформа. Нося и са ми много удобни, издържам дълго с тях и не стъпвам като щраус с тях! Обаче всеки ден виждам някжи 12-13 годишни ПИКЛИ, които ходят на мн виоки объвки и наистина си нямат огледало да се видят как стъпват, много им се смея на акъла и на родителите им! Трябва да си доста безотговорен родител, че да дадеш толкова пари за токчета и щерката ти да е като паток с тях! Абе нека си мислят, че с високите объвки са харесвани от "батковците"! Някой са харесвани, но само ако имат прави и хубави крака, и могат да се крепят на токчета!
    Добре, че съм супер Гъзе на токчета
    Турбо Гъзе... по темата:по-добре изглежда момичето,когато е на ток..стига да не ходи като кон де..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
    И аз съм 100% ЗА!
    Ako sa takiva kato na Avatara napravo ...
    Eating isn't cheating - Arnold

за почти винаги съм на токчета

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    И аз съм за високите токчета обаче не нося щото съм висока не ми трябва да ставам повече :P
    +1
    Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....

На който му харесва,да носи
    Мен не ме кефи :P

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    съгласна съм с мненията ви,4е мацката все пак трябва да може да ходи на ток4е. Аз съм също за,дори на мене ми е по-лесно на ток4е отколкото на ходило! нз защо. Прави фиругата по стройна,пък и гаджето е доста висо4ко и....трудно е ся..
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен
    Град
    в килера
    Не е лошо, но не е за мен... ще ходя като пате с тях
    на миньончетата им отива, но като видя някоя висока 1,80 и с токчета направо ми става лошо

ЗА!!! Еми като видя по улицата някоя мацка на токчета,такава по-издокарана и много се кефя.Токчетата са много секси...
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    'За' съм.Много се кефя на мацки на високи токчета,стига да могат да ходят на тях,а не да вървят сякаш са глътнали бастун.Доста често обаче ми се налага да виждам някви дето не могат да ходят на нисък ток даже, а са си купили обувки на висок ток.Просто срам и позор за обувката!!!А иначе нося по-рядко високи токове, но когато съм на тях се кефя максимално!И се харесвам на високи тънки токове.

Цитирай Първоначално написано от <<SilVer>>
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Ами кефи ме висок ток на някое по-височко момиче - не някое миньонче високо 1,55 и се е качила на токове дълги колкото половината й крака и едвам прави стъпки, защото не може да си вдигне крака толкова високо.
    Мдам и аз съм съгласна с това. Момичето не трябва да е нито прекалено ниско , нито прекалено високо! ( а ако при втория вариант е и по-едро става ужас ... много грубо изглежда )
    +1
    offline forever!

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз съм голяма почитателка на високите токчета,ама не някви много фрапантни...издължават крака и стои много добре...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    ЗА!!! Еми като видя по улицата някоя мацка на токчета,такава по-издокарана и много се кефя.Токчетата са много секси...
    +1

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    ..но ми става много смешно, когато видя някоя 15-годишна с 10-сантиметрови токчета..
    Що ? Аз съм 15 годишна и имам точно 10 см токчета ботуши и сандали .. Въпроса е че мога да вървя с тях де.. не съм като подкован кон..

Е и аз съм за токчетата,защото попринцип съм почти дюстабан и колкото на по висока обувка съм-толкова по добре . Болят ме краката от ниски обуща..

..............

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Myxaxaxa
    Ами няма нищо лошо във високите токчета - стига да подхожда на облеклото, цялостния стил и най-вече на повода. Много се дразня в училище по време на час някоя като си върви по коридора и тропа с тия токчета като кон, а звукът отеква в цялата сграда. Просто тия обувки не са за всеки ден.
    Аз не нося токчета, никога не съм носила дори, въпреки че съм нисичка. Не ми се вижда особено удобно - предпочитам гуменките
    +1

по принцип изобщо не нося високи обувки, но са ми много красиви и за бала задължително на токчета. Високите токчета просто променят всичко - изеивката на крака, походката и е много секси.
    SMILE FOR ME NOW

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Токчетата са секси.
    Токчетата са стилни.
    Токчетата са елегантни.

Когато си на токчета трябва да ги съчетаеш максимално добре с останалата част от облеклото си.

И както някой каза не са за всеки ден.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз разчитам на добрите стари кецове.По-удобно от кеца Н-Я-М-А!От токчета си нямам нужда,а и съм достатъчно висока.Мне,не съм против токчетата,който иска,нека си носи. (:

ахаа аз съм на по4ти 16 и съм висока 1.73 мога ли да нося ток4ета според вас

Цитирай Първоначално написано от www
    ахаа аз съм на по4ти 16 и съм висока 1.73 мога ли да нося ток4ета според вас
    Естествено, че можеш Важно е желанието, но е важно и да можеш да ходиш на тях Пробвай, няма какво да загубиш (:
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

ама не трябва да прекалявам нали?! не пове4е от 5 см......

Цитирай Първоначално написано от www
    ама не трябва да прекалявам нали?! не пове4е от 5 см......
    Ами да, като за начало
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Бургас
    И аз съм ЗА! Обаче да ви кажа никой не се ражда научен да върви на токчета...така, че някои коментари от сорта на "оная си криви краката... тая неможела да ходи..." и т.н. са излишни според мен... Трябва време за да свикнеш и да се стигне до "изящната походка" ;] И аз в началото вървях като пате ама... сега е друго

Цитирай Първоначално написано от Yuna`
    И аз съм ЗА! Обаче да ви кажа никой не се ражда научен да върви на токчета...така, че някои коментари от сорта на "оная си криви краката... тая неможела да ходи..." и т.н. са излишни според мен... Трябва време за да свикнеш и да се стигне до "изящната походка" ;] И аз в началото вървях като пате ама... сега е друго
    Е то за това се започва с по-ниски токчета и постепенно се минава на по-високи, а не да правиш шоу на хората всеки път щом те духне вятъра...
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

tvurdo za!!!!!!!!!!! moite sa mejdu 5 i 12 sm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си