Турбо Гъзе... по темата:по-добре изглежда момичето,когато е на ток..стига да не ходи като кон де..Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ako sa takiva kato na Avatara napravo ...Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
започти винаги съм на токчета
![]()
+1Първоначално написано от Kras4eto_lp
Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....
На който му харесва,да носи
Мен не ме кефи :P
съгласна съм с мненията ви,4е мацката все пак трябва да може да ходи на ток4е. Аз съм също за,дори на мене ми е по-лесно на ток4е отколкото на ходило! нз защо. Прави фиругата по стройна,пък и гаджето е доста висо4ко и....трудно е ся..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не е лошо, но не е за мен... ще ходя като пате с тях![]()
на миньончетата им отива, но като видя някоя висока 1,80 и с токчета направо ми става лошо![]()
ЗА!!! Еми като видя по улицата някоя мацка на токчета,такава по-издокарана и много се кефя.Токчетата са много секси...![]()
Just haters make me famous! εĭз
'За' съм.Много се кефя на мацки на високи токчета,стига да могат да ходят на тях,а не да вървят сякаш са глътнали бастун.Доста често обаче ми се налага да виждам някви дето не могат да ходят на нисък ток даже, а са си купили обувки на висок ток.Просто срам и позор за обувката!!!А иначе нося по-рядко високи токове, но когато съм на тях се кефя максимално!И се харесвам на високи тънки токове.![]()
+1Първоначално написано от <<SilVer>>
offline forever!
Аз съм голяма почитателка на високите токчета,ама не някви много фрапантни...издължават крака и стои много добре...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Що ? Аз съм 15 годишна и имам точно 10 см токчета ботуши и сандали .. Въпроса е че мога да вървя с тях де.. не съм като подкован кон..Първоначално написано от la4ezara
![]()
Е и аз съм за токчетата,защото попринцип съм почти дюстабан и колкото на по висока обувка съм-толкова по добре . Болят ме краката от ниски обуща..![]()
..............
по принцип изобщо не нося високи обувки, но са ми много красиви и за бала задължително на токчета. Високите токчета просто променят всичко - изеивката на крака, походката и е много секси.![]()
SMILE FOR ME NOW
Токчетата са секси.
Токчетата са стилни.
Токчетата са елегантни.
Когато си на токчета трябва да ги съчетаеш максимално добре с останалата част от облеклото си.
И както някой каза не са за всеки ден.
Аз разчитам на добрите стари кецове.По-удобно от кеца Н-Я-М-А!От токчета си нямам нужда,а и съм достатъчно висока.Мне,не съм против токчетата,който иска,нека си носи. (:
ахаа аз съм на по4ти 16 и съм висока 1.73 мога ли да нося ток4ета според вас![]()
Естествено, че можешПървоначално написано от www
Важно е желанието, но е важно и да можеш да ходиш на тях
Пробвай, няма какво да загубиш (:
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ама не трябва да прекалявам нали?! не пове4е от 5 см......
Ами да, като за началоПървоначално написано от www
![]()
Nothing but you
I'm addicted to you...
И аз съм ЗА! Обаче да ви кажа никой не се ражда научен да върви на токчета...така, че някои коментари от сорта на "оная си криви краката... тая неможела да ходи..." и т.н. са излишни според мен... Трябва време за да свикнеш и да се стигне до "изящната походка" ;] И аз в началото вървях като пате ама... сега е друго![]()
Е то за това се започва с по-ниски токчета и постепенно се минава на по-високи, а не да правиш шоу на хората всеки път щом те духне вятъра...Първоначално написано от Yuna`
Nothing but you
I'm addicted to you...