.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70

Тема: Токчета

Голям фен Аватара на nadincety
    И аз съм за...

tv1rdo daaaa
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Стига да може да ходи на тях и да не е изкривила токчетата(виждам често такива случай)определено съм "за"
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    shumen
    xYExYEXy High HeEls RuLE...
    tei de visokite tok4eta sa genialno izobretenie na 4ove4estvoto 4esno... obyvkite bez tok sa mi nqkak grozni i umreli.. takiva edni izmisleni sa mi azzz nosq samo obyvki na tok :P imam tam 1 4ift bez tok - ne se ponasqm.. krakata mi do tolkova sa svikanali da sa na tok 4e mi e super stranno kogato obyq maratonki /stava samo pa fizi4esko /. i krakata isglejdat syper qko s tokove... abe bomba sa tok4etata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Аз също съм ЗА ...
    I DoN`t WaNt EvErYtHiNg ...JuSt ThE BeSt !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За! Но да са удобни

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Razbira se 4e tok4etata sa super.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Аз съм за. Харесвам токовете, правят краката и дупето много стегнати и секси.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    град на греха
    За !!! Но не оставям и ниските обувчици

za!!! nali za tova sme momi4eta za da sme jenstveni i sexy
    Да сме скромни? О не, мерси!

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Мен ме кефят високите токчета.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Определено "за".Много искам да нося,даже имам един чифт и според сестра ми се справям добре,като ходя стех,но проблемът е,че нито една моя приятелка не носи високи обувки и аз като обуя,някак смешно стърча над всички останали.А сме по на 16 вече да му се не види.

nqkoe momi4e sas stroina figura i bluzka s 6iroko dekolte s mini poli4ka (da ne se prekalqva s "mini") i tok4e na prada (stiga da moje da hodi s takiva ) e mnogo sexy.
    Голям размер на картинката! /machoka/

За съм но както казаха останалите да можеш да ходиш на тях.Аз лично съм 1.63 висока а нося 41 номер и седи мн смешно ако обуя висока обувка с остър връх например...ходи 3 часа пред мене и все едно имам мечи лапи пък и на токчета ме болят краката имам само едни 7 сантиметрови ботуши с платформи и някакви обувки с 5 сантиметров ток който даже не е тънък и пак след 2 часа имам рани..абе прецакана съм
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Естествено че за...понякога ходя и с ниски обаче зимата особенно всичките ми ботуши са с ток.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Дам дам дам, твърдо съм за токчетата, но и аз мисля, че не са за всеки ден .... но иначе са супер секси и придават женственост, особено, когато стигнеш до тази "изящна походка"
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Аз постоянно ходя на токчета висока съм,но обожавам токчета,според мен придават грация,правят те по-секси,но е мн важно да можеш да ходиш на тях,защото като видя някоя мацка,део сложила ток и ходи като с извинение "ебан калвач" нямам думи
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    ЗА обаче никога няма да мога да се кача на такива токчета просто с най-обикновенни от 3 см немога да мина 3 метра та кфо да говориме за по-високи
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Лапландия!?
    Попринцип съм За!Но не и когато виждам някви 12 годишни курвета с 10 сантиметров ток супер смешно е...Иначе аз не нося ток никога не съм и носила не ми е удобно предпочитам си кецовете

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз също съм за,харесвам ги много,зимата не бих си позволила да ходя с висок ток просто защото не желая да се подхлъзна и да си нося последствията.Но лятно време често съм на висок ток.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си