tv1rdo daaaa
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Стига да може да ходи на тях и да не е изкривила токчетата(виждам често такива случай)определено съм "за"![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
xYExYEXy High HeEls RuLE...
tei de visokite tok4eta sa genialno izobretenie na 4ove4estvoto 4esno... obyvkite bez tok sa mi nqkak grozni i umreli.. takiva edni izmisleni sa miazzz nosq samo obyvki na tok :P
imam tam 1 4ift bez tok - ne se ponasqm.. krakata mi do tolkova sa svikanali da sa na tok 4e mi e super stranno kogato obyq maratonki /stava samo pa fizi4esko
/. i krakata isglejdat syper qko s tokove... abe bomba sa tok4etata
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
За! Но да са удобни![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Razbira se 4e tok4etata sa super.![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Аз съм за. Харесвам токовете, правят краката и дупето много стегнати и секси.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
За !!! Но не оставям и ниските обувчици
za!!! nali za tova sme momi4eta za da sme jenstveni i sexy![]()
Да сме скромни? О не, мерси!
Мен ме кефят високите токчета.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Определено "за".Много искам да нося,даже имам един чифт и според сестра ми се справям добре,като ходя стех,но проблемът е,че нито една моя приятелка не носи високи обувки и аз като обуя,някак смешно стърча над всички останали.А сме по на 16 вече да му се не види.![]()
nqkoe momi4e sas stroina figura i bluzka s 6iroko dekolte s mini poli4ka (da ne se prekalqva s "mini") i tok4e na prada (stiga da moje da hodi s takiva) e mnogo sexy.
Голям размер на картинката! /machoka/
За съм но както казаха останалите да можеш да ходиш на тях.Аз лично съм 1.63 висока а нося 41 номер и седи мн смешно ако обуя висока обувка с остър връх например...ходи 3 часа пред мене и все едно имам мечи лапи пък и на токчета ме болят краката имам само едни 7 сантиметрови ботуши с платформи и някакви обувки с 5 сантиметров ток който даже не е тънък и пак след 2 часа имам рани..абе прецакана съм![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Естествено че за...понякога ходя и с ниски обаче зимата особенно всичките ми ботуши са с ток.
Аз постоянно ходя на токчета висока съм,но обожавам токчета,според мен придават грация,правят те по-секси,но е мн важно да можеш да ходиш на тях,защото като видя някоя мацка,део сложила ток и ходи като с извинение "ебан калвач" нямам думи![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
ЗА обаче никога няма да мога да се кача на такива токчетапросто с най-обикновенни от 3 см немога да мина 3 метра та кфо да говориме за по-високи
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Попринцип съм За!Но не и когато виждам някви 12 годишни курвета с 10 сантиметров ток супер смешно е...Иначе аз не нося ток никога не съм и носила не ми е удобно предпочитам си кецовете![]()
Аз също съм за,харесвам ги много,зимата не бих си позволила да ходя с висок ток просто защото не желая да се подхлъзна и да си нося последствията.Но лятно време често съм на висок ток.![]()
![]()