- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да си загубя гласа ?
Искам да нямам глас за утре някои знае ли как да го загубя ??
Не можеш ли да се преструваш? Нали уж това ви е главното приложение на повечето дами...![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Единствената по-тъпа тема от тая е,може би, 'Как да припаднем'..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Вие сте хора с прекалено свободно време ми се струва,абе хора как да спра да дишам/да пикам/да гледам някой знае ли?![]()
![]()
Аз знам как.Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
А за гласа.. Викай!![]()
Излез на вън и започни да викаш колкото можеш силно,ако викаш достатъчно продължително може о да успееш да загубиш гласа си за утреПървоначално написано от ^^FieRy_GirL^
![]()
викай докато прегракнеш![]()
![]()
...
излизаш на балкона и почваш да викаш metallicaаааа![]()
![]()
gorkite susedi![]()
Набележи си поляна по средата на някоя гъста гора. Отиди към 00:00 застани по средата и започни да грачиш като гарга. После пий една ледена бира и продължи с граченето. Ако ти омръзне можеш на минеш на имитация на смях на вещица, грухтене и силни нечленоразделни възклицания в стил набиха ми кол в отходната тръба. Накрая изпей най-дивата чалгия за която се сещаш и се завърти три пъти около лявата си ръка. Успех...![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Леле,леле...докъде стигнахте. Хора,бе,как да пожълтея?![]()
Напий се и отиди на дискотека.Като свършиш повърни и пак се напий...
The Spark
Откъсни си гръкляна и хич нема говориш >:О
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Това, че може да пише е по - пагубноПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Аааа, тва беше много добро!Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Собственост на Canis_Dirus
oFFFFFFFFFF sprry aama si leko ....... da si zagubish glasa VNIMAVAI SHTOT MAI SI ZAGUBILA MOZAKA da ne zagubish i ne6tu drugo![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.