.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен
    Град
    Utopia..

До фенове и специалисти

Вчера за пореден път гледах епизод от Междузвездни войни .. вчера даваха 6-ти
    Тези, които са го гледали знаят, че в последните кадри се появява холограма на Йода, Оби Уан и бащата на Люк - Анакин
    Филмът е излезнал 1983 година
    въпросът ми е как образът на Анакин е абсолютно идентичен с актьора, който играе Анакин в 3-ти епизод, който бе заснет две хиляди и някоя година ???

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    2 варианта:

1 и по-логичен е при кастинга за новите серии да са търсили голяма прилика на актьора и да са го гримирали и нагласили да изглежда, точно като в предишните части

2. Просто да си гледал оправените версии на старите филми, защото покрай епизод 1 Лукас пусна и старите 3 части с обновени визуални ефекти и като нищо да са оправили образите
    Второто е. Гледай някой от по-старите филми и ще видиш, че Анакин е различен.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Незнам кво харесвате на тоя филм.Преди това бях почнал да гледам един от поредицата ама на 10-тата минута го спрях.Просто щях да заспя
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    2 варианта:

1 и по-логичен е при кастинга за новите серии да са търсили голяма прилика на актьора и да са го гримирали и нагласили да изглежда, точно като в предишните части

2. Просто да си гледал оправените версии на старите филми, защото покрай епизод 1 Лукас пусна и старите 3 части с обновени визуални ефекти и като нищо да са оправили образите
    Второто е. Гледай някой от по-старите филми и ще видиш, че Анакин е различен.
    На мен наще са ми казвали, че е така
    we give it all.

2рото е и е супер тъпо... абсолютно ненужна и дразнеща промяна.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    не го вярвах не знаех, че е правен такъв римейк
    благодаря за информацията

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    не го вярвах не знаех, че е правен такъв римейк
    благодаря за информацията
    Да, нагласяни са образите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Незнам кво харесвате на тоя филм.Преди това бях почнал да гледам един от поредицата ама на 10-тата минута го спрях.Просто щях да заспя
    Първите 3 серии смучат пишка, да...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Първите 3 серии смучат пишка, да...
    На мене 3-тата ми ареса. По-драматична е
    Ама първите 2 са пълен боклук.
    Сега знам че лукас започва да се ктови за серии за обучението на Оби Уан.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    4UBAKA 4UIIIIIIIIII
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Всъщност изключително добре си спомням шестата серия, такава каквато беше преди да излезе третата и съответно да се запознаем с Анакин малко преди да се поизгори така лошо. В нея редом с безплътните Йода и Оби Уан стоеше.... някакъв дядка...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Всъщност изключително добре си спомням шестата серия, такава каквато беше преди да излезе третата и съответно да се запознаем с Анакин малко преди да се поизгори така лошо. В нея редом с безплътните Йода и Оби Уан стоеше.... някакъв дядка...
    Вейдър без маска седеше до тях.

Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Вейдър без маска седеше до тях.
    Дам, а сега в новата версия мисля, че е младия Анакин
    we give it all.

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Ако искаш мога да ти пратя линк с торент на версията която не е променяна...Те всички са пипани , сменян е и Императора.

Мега фен Аватара на amatorium
    Nqkoi ot scenite sa podmeneni. V originalnite ne e toi.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Даам както казахте е..обновени версий.. И 6 филма рулират според мен, верно 4-5-6 изглеждат зле сравнение с 1 2 3, но са правени доста отдавна ,а тогава са били уникални...Малко ме дразнат в 6тата част тия плюшени мечета...

Любимата част ми е когато Йода се бие..голяма нинджа е ..И нашия с 2те lightsaber-ta
    The Spark

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Даам както казахте е..обновени версий.. И 6 филма рулират според мен, верно 4-5-6 изглеждат зле сравнение с 1 2 3, но са правени доста отдавна ,а тогава са били уникални...Малко ме дразнат в 6тата част тия плюшени мечета...

Любимата част ми е когато Йода се бие..голяма нинджа е ..И нашия с 2те lightsaber-ta
    1,2,3 смучат яко пишока, АМА МНОГО.
    Супер зле са.
    Клоне Ларс , е по-яко ама... 1-2-3 са толкова зле, че направо ми се гади.
    Преди като си правих маратон, едва ги издържах ';(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си