- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ
Горд съм, че съм БЪЛГАРИН, горд съм, че съм роден в БЪЛГАРИЯ, това че политиците са скапани боклуци и съсипват държавата ни е друг въпрос! СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА НИ !!!
Снайперист на свободна практика
В повечето случай ДА!!! Но политиците развалят държавата!!!Правят всичко за циганите за тях ,няма закони ,а за българите има! Това държава ли е ? Надявам се Ванга и този път да е познала!!!!!!!!
ОБИЧАМ Родината ,МРАЗЯ Държавата !!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Айде поне се научете да пишете на български и тогава да пискате, че сте големите патриоти.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ха-ха-ха! Сега се чудиш ,какво ще ти напиша нали?Ще те оставя да си пишиш.Ще те оставя да си мислиш ,че си успял/а! Мисли сиПървоначално написано от extreme_
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Знаеш ли какво е клише?Първоначално написано от ANTIHUMAN
А правопис?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
офф аиде без тапи спорове моляПървоначално написано от _SL_
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Тъпи спорове? Да кажеш кое е тъпото на спора можеш ли?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Do nqkade se gordeq.
Offfff skuka..........
Не мога да кажа че се "гордея"...Държавата ни можеше да е много по добре във всяко едно отношение, ако нямаше толкова много корупция и мафия.Щом хората в парламента, от които чакаме да направят нещо за нашата държава, само си пълнят гушите...какво да очакваме вече...за това и толкова много хора заминаха, ще заминат и още много ; циганите се размножават толкова бързо...някъде четох, че до еди-коя-си година щели да се изравнят с българите.Ония горе кфо правят по въпроса?Скоро се подписах в петиция с/у изучаването на турския в българските учлища (не съм расист или нещо, просто не ми се харесва тая идея) и тн...Проблемите са много и почти никой не прави нищо по въпроса...Иначе да - държавата ни има МНОГО красиви места, но това не е достатъчно.Как да се гордея, че съм българин?Всички около мен са с изкривено мислене.Всеки гледа да те прецака, не казвам че в чужбина го няма това, но от това което съм видял хората не са като тукашните.Имат си ред, спазват някакъв етикет...Тук селянията е в изобилие.Моментите в които се срамувам, май преобладават пред тези когато се гордея че съм българин.
Нашата сила извира,
от хилядолетия и векове
и днес сърцето ти не спира,
да тупти родино, нищо че,
сега си ти една,
малка, разпокъсана,
ограбена земя,
от хищници разкъсана.
Земя, която беше,
красива и свободна,
на три морета ти стоеше,
непримирима горда.
Реки от кръв са текли,
по твоята снага,
безброй юнаци са паднали,
със името ти на уста.
България - ние те обичаме,
България - във вярност ти се вричаме,
България - за нас ти си една,
България - ти си нашата страна.
Историята ни древна,
е наш'та жива сила
и днес ни е потребна,
родина 'щото си се свила,
в една човешка длан,
ограбена, но несломена
и не от войни и бран,
а от велики сили разделена.
Идеалите ни вечни,
те са нашата упора,
предците ни за тях,
воювали са без умора.
Те храбро и без страх,
са падали във боя,
за да можем ние днес,
да казваме - родино моя.
България
над всичко!
Имам Родина, имам народ,
имам и вяра, имам живот.
Имам надежда, имам съдба,
имам куража за тая борба.
Гордея се с миналото на България!
Гордея се с българската природа!
Гордея се с талантливите българи!
Гордея се с роднините и приятелите си!![]()
Няма как да съм горда от хаоса в държавата ни!
Няма как да се гордея с поведението и отношението един към друг на толкова много сънародници в чужбина!![]()
Надеждата умира последна!!!
гледам ги тука англичаните колко са тъпи, дебели, миризливи и ограничени и ми се извълва душата като се сетя, че съм българин![]()
Гордея, че съм БЪЛГАРИН, защото България е НАЙ-ВЕЛИКАТА страна на света, която има незабравима история и невероятна природа!!!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
Много красиви клипове, трогнаха ме...
България над всичко! Но не и тези алчни баламурници, които я управляват.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ГОРДЕЯ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
да го духат всички недоклатени политици
![]()
![]()
![]()
![]()
GiVE Me a ReASon To Kill YoU anD I WiLL maKe YoU ImMortal ...
Bulgaria nad vsi4ko![]()
![]()
vie normalni li ste?
Kolko ot vas biha se bili ya Bulgaria, biha ostavili semesitvo, priqteli, biha yabravili sebe si v imeto na mizerna Bulgaria... Kogato go napravite mi vikaite Bulgaria nad vsi4ko![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Тоест, докато няма войни, граждански неподчинения, масови безредици и митинги против Буш, Путин, ЕС, Китай и други да не се вика "България над всичко"? Или не съм разбрал правилно?Първоначално написано от leti_cherry
![]()
Левски шампион але але!
air_J, ti naprimer kakvo vlaga6 v izraza "Bulgaria nad vsi4ko"?
Nad koe vsi4ko? Kak moje6 da dokaje6, 4e za teb Bulgaria e nad vsi4ko?
Dadoh tezi primeri, za6toto tova mi idva na um kato pro4eta tazi fraza.
P.S. Izvinqvam se za latinicata.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
И на мен не ми е съвсем ясно какво значение се влага в израза, но смятам, че се изрази грубо и цинично, което не отива на австрийското ти възпитание, та затова се и обадих. А за момента най-лесния начин да докажеш, че България за теб е над всичко е да придобиеш образование в чужбина и да откажеш да се реализираш там, за да опиташ да правиш това тук (квалификация, в която се надявам да попадаш и самата ти). Иначе да не дава Господ по-сериозни поводи да се изяснява значението на "България над всичко".![]()
Левски шампион але але!
Който не се гордее че е българин мисля че няма място в България. България е една велика държава с велика история и едва ли много от вас знаят , но България е единствената държава която не е губила флаг в битка
Да Живее България
\Първоначално написано от HateCops
/
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Първоначално написано от air_J
Tova i smqtam za sega da napravq, sled kato se obrazovam dostatu4no i vidq svqt i vse o6te namiram smisul da se vyrna. Puk i surceto si ostavih v Bulgaria, koeto ne iska da doide pri men.
![]()
I da, dano da nqma takiva povodi za dokazvane.
HateCops, tova za znameto go znam, no dobre 4udesna istoriq, naistina, oba4e kakwo tazi istoriq ti pomaga? Kude sa dne6nite Botev i Levski?! Kude vijda6 velikoto bude6te na Bulgaria? I ne, ne smqtam, 4e ako ne se gordee6 s Bulgaria, mqstoto ti ne e v Bulgaria. I az si se gordeq s vsi4kite ni krasoti, istoriq, polovinata mi avstriiski priqteli ve4e sa bili v BG i sum im pokazala samo hubavite strani i estestveno te sega razkazvat kolko e hubavo v Bulgaria. No edin 4ovek (naprimer az, ako re6a da se borq s vsi4ko neuredici v BG) prolet ne pravi, a kato vijda6, 4e na drugite ne im puka...Vse pak ima6 edin jivot.