.

Виж резултатите на анкетата: гордеете ли си че сте българи

Гласували
504. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

391 77,58%
  • не

113 22,42%
Отговор в тема
Страница 3 от 16 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 391

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от enrique_fenka
    Не,не се гордея,че съм българка Нещо повече,съжалявам,че съм се родила в България
    Бахти тъпия ник имам

ДА!!!!!! това е едно от малките неща с които се гордея че съм .. ! за мен България е велика държава .. всъщност не.. хората в нея са велики .. защото Б-я не мисля че се е оттвърдила като държава след като има хора които ме питат "абе аджа ба де е това.." ... няма значение .. горда съм че съм българка ! (:

българин да се наричам първа радост е за мене

Град
    Благоевград
    Да съм българче е едно от нещата,ор които се гордея най-много!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Град
    Регенсбург, Германия
    Да, определено! Никога не съм съжалявал, че съм се родил точно в България. Според мен България е най-свещеното място на планетата. И едно от най-красивите.

Цитирай Първоначално написано от Kasiera
    Цитирай Първоначално написано от enrique_fenka
    Не,не се гордея,че съм българка Нещо повече,съжалявам,че съм се родила в България
    Аха... и що? Много сте ми интересни смешковците днес. Седнали да плюят по България, а какво знаете за нея всъщност? Че е създадена през 681 година и че сме били 500 години под турско робство. Бас държа, че нито един от тези, които толкова смело твърдят, че се срамуват от страната ни си няма на идея от къде са корените ни, колко дълга е всъщност истинската ни история, не знаят че единствено Гърция се е утвърдила като държава преди нас, не знаят, че България е имало много много преди така налаганата 681ва година, нито знаят че някога, да доста отдавна но някога - сме били най-великите. Имало ни е преди така тачената Римска империя, имало ни е преди Великобритания, преди любимата на много днешни пубери Америка... Самия факт, че след пет века робство сме оцеляли като нация е достатъчен да се гордеете, че сте родени тук. И точно заради хора която отричат страната ни в момента сме на това дередже. Но майната му сега е модерно да сме хейтърчета, нали така?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз съм българче обичам
    наще планини зелени.
    Българин да се наричам
    първа радост е за мене.

Аз съм българче свободно,
    в край свободен аз живея.
    Всичко българско и родно
    любя, тача и милея.

Аз съм българче и расна
    в дни велики в славно време.
    Син съм на земя прекрасна,
    син съм на юнашко племе.
    The Spark

Град
    Da Projects
    Не се гордея,че съм българин.
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Град
    Plovdiv
    napolvina sum rusnak , napolvina bulgarin - vutreshnno sum rusnak, no si obi4am i bulgaria

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Интересно ми е кои са тия 24-ма дето не се гордеят

Разбира се че се гордея

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon

Разбира се че се гордея
    nekvi si turci pomaci
    ili 1 tur4in napravil 30 acc za da glasuva
    gordeq se 4e sam bulgarin i nqma da obqsnqvam za6to
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Естествено, че се гордея с това, че съм българин, както и всички българи трябва да се гордеем с рода си, понеже сме един от най-древните и силни народи, създатели на великолепна култура и цивилизация, както и на цели пет държавни формирования (Царство Балхара край Памир, Велика България на Кан Кубрат, Волжка България, Куберова България в Македония и Аспарухова България, която съществува и до днес и ще съществува докрай света)! А за националните ни герои, великата ни армия и всичко, което сме постигнали, постигаме и ще постигнем от тук нататък няма какво да говоря, тъй като е всеизвестно на всички.

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon

Разбира се че се гордея
    nekvi si turci pomaci
    ili 1 tur4in napravil 30 acc za da glasuva
    gordeq se 4e sam bulgarin i nqma da obqsnqvam za6to
    Не прави тази грешка да наричаш помаците-турци, тъй като те са си чистокръвни българи, които изповядват исляма! А това, че една голяма част от тях, вследствие пропагандата на ДПС почнаха да се "самоопределят" като турци си е друг въпрос. Но по-голямата част си имат българско самосъзнание и няма да се отрекат от него за нищо на света!

Цитирай Първоначално написано от Outlaw4Life
    А да не си циганин тогава?! И като какъв се самоопределяш изобщо, щом не се гордееш, че си българин?

Цитирай Първоначално написано от Outlaw4Life
    И с какво се гордееш изобщо?

Цитирай Първоначално написано от Ruskia1936
    napolvina sum rusnak , napolvina bulgarin - vutreshnno sum rusnak, no si obi4am i bulgaria
    Ми че във вените на руснаците тече значително количество българска кръв, вследствие на волжките българи! Иначе руснаците, като нас българите не са никакви славяни, а индо-иранци, така че по тази линия сме сродни народи.

Не, изобщо не съм горд, че съм българин! Предпочитам да се бях родил в Китай,Русия или Германия. :P

Цитирай Първоначално написано от the_unknown
    Не, изобщо не съм горд, че съм българин! Предпочитам да се бях родил в Китай,Русия или Германия. :P
    Е да, ама си се родил в България и не виждам защо не можеш да намериш основания да се чувстваш горд от това. То си е твоя работа разбира се, но един голям българин- Любен Дилов-баща беше казал: "И да се гордея, че съм българин, и да не се гордея, пак съм българин. Така че по-добре е да се гордея". И е базкрайно прав. А освен от Китай, в исторически план България не е била по-малко велика като държава от Русия и Германия, а напротив. Тъй че не си прав според мен, ама както и да е. Дано само такива "българи" като теб са малко, защото от такива като вас България няма никаква полза ... Само можете да се оплаквате и да казвате "какво ми е дала тая държава, за да я обичам", без вие да сте й дали каквото и да било. Тъй че не разбирам що за хора сте и изобщо с какво се гордеете в тоя живот...

Град
    Русе
    Майка ми е чехкиня,баща ми е грък,дядо ми българин (чистокръвен и ми е кръстник)..Горд? Ми горе-долу.. Еми..кфо да кажа.. Поне родината трябва да уважавам ама с тия простотии които стават..какво да обичам..старата България да..но сегашната..има ли нещо за обичане..Хубаво че има такива сгради от времената на Османското робство..но тази красота на България която е..не може да прикрие..тезии цигани,турци и т.н.

Цитат на един турчин преди да бъде пребит до смърт от скинари
    Ахмед Доган ще превземе България! Турция ще владее България.България няма да съществува вече!! Ще бъдете наши роби!! Ще ви ебем на смени всичките!! Само доган!! Аллах да благослови този човек!! *нещо плямпа на турски* Пропаднало общество сте всички!! Една държава не може да опазите!! Докато вие се занимавате с парите и жените си ние ще ви превземем..
    Еми..неутрален съм..засегна ме тази информация защото не се давам на някой да ме контролира и командва..Но..Скинарите (макар и да ги мразя до дъно с душата си..) да изчистят тия дяволи от държавата..Е..славна родино само нагоре
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    Русе
    Пред чужденците и въобще сред българите..не се чуствам много комфортно..ударени накриво от модата..цигани ни тероризират..турци се опитват да ни завладеят..а да и циганите осмърдяват България отвсякъде с всякакви противни неща.. Едно ще си призная..да бях живял когато Българското царство съзряваше..бих искал да живея в старобългарските Родопи..От всичкото това което написах Извода е: В стара България ще се чуствам горд с цялото си сърце..но сега..Мне..
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Надали има хора който не се гордеят ... Просто България е велика страна с велика История, но сега в днешно време политици, президента всички крадат, жадни за пари за много пари! Дано някой ден се оправи.
    Just do it ...

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Гордея се с патриотите които България е имала, но с какво да се гордея днес???Че 70% от българите "едвам свързват двата края" и живеят с много нисък стандарт а живот. Заради днешните политици и всички тези съмнителни сделки българия изгуби позицията си в Европа и посвета.

pavkata91, поздравления! Макари в жилите ти да текат три вида кръв, ти се чувстваш в не малка степен българин! защото за мен не е важно дали си 100% чистокръвен българин или не, а това какъв се чувстваш. Защото има и "българи" като македонците, от които мнозинството са чисти българи, но се отричат от гена си най-категорично, което е ужасно. А иначе на подобни турски дебили, като този, който цитираш, просто не си прави труда. такива ще си го получат заслуженото, защото нещо много взеха да се правят, ама да дойде на мен в очите да ми го каже това, айде де! Да дойде да го пребия ако иска! Те тези неща си ги ръсят само когато са се събрали, иначе сред българи са по-тихи от водата и си мълчат, та не се чуват. Пълни помияри и нещастници. И ще те помоля ако можеш да ми кажеш от кой точно сайт го копи-пейстна този цитат, та да погледна и аз за какво става дума. Щото много обичам да споря с фанатизирани турци и да ги правя на пет стотинки. Много ги "обичам" такива "отворковци" ...

Цитирай Първоначално написано от alexandarchy
    Гордея се с патриотите които България е имала, но с какво да се гордея днес???Че 70% от българите "едвам свързват двата края" и живеят с много нисък стандарт а живот. Заради днешните политици и всички тези съмнителни сделки българия изгуби позицията си в Европа и посвета.
    Тука си съвсем прав... за огромно съжаление, защото в днешно време България наистина е в трагично състояние, вследствие "доброто" управление на "нашите" политици ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си