.

Виж резултатите на анкетата: гордеете ли си че сте българи

Гласували
504. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

391 77,58%
  • не

113 22,42%
Отговор в тема
Страница 5 от 16 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 391
    ХХАХАХХА квобе ти да не завиждаш нещо? Ще си пиша където си искам и в руските и в българските и във всички бивши социалистически страни тебе кво те бърка смешко, тва да знаеш език е богатство,а с българския освен в България,никъде другаде

Град
    Видин
    Добре че си напуснала България, че да не усираш родината...такъв дебил като тебе ако го видя на улицата ще му забия една кубинка в главата, нищо че си наци, ти си срам за цялата идея...такива които ги е срам от това което са най добре да не са в България..добре си направила..
    Никой не те пита дали се гордееш със шибаната си Русия, която е най богата на ресурси страна в света а хората мизерстват...стой си в кръчмата и си се гордей там...
    Явно в Русия нямат достатъчно курви щом компанията ти те търпи...
    14/88
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Е как може руснак или рускиня да бъдат нацисти, както в случая, при положение, че Хитлер е мразел славянството

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Добре че си напуснала България, че да не усираш родината...такъв дебил като тебе ако го видя на улицата ще му забия една кубинка в главата, нищо че си наци, ти си срам за цялата идея...такива които ги е срам от това което са най добре да не са в България..добре си направила..
    Никой не те пита дали се гордееш със шибаната си Русия, която е най богата на ресурси страна в света а хората мизерстват...стой си в кръчмата и си се гордей там...
    Явно в Русия нямат достатъчно курви щом компанията ти те търпи...
    14/88
    В България съм за жалост, тъй че може и да се видим

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Е как може руснак или рускиня да бъдат нацисти, както в случая, при положение, че Хитлер е мразел славянството
    Същото се отнася и за вас. Отговори де?

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от ludia_s
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]БЪЛГАРИЯ едно време е била за гордост...ама сега например,кфа полза от хубавата природа като хората я замърсяват Просто народа опропасти държавата...
    ti ne si li ot naroda seki si vika taka naroda i ne si pravi smetka 4e i toi e sred teh i sam 100% siguren 4e mnogo pati ti si si hvarlqla bokluka nqkade v prirodata i si si kazvala te go pravat 6to pak i az da ne go naprava i 6e e taka dakato nepo4nem da si misli az 6e sam razli4en i nema da si go hvarla tyka a v kofata
    Преди винаги си изхвърлях боклуците в кофата и гледах да пазя природата,обаче то само от мене нищо няа се промени...и са понякога като ме хване яд и аз го хварлят къдет ми падне.Знам,че не е правиллно ама...
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    Detroit Ghetto
    С риск да ме нахраните ще го кажа НЕ СЪМ ГОРД ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ! Вярно историята ни е уникална и има хора направили много за тази държава навремето Левски,Ботев други войводи и т.н много смели Български мъже са загинали факт е. Но в днешно време какво ни дава тази държава ? Кеф ли ви е бабите ви да са с пенсия от 100 лева и да се чудят как да съберат пари да си купят лекарствата па с останалите 50 лева да плащат сметки и да се издържат цял месец ? как го мислите вие това ? Оплювайте ме колко искате но това си е самата истина ! Кеф ли ви е родителите ви да се чудят как да ви издържат да ви дават пари за дрехи,училище,дискотеки и всички останало... да плащат сметки ми тфа хора ако не е е стрес то какво е ? Бъдете патриоти няма лошо но се замислете какво ви е дала тази "държава" в днескащно време. Много ви е кеф да ви управляват Турци (Доган) и Руснаци (Станишев) но нали те понеже не им пука за България гледат да си напълнят джобовете и това е както царя направи. Е ще ме извинявате но с това темпо няма да се оправиме и след 10 години а аз не искам да си живея най-хубавите години от живота в мизерия,стрес,престъпност.

Замислете се какво ви дава България в днешно време и какво могат да ви дадът другите държави като финанси говорим и къде ще ви е по-добре за известно време. Нека заблудените си останат тук и да си чакат българия да се оправи но да не си останете само с чакането
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

ShadyRecords от части си прав, но ако всички разсъждават като теб България няма да се оправи и след 100 години, защото няма да остане кой да я оправи.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    ShadyRecords от части си прав, но ако всички разсъждават като теб България няма да се оправи и след 100 години, защото няма да остане кой да я оправи.
    То и след 987498 години България няма да се оправи,никога няма да се оправи! Тва е факт е колкото и на някой да не им изнася! Тука се е превърнало във втора Турция!

Цитирай Първоначално написано от ShadyRecords
    С риск да ме нахраните ще го кажа НЕ СЪМ ГОРД ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ! Вярно историята ни е уникална и има хора направили много за тази държава навремето Левски,Ботев други войводи и т.н много смели Български мъже са загинали факт е. Но в днешно време какво ни дава тази държава ? Кеф ли ви е бабите ви да са с пенсия от 100 лева и да се чудят как да съберат пари да си купят лекарствата па с останалите 50 лева да плащат сметки и да се издържат цял месец ? как го мислите вие това ? Оплювайте ме колко искате но това си е самата истина ! Кеф ли ви е родителите ви да се чудят как да ви издържат да ви дават пари за дрехи,училище,дискотеки и всички останало... да плащат сметки ми тфа хора ако не е е стрес то какво е ? Бъдете патриоти няма лошо но се замислете какво ви е дала тази "държава" в днескащно време. Много ви е кеф да ви управляват Турци (Доган) и Руснаци (Станишев) но нали те понеже не им пука за България гледат да си напълнят джобовете и това е както царя направи. Е ще ме извинявате но с това темпо няма да се оправиме и след 10 години а аз не искам да си живея най-хубавите години от живота в мизерия,стрес,престъпност.

Замислете се какво ви дава България в днешно време и какво могат да ви дадът другите държави като финанси говорим и къде ще ви е по-добре за известно време. Нека заблудените си останат тук и да си чакат българия да се оправи но да не си останете само с чакането
    Докато не се оттървем от това мислене "какво ни е дала България", а не започнем да мислим за това какво ние сме й дали и можем да й дадем, тя няма как да се оправи и да стане нормална държава. Защото ако България е добре, и ние ще сме добре, ако България е зле, няма как и ние да живеем добре. Във всеки случай аз за чужбина не мисля и изобщо нямам никакви намерения да мисля понеже България ми е на сърцето, моята Родина е и няма да я напусна и да я оставя особено в момент, в който има нужда от всеки един от нас. Лошото е, че повечето млади хора не осъзнаваме, че ние сме тези, които можем да направим нещо за България и оттам за себе си. Защо трябва да живеем добре в чужбина, ако един ден можем да живеем добре в България? Замислете се върху този въпрос. Иначе е най-лесно да кажеш- "мен не ми пука за тази държава, аз гледам на мен да ми е добре и затова отивам в чужбина. тези, които остават в България, техен проблем". Е да, ама така не става. Ако не милееш за България и не ти пука какво ще се случи с нея от тук нататък, аз и доста други млади българи не сме на това мнение. Най-много мразя примиренци и крайни песимисти, които казват "нищо не може да се направи" и бягат от отговорност. Така че се замислете какво можем да направим за България, за да може един ден тя отново да е онова величие, което е била в исторически план, а не как да се скрием в миша дупка, за да не ни отвее и нас бурята.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от БЕС
    То и след 987498 години България няма да се оправи,никога няма да се оправи! Тва е факт е колкото и на някой да не им изнася! Тука се е превърнало във втора Турция!
    ще те помола съвсем учтиво да спреш да пишеш в тази тема и искам само последно да те питам щом няма да се оправи защо си тукаа ходи си в Русия защо стоиш тука и те мола отговорими на въпросо и повече непиши в темата мерси предварително
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Същото се отнася и за вас. Отговори де?
    Първо, аз не съм нацист, понеже нацизма е чужда на българският национализъм идеология.
    Второ, българите не може да се каже, че сме славяни. Даже е доказано, че имаме незначително количество славянска кръв. Не, че съм против славяните, понеже и те са индоевропейски народ, тоест от ирански произход са и това е доказано, но българите не можем да бъдем наречени славяни.
    И трето, макари руснаците да не може да се каже също, че сте славяни, макари да сте повече славяни от нас българите, сте със значително повече славянско от нас. А ако става дума и днешните германци са се омешали до голяма степен със славяни, особено германците от бившата ГДР. Тъй че не виждам защо на някому са нужни измислените нацистки теории за расова чистота, при положение, че няма нито един народ по света, който да е 100% чистокръвен.
    И накрая, и наистина последно, имам приятел българин, който е четвърт руснак, но се смята изцяло за българин и членува също като мен в българска патриотична организация. Тъй че кръвта не винаги има значение затова какъв се чувстваш. Примерите са много. Ако искаш мога да ти дам един- най-големият румънски националист в периода преди Втората световна война- Корнелиу Кодряну е бил румънец от полско-германски произход, но това не му е пречило да се чувства румънец и румънски националист.

Е, добре. Аз не съм чиста българка по произход и въпреки това ме е грижа за България. Съгласна съм, че тук не е добре и няма да се оправи скоро. И аз мога да се преместя при роднини в Русия, но не го правя. Не го правя, защото ако всички млади хора напуснем България тя няма шанс да върви напред.

Град
    Видин
    Е, добре. Аз не съм чиста българка по произход и въпреки това ме е грижа за България. Съгласна съм, че тук не е добре и няма да се оправи скоро. И аз мога да се преместя при роднини в Русия, но не го правя. Не го правя, защото ако всички млади хора напуснем България тя няма шанс да върви напред.
    Евала че има и хора с такива мислене...лошото е че тези които ще останем ще трябва да работим тройно за всеки идиот който е избягал...няма как да разботят 1 милион за 6 милиона безработни, пенсионери, инвалиди и малолетни...хора разбрете, България НЯМА КАК да се оправи ако няма хора...младите хора са гръбнака без държавата, от тях идват ВСИЧКИ пари за пътища болници закони и т.н...държава без млади хора ще УМРЕ...избора е ваш, аз поне няма да напусна България..
    For I am Winter born

Грозно и отвратително е Българи (при това националисти щото ви гледам, че сте такива), да се хлебят по такъв отвратителен начин

Сори за двойния пост, но ще останеш изнинадан ако знаеш колко много нацита има в Русия.

Абе мани тея тука са пълните идиоти!

Кои по-точно?

Град
    Улицата
    POMILIHTE NE6TO
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от BondageLady
    Грозно и отвратително е Българи (при това националисти щото ви гледам, че сте такива), да се хлебят по такъв отвратителен начин
    Аз против националист нищо не съм казал..само искам да разкараме мазната рускиня от форума дето я е срам че е в България...и как да не си изпуснеш нервите след като виждаш как всеки втори казва че иска да напусне България мамка му ?
    For I am Winter born

Скоро няма да се оттървем от влиянието на майка Русия, така че... но това е друга тема. Относно гордеенето, поне аз не виждам повод да се срамуваме, че сме Българи. А повод, поводи има много за гордост.

Скоро няма да се оттървем от влиянието на майка Русия, така че... но това е друга тема. Относно гордеенето, поне аз не виждам повод да се срамуваме, че сме Българи. А повод, поводи има много за гордост.
    Нито Русия, нито САЩ, нито която и да било чужда държава ни е майка. Майка ни е единствено България. А относно влиянието на Русия в България- ами не бих казал, че вече има такова или поне е много незначително за сметка на американското. Във всеки случай, пак повтарям, всяко чуждо влияние в България е вредно за нея- било то американско, руско, френско, немско. И България, ако има нормални и национално отговорни управници, както е имала преди идването на комунизма, ще лавира между великите сили и ще съумява да извлече най-доброто за себе си. Ама нямаме такива политици, уви. Всички до един са чужди подлоги, особено сегашното правителство бие всякакви рекорди. То не бяха американски бази у нас, затвориха ни АЕЦ-а, абе примерите са стотици...

И единствено национализма, но разбира се умерения и градивен такъв, а не агресивния национализъм, би дал по-добро бъдеще на България. Всякакви други либерални, нацистки или комунистически залитания не водят до нищо добро, понеже не са българският път. А българският път е пътя на възрожденския национализъм на Левски, Раковски, Ботев и всички останали светила на българската национална революция и на истинският национализъм.

Нито Русия, нито САЩ, нито която и да било чужда държава ни е майка. Майка ни е единствено България. А относно влиянието на Русия в България- ами не бих казал, че вече има такова или поне е много незначително за сметка на американското. Във всеки случай, пак повтарям, всяко чуждо влияние в България е вредно за нея- било то американско, руско, френско, немско. И България, ако има нормални и национално отговорни управници, както е имала преди идването на комунизма, ще лавира между великите сили и ще съумява да извлече най-доброто за себе си. Ама нямаме такива политици, уви. Всички до един са чужди подлоги, особено сегашното правителство бие всякакви рекорди. То не бяха американски бази у нас, затвориха ни АЕЦ-а, абе примерите са стотици...
    "Майка" такъв е лафа просто. И не ми говори, че било малко Руското влияние у нас. Именно "господарят" Путин, както го нарече Румен Петков, ни го тури тоя гъзопровод, дето сега ще ни съсипе черноморието. А да не говорим за безумията на СССР.
    Относто Американските бази, честито, самолетите дето ще излитат от тук ще шибат бомби в Ирак, Иран и кое да е друго място в близкият изток.

И единствено национализма, но разбира се умерения и градивен такъв, а не агресивния национализъм, би дал по-добро бъдеще на България. Всякакви други либерални, нацистки или комунистически залитания не водят до нищо добро, понеже не са българският път. А българският път е пътя на възрожденския национализъм на Левски, Раковски, Ботев и всички останали светила на българската национална революция и на истинският национализъм.
    Евала за тези думи.

Град
    Русе
    Гордея се много ясно! [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си