- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрата ми фр и гаджето и
От както си хвана гадже изобщо не ме търси да излизаме и не ми отговаря,когато и пишаТърси ме само като се скарат,а той е мн ревнив и и забранява да ходи в еди кой си кв 6от от там имала бивш.Оплаква ми са от него,а като се сдобрят забравя,че съществувам
Какво да правя?Да говоря ли с нея по този въпрос
Страх ме е да не ми се расърди,ако отворя темата
Помогнете плсс
Познато...най-добре поговори с нея, но недей да бъдеш прекалено рязка,може да ти се разсърди...пък и причината може да не е в нея,щом гаджето и се държи така....абе нз...
тва ще е много тъпо ако ти се разсърди за такова нещо,най-малкото е че не правиш нищо лошоПървоначално написано от Angle_f
и сега тя е в положение-с гаджето ми е добре,приятелката да чака,гаджето се държи кофти,я да потърся приятелката си и да и опявам,така че я питай защо прави така
![]()
колко познато на мен ми се случва същото...аз лично подхванах темата казах ѝ че се чувствам пренебрегната, а тя ми каза уффф нали и ти си имаш гадже знаеш как е... и т.н. и точно 2 дни ми обръщаше малко пошече внимание и после пак запя старата песен на нов глас...
незнам при теб как ще се получи , но ако не опиташ никога няма да разбереш затова даваи напред =) стискам палци
просто и кажи как се чувстваш, кажи ѝ че поведението ѝ те наранява и че ти липсва приятелката и че не искаш да си разваляте отношенията заради едно момче
е това беше от мен успех![]()
Сигурна ли си че ти е най-добрата приятелка ???
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
ми вече не съм мн сиг ква ми еПреди аз кат си имах гадже с който ходихме 2 год и бях мн щастлива,а тя все с някви идиоти ходе6е и ревеше аз намирах време и я утешавах,а сега когато аз имам нужда от нея хи4 я няма
Има6е период в който и аз зарязах пове4ето си фр заради него и искам да я предпазя..Ядосвам са и 6от тя е на 17 вече би трябвало да се усе6та за тея работи ама....
Абе много е гадно положението, но най - добре се вижте и си й кажи сичко директно, ей така както ни го пишеш тук. Ако е Човек, ще те разбере и ще се вразуми, пък ако не е - голяма работа, то като да говориш на стената. Не знамтва е моят съвет и аз лично бих постъпила така, защото съм мн откровенна и който може и иска да ме разбере го прави, който не може МАИНАТА МУ и тва е.
Вижте се говори с нея, кажи и ти кво си направила преди за нея и тя ако наистина си и приятелка ще промени нещата доколкото може, пък ако не е ... (вече ти казах)
Успехчета!!!
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ако ти е истинска приятелка не виждам за какво да ти се сърди,че я питаш що те заебава така.Това,че си е хванала гадже не означава,че трябва да те забравя,пък и един ден като тя скъса с него кой пак ще седи до нея и ще я успокоява-ТИ!!!Така,че поговори с нея и й кажи,че ти липсва и че си забравила вече какво е да излизаш с нея....![]()
Just haters make me famous! εĭз
Деликатно и кажи, че държиш на нея каквото и да стане, и че се надяваш и с нея да е така..
Нз кво да ти кажа - аз съм от позиция (на фр ти) и приятеля ми не харесва особено моита фр ама все пак намирам време да се срещам и с неязамисли се дали ти е истинска фр
Ami nai-dobre pogovori s neq i ako ti e istinska priqtelka 6te te razbere, a ako ne e 6te ti se razsyrdi, ama po-dobre da ti se razsyrdi otkoltoto da se zablujdava6 4e ti e istisnak fr
И на мене ми се е случвало. Обаче тя не зарязваше само мен, ами и другите приятелки. Само, ако й го кажеш както трябва, без да увърташ и без да се притесняваш, че ще ти се разсърди, тя ще го приеме сериозно. Аз така направих. Като бяхме излязали веднъж, аз й казах "Защо и забравяш когато си с него? Ние какво, да не би да сме ти някои играчки, дето ей така винаги ще са ти насреща като се скарате/той е на село?" и на нея й стана гадно и излиза повече с мен и другитеКажи й го твърдо, без да ти пука дали ще ти се разсърди или не. Така де, ти да не си кукла на конци?!
![]()
Същата работа беше и при мен. 2 дни повече внимание и след това пак същото. Добре че поне бяхме в един клас и се виждахме в даскало ... иначе хептем нямаше и да я мерна. ( то и така стана де ) След 7 клас се разделихме , отидохме в различни училища и се виждаме на 2-3 месеца по един път , колкото да ми се оплаче от някакви глупости. Общо взето тя вече не знае нищо за мен , а аз знам само за тъпите и простотии с гаджетатаПървоначално написано от Enjoy_yourself
Както виждаш , аз не успях да си "върна" приятелката и не мога да те посъветвам кой знае какво. Стискам палци при теб да не се получи като при мен![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
Ние също сме в 1 клас и,ако не бяхме изобщо няма6е да се виждаме![]()
Ми и аз съм така само че от другата страна. Аз съм тази с гаджето и осъзнавам, че понякога я забравям. Говори с нея, ама това няма да помогне. Ние говорихме и нищо не се получи.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
ей т'ва занимава съзнанието ми в последно време...Първоначално написано от Angle_f
![]()