- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Системно ме тормози..
Говори с нея... Кажи и как стоят нещата и че ти е писнало от този живот.. и смяташ да прибегнеш към други мерки..
Не знам мила..
УСПЕХ
Мечтите са безкрайни..
Хвани се на работа и се изнеси. Имаш 18, не е чак толкова трудно да стане номера. Ако искаш ми пиши ЛС да ти дам някакви предложения, но можеш например да взимаш 2ри смени ако има възможност или да работиш събота и неделя...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Благодаря на всички ,които се отзовахте!
Хубаво е че има и хора като вас..
Мн искам да се изнеса,да съм независима..и все пак не мога да кажа на баща ми,милия не му е до мойте проблеми сега.
Опитвам се да съм силна,просто на моменти капитолирам..
Такъв е живота явно..
Според мен щом можеш да траеш положението,значи не е толкова зле.Първоначално написано от Everlasting Love_
Все пак ти казах за познатите на морето,ако имаш интерес може да ми пишеш,помощ няма да ти откажа.
ами наистина по добре си намери някой добра работа и пробваи да се изнесеш !!!! или поговори с брат ти да ти помогне за отношенията в къщи ! трябва да се стегнеш не да се предаваш ! винаги може да се измисли нещо![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Много ми е интересно ако се изнесеш как майка ти ще ти стъжни живота...Изчакай до бала и след товасе изнасяй! Най-вероятно причината поради която майка ти така се държи е че просто си й антипатична.
не е ли малко нетипично да си антипатичен на майка си !?!?!??!!?Първоначално написано от HePeAJIeH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Ми при някои роднини на баща ти да идеш? А баща ти не може ли да те защити?
+1Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
a и кажи й това което сподели тук може да се савземе малко и да разбере че по този начин те наранява многоуспех
![]()
Изтрайла си до сега, потърпи още малко. Страшно ме трогна твоята история, но за съжаление никой от тук не може да ти помогне..
Ясно е че няма да успееш да поговориш с майка си, явно ти си черната овца за нея.. от части знам какво е. Опитай лятото да се установиш някъде и да не си зависима от нея. Явно си много силен човек, иначе незнам как може да издържаш на всичко това. Не си занимарявай здравето и гледай само напред. Опитай се да мислиш позитивно и не тревожи баща си с тези неща. Успех !![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Не искам да те обида , но е по - добре да се разбереш с баща и да заведете майка ти на психолог ....Обикновено помага , но не го казвам на шега .... Защото и на мен ми се е случвало да си тегля ножа , но за дребни неща , не толкова сериозни ! Но хората смятат ,че когато някой му писне от живота, защото не му е приятен или не издържа поради психически или физически тормоз те го смятат за луд !? Недейте , не е смешно , недейте да се шегувате с това , защото не всекиго може да се случи !![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Виж какво .... родителите винаги си мислят че постъпват правилно,но истината е че само объркват живота на децата си!
Потърпи ,знам че е трудно ,но това е живота ... приеми си съдбата и не се предавай !
Живей ,дивей и намери начин да си самостоятелна ....!
Аз съм по почти същия начин ,сега ревът за мен ,защото усещат че ме губят .... но има ли значение вече???
Давай смело .... НАПРЕД!!!!![]()
УСПЕХ
Всичко с времето си!
ЦТЦТцттцтц ако не е ебавка е много кофти![]()
КАжи адреса да я ппребия тая,да не ти е мащеха![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Горкото момиче,ваште са за убиване,ако не бях толкова силен,сигурно щях да бъда като теб,добре,че не съм момиче,а мъж...Първоначално написано от Everlasting Love_
Мисля,че ако не друго,то поне мога да ти помогна със съвети,затова ще се радвам да ми пишеш,минал съм през някои от нещата за които говориш!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес