- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпросът ми е отправен към момичетата(жените)
Защо повечето момичета когато си слагат спирала са с отворена уста?
Забелязвали ли сте? Вие от тях ли сте?!?!?
АХХАХ ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО?!![]()
![]()
![]()
И моля да си спестите оригиналните коментари
както в предишната ми тема![]()
![]()
![]()
Не знам.. Аз такова 4удо много рядко ползвам и не съм забелязала да си го слагам с отворена уста
![]()
Ама и ти какви работи питаш...![]()
![]()
Робинята на Quench
Въпросът си ми е много добър!Първоначално написано от SINDEL
Зяпат като алигатори![]()
![]()
сигурно и ти си същата ама просто
не си се усетила до сега трябва да се видиш отстрани
Никога не съм си отваряла устата, докато се гримирам - без значение какво си слагам на очите.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
И аз съм с отворена уста, когато си слагам...забелязаха го момчетата от класа![]()
Оле,ужас..![]()
Това е вярно..ми незнам.
Опъват се миглите сигурно..![]()
London Tipton
Странни въпроси те вълнуват днес Ники![]()
we give it all.
Хахха, както каза и Свилен странни въпроси те вълнуват, Тигърче...![]()
Но по темата и аз си слагам така. Не знам защо, механично ми е вече. Рали го забеляза веднъж.![]()
Хммм...не бях се замисляла, но наистина е така.И аз така си слагаме...няма значение, пак нали става хубаво
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
И аз си слагам спиралата с отворена уста.Това е може би,защото по този начин си ококорвам очите и ми е по-лесно.![]()
Видяхте ли ,че съм прав?!![]()
Това веднъж го бях чела.![]()
Тогава забелязах, че аз си я слагам със затворена..![]()
Явно аз съм сбъркана.![]()
Аз лично като си слагам спирала не съм с отворена уста. Даже баща ми е забелязал това и ми вика, че не съм от"отнези" момичета![]()
![]()
I don`t KnoW
И аз така си я слагам, но не знам защо. Сигурно от концетрацията.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ти някакво проучване на женската общост ли правиш?Първоначално написано от MG-X-Power
Нещо май много са ти интересни жените,задаваш такива въпроси,които никой друг не се интересува...
Ще си задавам каквито си искам въпроси и колкото си поискам!Първоначално написано от hooliganka89
Едната тема беше дискутирана преди време в Морнинг Енерджи![]()
смятам да предложа и тази втората за дискусии рано сутрин!
Не, не си слагам спирала с отворена уста. Но съм забелязала, че някои момичета го правят![]()
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
А защо , когато хванеш едно момиче отзаде за косата тя пак си отваря устата?!?![]()
Защото и при едни други работи като ти хванат косата ти пак си с отворена уста!Оле откачих!Първоначално написано от miminia
![]()
![]()
Не виждам в поста си,някъде да съм казала да не пускаш каквито и да е теми,просто и аз си задавам въпроса,недех да бъдеш толкова агресивен.Първоначално написано от MG-X-Power
Първоначално написано от MG-X-Power
Говорих точно за тези работи , ама исках видя кой ще сЪ досети![]()
хах ми и аз рядко слагам ,ама има нещо таковапробвай и ти да видиш ,че си е нормална реакция.май просто си опъвам клепачите нз
![]()