- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпросът ми е отправен към момичетата(жените)
Кажи де кажи твоето мнение какво е ?!Първоначално написано от miminia
![]()
За спиралата случва се спонтанно да стане , ама рядко ,че мога хапна некоя муха или винаркаА за другото с косата .... аре ся
Ае секи си отфара устата , наскоро един както си седяхме ме дръпна отзаде и аз отварам
инстинктивно ли е ддз
пък може и да чакам нещо да ми сложат
а не край ,че мн такива мисли ми минават!
![]()
С отворена уста сте най-концентрираниПървоначално написано от *-*Krisito*-*
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ако сте забелязали, повечето мъже седят с отворена уста, когато циклят.. т.е. не правят нищо.
А пък жените влагат прекалено много внимание в спиралата и в огледалцето и за това, предполагам. Доста хора изменят физиономията си, докато са силно концентрирани.
Например баскетболистите правят определена гримаса, когато правят... забивка, да речем - влагат всичко от себе си, за да вкарат топката. И жените влагат всичко от себе си, за да не си бръкнат в окото.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Веднъж бях чела инфо точно по тая тема.. Спомагало да не се мърдат клепачите, демек да не мигнеш и така.Не го обясних мн добре, но е нещо такова, нормална реакция на организма
Нищо специално
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
ААами,има го тоя момент..жените като цяло правят доста нелогични неща..натискат по 5 пъти нервно копчето за асанс=ра,все едно ще дойде по-бързо..като го натискат..
Или пък движат нервно четчицата за спирала нагоре-надолу в шиенцето,уж за да изловят повече спирала,а всъщност нищо не правят,освен да пълнят тубичката с въздух и така да развалят материала вътре..
Ама офф топик,устата е отворена,защото така се концентрираме,не случайно понякога като си изненадан от филм (тоест си напълно завладян от него) оставаш с отворена уста,забравяш да мигаш и стоиш вцепенено,така и ние докато се съредоточаваме над тази обаст ,забравяме да си затворим устите...
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Щото се концентрирам,щото съм кьопава и може да изкарам някое око![]()
Не съм се замисляла,но сега осъзнах,4е и аз като си слагам съм с отворена уста!![]()
![]()
хм. аз си се концентрирам достатъчно и със затворена уста.![]()
явно така ни е по-удобно![]()
Гаджето специално каза, че ме е наблюдавал много пъти и каза, че като се гримирам винаги съм с отворена уста, но в момента, в който започна да си слагам спирала веднага я затварям...Иначе съм гледала филмче по Дискавъри и беше обяснено точно това явление
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
az puk nikoga ne sam se grimirala s otvorena usta i spored men drugite momi4eta go pravqt,za6toto sa prekaleno sasredoto4eni i vnimavat da ne se izcapat,kakto sam vijdala nqkoi mom4eta se plezqt ili pravqt sme6ni fizionomiiki,kogato strelvat basketbolnata topka v ko6a ili igraqt pc igri![]()
kakva jena si togava
shtom ne se grimirash s otvorena usta![]()
някъв рефлекс предполагам![]()
Така е, да.
А РАУР го обясни най-точно.![]()
bojeeei i az taka prava sig si mislq 4e taka nqma da se omaja i da kaja deistva ina4e sam v spirala do bradi4kata![]()
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Хах, аз не си отварям устата докато се гримирам... даже би ми било по - трудно![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от B3B0K
![]()
moje bi za tva kazvat 4e momi4etata ne trq se razkrasqvat pred mom4eta
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
иххх верно биеее![]()
не бях го забелязала
...ми така съм свикнала както каза B3BOK мисля че като не съм с отворена уста ще се омажа
![]()
![]()
и аз си я отварям... но според мен това е защото ние жените си правим подсъзнателна асоциация с мъжки полов орган заради формата на молива или спиралата...аз така си го тълкувам...![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5