- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпросът ми е отправен към момичетата(жените)
az sam zabelqzala 4e sqko momi4e go pravi tva...daje i az si otvarqm ustata ama nz 6to![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
и гаджето ме пита същия въпрос все![]()
Не знам![]()
И аз преди си слагах с отворена, ама вече гледам да я затварям. А иначе е по лесно с отворена уста![]()
Е тогава като ти е по-удобно,не си я затваряй,дръж си я отворена.Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
mi az mnogo rqdko si slagam spirala i ne sum zabeqzala da sum s otvorena usta![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ем и молив да си слагам пак съм с отворена уста![]()
ама и ти друга работа си нямаш... Аз не си отварям устата като се гримирам ... освен, ако не си слагам гланц или нещо по устните.
Опасно е да си слагам спирала с отворена уста
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Е, ама и с затворена пак е лесноПървоначално написано от sladur4e_yo
![]()
хаха..днеска проучих..значи според мен за да си сложа качествено спирала трябва да си "ококоря" очите.. оттам за да го направя трябва да си повдигна веждите
.. а е малко гадно да си ги вдигна без да ои створя устата.. надявам се проучването ми да ви бъде полезно
![]()
![]()
![]()
I az taka si slagam ama nz 6to....dori sega se osuznah 4e e taka dokato 4etqh tva![]()
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
Предполагам защото ни се опъва кожата на лицето и така слагането на спирала става по лесноПървоначално написано от MG-X-Power
![]()
Ами и аэ правя така.Много странно е иэражението на лицето ми
и когато ме имитират моите приятели се пръскаме от смях
![]()
ne si slagam spirala
sorry![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Спирала позлвам много рядко...Но следващият път като сложа, ще видя дали съм с отворена уста
![]()
Мммда...и слагането на молив е на същия принцип!Първоначално написано от _siNNer_
Но пък физиономиите са едни ококорени, зейнали със широко отворена уста и изцъклени очи!Мухахахаха!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
да бе,вярно е.Ама аз не използвам спирала :P
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш