.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Объркана съм!

Napravo zapo4vam s problemao princip imah problem s cikala no hodih na lekar i vsi4ko se opravi,zapo4nah da vodq polov jivot s priqtelq si i se predpazvame,nakade 5-6 dena predi da mi doide kato pravihme sex prezervativa se skasa no toi o6te ne be6e svar6il i kazva 4e vsi4ko e ok,no tozi mesec mi doide 2 pati prez 10 dena i be6e samo za 2 dni i prosto ne be6e kakto si e normalno poprincip mi e 5-6 dena.Nemoga da si kupq test za bremennost,za6toto grada ni e malak i vsi4ki me poznavat.Molqvi daide saveti kak da razbera dali e stanalo ne6to bez da hodq na ginekolog i bez da si kupuvam test za bremennost!blagodarq predvaritelno

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    накарай някой познат да ти купи..ние от къде можем да знаем що ти е дошло 2 пъти?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Едва ли ти е дошло 2 пъти, защото си забременяла...По-скоро имаш други проблеми и е желателно да посетиш гинеколог. И какво като ти е малък града? Всяко момиче трябва да започне да ходи на гинеколог, когато се появи менструацията му.

az sam hodila na ginekolog i to nqkolko pati,no prosto sega iskam ako znaete nqkakav variant bez da hodq sama da razbera dali sam bremenna

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Приятелят ти не може ли да ти купи тест? Едно време с жаба са ги диагностицирали, ама пак лабораторно. Или чакай да ти спре менструацията и да поресне корема.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    абе.. лигли
    нали важното е да разбереш дали си бременна.. голям срам голямо чудо да си купиш 1 тест
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

emi edinstveniq na4in da razbere6 dali naistina si bremenna bez test i ginekolog e da 4aka6 sled 9 meseca ako ima6 kusmet nqma da ima6 bebe....

otidi do susedniq grad i si kupi ot tam test

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    otidi do susedniq grad i si kupi ot tam test
    +1
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Цитирай Първоначално написано от gavro64eto
    az sam hodila na ginekolog i to nqkolko pati,no prosto sega iskam ako znaete nqkakav variant bez da hodq sama da razbera dali sam bremenna
    на колко години си? а родителите ти знаят ли че правиш секс? аз мисля, че е най-разумно да отидеш на гинеколог. все пак този цикъл през 10 дни е странна работа. а какъвто и да е резултатът от прегледа, лекарската тайна задължава лекаря да не казва нищо.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Е как ще си бременна след като ти е дошло 2 пъти

Град
    София
    и аз не си представям как ще си бременна като ти е дошло

Под менструация се разбира настъпващото след смъртта на яйцеклетката изхвърляне на подготвения предварително за леговище на очакваната оплодена яйцеклетка, но неизползван за тази цел ...
    но явно със сигорност имаш някакъв проблем отиди на гинеколог
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Голям фен
    За бременна, най-вероятно не си, ама като гледам имаш друг проблем с яйчниците. Иди си на гинеколог с проблема за двата цикъла, пък той ще ти каже дали има нещо друго

Приятелката ми имаше същият проблем! И ние като теб се бяхме притеснили (не че е бременна де, ми че може да е нещо сериозно). Някакво момиче ми писа в форума, че и на нея и се случвало, заради секса.. ноо може и да си е нещо по-сериозно (киста примерно ) така че както те посаветваха и другите иди на генеколог най-добре..

П.С. А колкото до опасенията че си бременна, ако беше, нямаше въобще да ти дойде, камо ли 2 пъти

Град
    Варна
    ами аз ще ти купя тест и ще ти го пратя по куриер, ако искаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си