- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
Здравейте , надявам се да е нямало такава тема преди аз да я напишаПросто искам да видя колко LP фенове има във форума и да им чуя мнението за групата.Също да пишат от колко години слушат групата
Ще помоля чалгарите да не се обаждат...ако е възможно темата да остане само за LP фенове..
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
mii gotina grupa qki pesni dobra viziqsamo deto mai klipa na what I've done e vzaimstvana leko ot 1 pesen na Майкъл Жаксън
![]()
i ves pak sa cool
Доста добри са.
Велика група!!!Песните им са страхотни!![]()
![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Първоначално написано от unfix
![]()
Ми,ти като слушаш Линкин Парк,мислиш ли,че не си чалгарин?Кажи ми това,което те прави сигурен,че не си?
Слушала съм ги,преди време,докато още си изграждах представа какво е музика.Мне,вече отдавна не ми допадат,даже ме дразнят.Бозичка са си,след време ще го осъзнаеш.![]()
тони стораро трябва да им стане вокалист...страшен глас има
и аз ги харесвам![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
"Благодаря" на Psychopath* и Pedigree , които направиха темата оффтопик.Наистина...
И благодаря (без кавички) на тези , които си изказаха мнението по темата.
И понеже Pedigree реши да се заяде с мен ще му(й) отговоря със същото :
Ти въобще можеш ли да ми споделиш твоето обяснение за "чалгарин"?(чалгаринПървоначално написано от Pedigree
![]()
) О.о Мисля , че Linkin Park са се доказали в музикалния свят МНОГО повече и МНОГО преди чалгата.И въобще нищо не ти дава право да ми осираш темата с такива прости въпроси , които са чак детински подяволите
![]()
Като те дразнят - направи си тема "Анелия фен клуб" и си я флуди колкото си искаш.Бозичка си ти и нямаш никакво право да ми казваш какво ще осъзнавам и какво не.8 години ги слушам и не мисля , че имам какво да осъзнавам.Първоначално написано от Pedigree
Благодаря , че ме накарахте , особено ти , да напиша този оффтопик.
Първоначално написано от Pedigree
Aбе, ей, тва че някой не слуша Линкин парк не значи, че е чалгар. Има много по-стойностни метъл групи, които пишат по-хубави текстове и имат по-хубави песни. ЛП-то е бахти комерсиала...Първоначално написано от unfix
Дадох пример , но нека - по-лесно е да се разбере криво...И помолих такива , които ще почнат да плюят по ЛП да не пишат в темата.Просто ПОМОЛИХ ... мерси все пак..Първоначално написано от gorska
не са лоши,нямам нищо против тях,обаче не разбирам защо напоследък всички започнаха да ги слушат,не са нищо особено...биват ама не особено![]()
Драги авторе,
кое от това,което моя милост написа,ти подсказа,че моя пост не е признак на лично мнение?Нито хулих свещените ти Линкин Парк,нито нищо.Просто си изказах мнението,а ние сме в интернет пространство,в което си последния човек,който може да ми забранява да си изказвам мнението по даден въпрос.Ти хубаво си слушай Линкин Парк,ама не си навирай мнението в чуждото лице.Всеки си има мнение.Едни ги харесват,други не,не можеш да го промениш.
Информативно...заявявам,че не съм рода с чалгата.Не съм те и хранила,просто ти зададох два въпроса,които ти възприе като заяждане.Окей.Възхвалвай си ги,но като са толкова велики,пред тях Куин,Пърпъл и другите са нищо,мх?![]()
И аз съм им голяма фенка. Много ме кефят, ама не помня от кога ги слушам.![]()
ИСКАМ ДЪВКА!
Най-малко ми се спори с теб.Ама хич...Първоначално написано от Pedigree
под "чалгарин" нямаме предвид човек, който слуша чалга
ама е близо..
защото Линкин парк са чалгата в този стил, както и дооста други бозички, които ти слушаш предполагам..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
бе що не си го набиете всички _)_ вече ми писна да плюете по ЛП , без никакво основание![]()
ЕЛАТЕ И МИ ГО КАЖЕТЕ В ЛИЦЕТО БЕ , ПУТКИ МАЙНИ!
Сиктир на всички , които псуват ЛП ! Евала на тези , които са им фенове!А тези , които ги псуват могат да лапат големия!Айде елате ми го кажете,че ЛП съкс и да видим дали няма да се върнете _)_ Нещастници тъпи!Говеда.Курви
Крайно тъп си.![]()
В лицето не мога,а и не искам да ти го кажа.За да проява интерес за среща с някого,той трябва да ме впечатли,а ти си далеч от това.
И да,чалгар си.Като кажат 'чалга',всички се сещат за българските чалгарки,но чалгата не е само в България.Скивай,че в Америка прелива с такива,а твойте оперни певци от ЛП са си па типична 'американска чалга'.Не ми се обяснявай,че си нямаме основания,защото хабер си нямаш какво думаш!![]()
Първоначално написано от Pedigree
AZ NA TEBE SHTE TI NAPRAVQ SESTRICHKA VE ! CHALGAR VIKAI NA BASHTA SI , NE NA MENE , SHTOTO SHTE IZLEZESH OT U VAS NQKOI PYT I NQMA DA SE VYRNESH VE!