- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
smei se , smei se...
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
ха-ха
отивам до магазина...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
kvo prikazvash...napravo...ako nqkoi dade edin primer za osnovanie bez da e nqkakva izcepka kato "prosto sa typi , prosto sa 4alga" i ne znam si kakvo , zashtoto i takiva ochakvam ...
а ти можеш ли да дадеш някакво основание защо са "страхотни"?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
vij priqteliu , ne se dava osnovanie zashto se haresva , vse pak .. kak da ti go obqsnq .. prosto az naprimer ako te pitam "na tebe shto ti haresva lubimata ti grupa" ti shte kajesh primerno "pishat neveroqtni textove , smisleni i muzikata im e mnogo hubava" , e dobre , az syshtoto shte kaja , zashtoto na vseki mu haresva sobstvenata si muzika.Drugo si e da kajesh zashto ne ti haresva.Първоначално написано от _SL_
аз ги слушам от 4 години. мнго ми харесват, любима група са ми, песните им са много смислени; любима песен Easier to run![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
пък аз ще ти кажа,че са боклук,точно защото музиката им не е хубава.Първоначално написано от unfix
Pich, nali govorihme za smisleno osnovanie?Ili takova nqma?Ti si bokluk , zashtoto ne mojesh da dadesh 1 smisleno osnovanie i tova e...Първоначално написано от extreme_
unfix,би ли ме просветил?Ще ми кажеш ли какъв стил музика свирят ЛП,според теб?А то тяхното не е музика,че да ми харесва.![]()
а твоето смислено основание е 'харесват ми,защото музиката им е хубава',така ли?Първоначално написано от unfix
![]()
Ъъъъ тя е момиче..Първоначално написано от unfix
![]()
Иначе за да не е офтопик не ги харесвам!![]()
London Tipton
za Pedigree : da , stilyt im se nari4a neo-metal , no ne vqrvam da si go 4uval(a) , zashtoto si ograni4en(a) totalno...i ve4e nqmam namerenie da sporq s vas 3mata musketari (ti , SL i extreme) , prosto zashtoto si imam drugi neshta da sporq , a i tezi minuti i nervi , koito gubq , ne sa mi izlishni...Kakvoto iskate si govorete , da go duhate i tva e
extreme : kakto kazah na SL , ako ne mojesh da 4ete6 - nqma osnovanie zashto nqkoi haresva opredelena muzika , zashtoto na nego kato mu haresva , na drug ne . No na tebe nali ne ti trqbva da go pro4etesh...zashto li da si napravish truda li...
Стига сте спорили бе - едни харесват ЛП. други дистърбд...айде ся за глупости да спорите/.....
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Слушах ги... не си спомням кога... Би трябвало да е било в 8кл. 7-8кл там някъде. И ме кефеха адски много. И не смятам да ги плюя само за да съм по-'тру'. даже още ги слушам от време на време...но ми идват някак си плоски вече сякаш.![]()
свирят за пари, мислят се за метъл, а не са, музиката им не става, тралалала...подобни неща
едно и също е ако питаш мен..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Лично на мен ми харесват,слушам ги от 4 год![]()
и аз им са кефех
ама кат бех на 12
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
за мен също те не правят музика. мразя ги. какво им харесвате? на тва метъл ли у викате ?
такива като ЛП и токио хотел музика ли правят? да му се невиди тва си е гавра с метъла
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз не ги понасях... ама като бях на 12.Първоначално написано от skatemore
![]()
Ми харесвах ги докато не излезе последния им албум...Абсолютна помия и комерс...Разочаровах се и за това се обърнах към по-тежката музика :P
In the face of true love you don't just give up...even the object of your affection is beggin' you to...
еми аз си слушам Linkin Park от около 4/5 години, любимата му група са смятам че имат доста стойностни песни и който не ги харесва да не пуска мнения в тая тема а просто да си трае защото темата е пусната само за фенове на групата...та да се върна към въпроса - еми просто тяхната музика ме прави такава каквато съм и аз ги обожавам![]()
![]()
![]()
So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!