- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
Те не са метъли дори не са водят за такива тва, че простите деца се хвалят че слушат метъл с ЛП не означава, че те са такива... Аз ги слуашам и ЛИЧНО МОЕТО мнение е, че са добри (допадат ми). И ги слушам от 7 години
![]()
Хубава група.
Били са повратна, макар и не много в музикалното ми развитие (или деградиране ;р), и сега си ги ценя, но не ги слушам особено често.
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ябадабадуПървоначално написано от ScionOfStorm
Тва беше пъравта група на която наййстина се кефех...ама бях луда честно![]()
Брадчедките беха некви"метълки",тъкмо в нас слагаха РС и те ми записаха един диск с Евънсенс и Линкин Парк хаха,ама Евънсенс нещо не ми понасяха като и сега...
После теглих оооооще,рових се за някви биографии,обърнах света да си намеря плакати...олепих си цялата врата с плакати и изрезки...
Баси якото беше..още знам повечето им песни :P
И в един момент просто ми писна...целия свят вече говореше за Линкин Парк...сички им се кефеха,щат слушали Уот айв дан...и просто си махнах плкатите..писна ми...и спряха да ми харесват толкова...
Ама си остават яки![]()
А Майййййк....![]()
Мерси за мнението.Ти си човекът , който е най-близо до моята теорияПървоначално написано от Imm0r7aL_GiRl
![]()
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Оооо я стига сте се превъзнасяли!за нищо не стават не правят хубава музика и тва е!!!мене лично мн ме нервят и знаете ли що?щото секи втори ги слуша и се праи на кой съм аз най-"якия" метъл.Лично аз познавам една дет слуша линкин парк,токио хотел и евънесенсе и вече си мисли за голяма работа щотото слушала "метъл" представи си!абе няма кво да си говорим пълен комерс са
Човече , всеки с вкуса си , т'ва стига сте се превъзнасяли можеше да го спестиш.Другото вече е познато...Ти се превъзнасяш...Първоначално написано от oceanborn
Линкин Парк?И ти ли си им фен?Това е
любимата ми блек метъл група....йееее да основем фен клуб?![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ооо я престанете с шибаните си мнения...престанете да се водите по недораслите хлапета които не знаят нищо за групата но твърдят че са метъли след като я слушат...песните им са хубави и на който не му харесват просто да не се бърка тука и да си изказва неисканото мнение, не се превъзнасяме ние а вие "зарибените метъли"...кво като слушате хард, всички знаем че сте започнали с ЛП но се правите на оборотни и сега "твърдо ги мразите"малко си дайте почивка на мозъчетата и спрете да пишете безсмислени коментари
![]()
![]()
![]()
So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!
Аз ги слушам от доста време и мн им се кефа..( 17г съм) Both Hybrid Theory and Meteora intertwined the nu metal and rap rock sound with influences and elements from hip-hop, alternative rock, and electronica, utilizing programming and synthesizers.Не са метали - "НУ" "нео" ,избери си метал свирят , което не е точно метал..
The Spark
мн ма радват![]()
![]()
![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
абе авторе ти наистина ли си толкова тъп или се правиш(ако е второто отивай в натфиз)
що си мислиш, че освен ЛП има само чалга?
за метъл чувал ли си?ами рок,пънк,джаз,блус...
доста си жалък...
пфу са взех, че му прочетох темата на тоя ...
доста просто парче си бате...
от къде си? ще ти го кажа в лицето...
ама ти май само се дървиш (ама то зад компа е лесно)
едва ли а живо ще си толкова отворен![]()
и що ако слушам чалга нямам право да изразя мнение за пикливата ти бандичка ли?
на колко си? под 13 нали...
Тва някой като го каже в интернета и напрао ме респектира и почвам да санувам кошмари по цели нощи..Първоначално написано от Psychopath*
А ти на колко си ?Първоначално написано от Psychopath*
ПС. не че се заяждам просто ми е интересно
The Spark
LP стават само до Hybrid theory...и като цяло са ми супер безинтересни![]()
Да , напиши ми лично съобщение със скайп-а ти и ще те намеря; >Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
/agree /respectПървоначално написано от Imm0r7aL_GiRl
Да , и аз така казах ;> Човече , напиши ми и твоя скайп , pls ;>Първоначално написано от 5StaR
Първоначално написано от Psychopath*
По-рано в темата ти казах - нямам намерение да се занимавам с теб и другите 2ма мускетари , които поне спряха да пишат в темата.На 15 съм , проблем да имаш ? Ти като претендираш , че си на 19 и си толкова голям 'що продължаваш да пишеш?Опитваш се да ме накараш да млъкна или нещо подобно със затапките си от времето на Хитлер и вече ще си по-велик ли?Oh My GodПървоначално написано от Psychopath*
![]()
za6to ne sprete postoqnno da spomenavate Evanescence??! tva 4e ima pikli na po 13 godini ,koito sa ot4aqni ot jivota i gi slu6at ne ozna4ava 4e muzikata im e komersilana i nqma stoinost tva prosto se izturka ve4e....tova 4e pesnite im ne sa tejki kato drugi podobni grupi kato tqh ne gi pravi pop ili chalga, vsqka tqhna pesen si ima zna4enie i smisul tva 4e ima hora 4uli samo edna tqhna pesen e drug problem.....![]()
много харесвам Linkin Park(те са ми едни от любимите),слушам ги от...не знам...май от 4 години
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Хех, ЛП не са "пиклива бандичка"... поне откъм музикално отношение... иначе може да се каже, че са пиклива бандичка, щото са минали толкова много пикли, че половината форум им завижда.![]()
аз не съм започнал от линкин парк, нито пък съм хлапе, мило детенце...Първоначално написано от Imm0r7aL_GiRl
не знам кой е "зарибения метъл", но май не съм аз
Ми нещо си мереше пишката... и псуваше, аре да ми го кажеш в лицето...и ако си в състояние ще те черпа една бира..Първоначално написано от unfix
тийнейдър си от 13 до 19 години
nineTEEN
ама ти по английски сигурно си слушаш лп на мп3 плейъра...
и по истоия май те няма...
А да не би да са некомерсиални?Първоначално написано от justme__
те свирят за пари (СЛ го каза),а именно това мразя в музиката...Хех, ЛП не са "пиклива бандичка"... поне откъм музикално отношение... иначе може да се каже, че са пиклива бандичка, щото са минали толкова много пикли, че половината форум им завижда.
[quote="Psychopath*"]А да не би да са некомерсиални?Първоначално написано от justme__
tova 4e sa dobri i s izgraden sobstven stil ne gi pravi komersilani
/li4no mnenie/
[quote="justme__"]какво те кара да мислиш, че са добри?Първоначално написано от Psychopath*
и какво според теб означава "комерсиален"