.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 185

Тема: Linkin Park

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    [quote="Psychopath*"]
    Цитирай Първоначално написано от justme__
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    za6to ne sprete postoqnno da spomenavate Evanescence??! tva 4e ima pikli na po 13 godini ,koito sa ot4aqni ot jivota i gi slu6at ne ozna4ava 4e muzikata im e komersilana i nqma stoinost tva prosto se izturka ve4e....tova 4e pesnite im ne sa tejki kato drugi podobni grupi kato tqh ne gi pravi pop ili chalga, vsqka tqhna pesen si ima zna4enie i smisul tva 4e ima hora 4uli samo edna tqhna pesen e drug problem.....
    А да не би да са некомерсиални?
    tova 4e sa dobri i s izgraden sobstven stil ne gi pravi komersilani
    /li4no mnenie/
    какво те кара да мислиш, че са добри?
    и какво според теб означава "комерсиален"
    komersialen li4no za men ozna4ava izturkan...koito ne pokazva nikakva su6nost na muzikanta koito izpulnqva pesenta, a mislq 4e sa dobri za6toto vseki tekst za men ima smisul li4i si 4e e pisan s mnogo lubov ot surceto su6to taka vokalnite vuzmojnosti na Amy sa unikalni moje da ima nqkolko koncerti na koito ne se e predstavqla mn dobre no vs epak vseki pravi gre6ki

Град
    Бургас
    Ми нещо си мереше пишката... и псуваше, аре да ми го кажеш в лицето...и ако си в състояние ще те черпа една бира..
    тийнейдър си от 13 до 19 години

nineTEEN

ама ти по английски сигурно си слушаш лп на мп3 плейъра...

и по истоия май те няма...
    К'во стана бе,приятел?Нали викаш , че си нямал намерение да се срещаш с мен , защото не съм те впечатлил и не знам си какво ... или това беше един от другите 2ма мускетари.

Благодаря , знам , не уча английски от вчера , не уча и от онзиден.От 8 години уча , спокойно.

Само аз ли не схванах това за "истоията"

Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
    искате ме на земята - ми що не го духате?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    [quote="justme__"]
    za6to ne sprete postoqnno da spomenavate Evanescence??! tva 4e ima pikli na po 13 godini ,koito sa ot4aqni ot jivota i gi slu6at ne ozna4ava 4e muzikata im e komersilana i nqma stoinost tva prosto se izturka ve4e....tova 4e pesnite im ne sa tejki kato drugi podobni grupi kato tqh ne gi pravi pop ili chalga, vsqka tqhna pesen si ima zna4enie i smisul tva 4e ima hora 4uli samo edna tqhna pesen e drug problem.....
    А да не би да са некомерсиални?
    tova 4e sa dobri i s izgraden sobstven stil ne gi pravi komersilani
    /li4no mnenie/
    какво те кара да мислиш, че са добри?
    и какво според теб означава "комерсиален"
    komersialen li4no za men ozna4ava izturkan...koito ne pokazva nikakva su6nost na muzikanta koito izpulnqva pesenta, a mislq 4e sa dobri za6toto vseki tekst za men ima smisul li4i si 4e e pisan s mnogo lubov ot surceto su6to taka vokalnite vuzmojnosti na Amy sa unikalni moje da ima nqkolko koncerti na koito ne se e predstavqla mn dobre no vs epak vseki pravi gre6ki
    какво те кара да мислиш, че не са такива?

К'во стана бе,приятел?Нали викаш , че си нямал намерение да се срещаш с мен , защото не съм те впечатлил и не знам си какво ... или това беше един от другите 2ма мускетари.

Благодаря , знам , не уча английски от вчера , не уча и от онзиден.От 8 години уча , спокойно.

Ми с малки лайнари не се занимавам,но ако много държиш ще направя изключение за теб...

Да, само ти.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз съм този мускетар,който не си впечатлил и няма намерения да ти го каже в лицето.Та ти така и не ми обясни какво толкова те впечатлява в тях.Искам едно разказче,чието съдържание да изчерпва моето искане.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от unfix
    бе що не си го набиете всички _)_ вече ми писна да плюете по ЛП , без никакво основание ЕЛАТЕ И МИ ГО КАЖЕТЕ В ЛИЦЕТО БЕ , ПУТКИ МАЙНИ!
    Сиктир на всички , които псуват ЛП ! Евала на тези , които са им фенове!А тези , които ги псуват могат да лапат големия!Айде елате ми го кажете,че ЛП съкс и да видим дали няма да се върнете _)_ Нещастници тъпи!Говеда.Курви

само кажи кога и къде и ще дойда и ще ти го кажа...на колкото езика кажеш..

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Ма кво сичките викате, че били боза и така на татъка, не осъзнавате ли, че нас тази бозичка ни кефи .... който не го кефи, не го слуша ..... кво коментирате изобщо не знам ... ЛП са супер , свирят мн яка музика(пак казвам за мен е така), а Честър има невероятен глас (лично мнение)!!!
    Случам ги от 3г някъде и мн си им се кефя някой спомена в началото , че са взаймствали от клип на Майкъл Джексън, ама то още по-добре, защото на него па му се кефя още толкова ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    Ма кво сичките викате, че били боза и така на татъка, не осъзнавате ли, че нас тази бозичка ни кефи .... който не го кефи, не го слуша ..... кво коментирате изобщо не знам ... ЛП са супер , свирят мн яка музика(пак казвам за мен е така), а Честър има невероятен глас (лично мнение)!!!
    Случам ги от 3г някъде и мн си им се кефя някой спомена в началото , че са взаймствали от клип на Майкъл Джексън, ама то още по-добре, защото на него па му се кефя още толкова ....
    задължително ли е мнението за тях да е позитивно?

мен те не ме дразнят...дразнят ме филмирани лайнари като автора...

Ami Linkin Park sa edna ot liubimite mi grupi,mn sa qki!4estno kazano p1rvite im albumi vaob6te ne mi dopadat,no poslednite im 2-3 albuma sa naistina dobri A ina4e gi slu6am nqkade ot okolo 3-4 godini ne moga da kaja s to4nost.Ta kato stana duma za LP koq e liubimata vi tqhna pesen?
    My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от scene_lady
    Ami Linkin Park sa edna ot liubimite mi grupi,mn sa qki!4estno kazano p1rvite im albumi vaob6te ne mi dopadat,no poslednite im 2-3 albuma sa naistina dobri A ina4e gi slu6am nqkade ot okolo 3-4 godini ne moga da kaja s to4nost.Ta kato stana duma za LP koq e liubimata vi tqhna pesen?
    че те общо имат 3 албума

страхотни са-прекрасна музикасъс смислен текст ... и те са баси пичовете ... обичкам си ги

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    бе що не си го набиете всички _)_ вече ми писна да плюете по ЛП , без никакво основание ЕЛАТЕ И МИ ГО КАЖЕТЕ В ЛИЦЕТО БЕ , ПУТКИ МАЙНИ!
    Сиктир на всички , които псуват ЛП ! Евала на тези , които са им фенове!А тези , които ги псуват могат да лапат големия!Айде елате ми го кажете,че ЛП съкс и да видим дали няма да се върнете _)_ Нещастници тъпи!Говеда.Курви

само кажи кога и къде и ще дойда и ще ти го кажа...на колкото езика кажеш..
    О плътно съм зад теб,клиширани гаменчета
    Който ми каже какъв стил са ЛП , ама не какъф те се пишат, а какъф стил свирят и го признавам , при условие че смесват хип-хоп , поп и съвсем малко нео метъл ,всичките им "фенове" ги мислят за метали...
    "...Go home and DIE!" както въспяват Dope...Пример за нео метал-KoRn..

Град
    Цитирай Първоначално написано от scene_lady
    че те общо имат 3 албума
    много вярно :

Град
    Цитирай Първоначално написано от Merry Cherry
    страхотни са-прекрасна музикасъс смислен текст ... и те са баси пичовете ... обичкам си ги
    Пак със текст от Dope ще го кажа"DIE motherfucker DIE!Die MF die!!"

Град

И аз уча английски от 8 години ама не мисля че текстовете на ЛП са смислени , и ако са тте са клишета...
    ...ЛП са за неориентирани , самоназоваващисе "метали" гаменчета със зле прикрита газария...
    4-5 мнения едно след друга , майка....

Град
    София
    аз като говоря не приказвам

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    и аз едно време бях фенче на ЛП..ама се комерсиализираха..боза тотална станаха с новия албум и нсовия стил...А към аФтора...всеки със свойто мнение,аФторе..Нямаш право да нападаш ..Сам попита хората за мнението им за групата...тъй,че се сърди сам на себе си

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Psychopath* predlagam ti da nau4ish pove4e za grupata i 6te razbresh za6to mislq 4e ne sa komersilani

4ui nqkoq druga pesen osven Bring Me To Life i My Immortal

Град
    Бургас
    Просто сте комични ;> Особено тези мускетари , които решават да flood-нат темата и вече се правят на големи Бива ли да сте толкова зле.А пък тези , които ме псуват ще им кажа 1 нещо : "Т'ва го кажи на майка си" и не ме занимавайте Мутри Можете да си го вкарате

Просто сте комични ;> Особено тези мускетари , които решават да flood-нат темата и вече се правят на големи Бива ли да сте толкова зле.А пък тези , които ме псуват ще им кажа 1 нещо : "Т'ва го кажи на майка си" и не ме занимавайте Мутри Можете да си го вкарате
    Ебати ощипаната госпожица си, престани да се обясняваш... знаем, че си готин и не ти пука.

Linkin Park са яки иначе.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Ебати ощипаната госпожица си, престани да се обясняваш... знаем, че си готин и не ти пука.
    a mi , hich nqma da im otgovarqm na takiva glupaci ;>

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Аз съм този мускетар,който не си впечатлил и няма намерения да ти го каже в лицето.Та ти така и не ми обясни какво толкова те впечатлява в тях.Искам едно разказче,чието съдържание да изчерпва моето искане.
    такааам аз ще ти дам:
    1. Това е нова рок група и за добро или лошо те,корн и слипкнот са бъдещето на метъла. Колкото повече ги плюете, толкова повече популяризирате чалгата и американската чалга(сити).
    2. Предимства пред по-старите метъл банди : ами че са по-нови, , че са различни и като начин на обличане, че пеят по-лек стил(с оговорката, че това може да бъде и недостатък), в текстовете им има по-малко псувни от колкото в текстовете на някои хеви,траш и дед метъл групи
    3. Предимствата им пред др съвременни метъл групи( Корн, Слипкнот) : че имат свой стил, че не се псува толкова в текстовете , не имитират по-старите групи като облекло и поведение.
    4. Предимствата им пред съвременни рок и пънк групи: по-доброто сценично поведение, но реално погледнато LP с нищо не превъзхождат Green Day или Sum 41 да речем. Това опира и до вкус и е въпрос на лично мнение. ЛП с нищо не превъзхождат новите рок и пънк групи, но са важна част от тях( особено с последния албум)
    5. Предимствата им пред рапа и рапкора - че се пак се и пее в песните им и че не се псува толкова.
    6.Предимствата им пред чалгата - била тя БГ или американска:
    ами от къде да започна - рок е=> проповядва анархия, а обществото винаги се е стремяло към анархията. В това отношение чалгата е стъпка назад и това + безмислените и текстове са най-големите й недостатъци( който мисли че да пееш как ще се напиеш и с кого какво ще правиш после е анархия е мн заблуден); LP не са станали известни щот са се .... с шефа на някоя звукозаписна компания; текстовете им са смислени и имат талант.
    7. Предимствата им пред "емо" стила - струва ли си да започвам, най-малкото не се самоубиват и самонараняват
    8. Предимствата им пред бойбандите - ми не са хомусексуалисти или поне не се държат като такива.
    Общо взето най-големия им плюс е че са сходни като идеология с рока и метъла, но не се правят на некви метъли при положение, че не са. Те са такива каквито са.
    Имат и мн недостатъци, като най-големият е че са мн комерсиални (албума с Гей-би) и под комерсиални аз разбирам не да имат мн фенове, а да прават простотии като да изпълоняват песни на рияни, шакири и да правят дуети с разни комерсиални рапъри (гей би)

абе авторе ти наистина ли си толкова тъп или се правиш(ако е второто отивай в натфиз)
    що си мислиш, че освен ЛП има само чалга?

за метъл чувал ли си?ами рок,пънк,джаз,блус...

доста си жалък...
    ами след като изреди всички тези стилове искам да те питам като какъв стил определяш ЛП (ако въобще си слушал повече от 10 песни де, щото ако критикуваш нещо без да си слушал значи ти си повърхностния, а не той. За това чувам сяка нова чалга когат нашуми да знам какво плюя, за тва съм гледал поне 20 лайфа на ТХ, за да не говоря наизуст)
    и да ако слушаш чалга нямаш умствения багаж да разбереш рока и метъла пък камоли да дадеш компетентно мение за някоя "пиклива бандичка"
    А ако слушаш рок това което правиш в момента не ти прави чест, наистина

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    за мен също те не правят музика. мразя ги. какво им харесвате? на тва метъл ли у викате ?
    такива като ЛП и токио хотел музика ли правят? да му се невиди тва си е гавра с метъла
    брей до къде стигнахме ЛП и ТХ на един ред - и ЛП никога не са се писали метъл. АМа плюйте ги и после се чудете защо аджеба чалгата победи рока. Ами като плюете всичко ново не очаквайте хората м/у 11- 13-4, може и 15 г., които тогава си формират музикалния вкус да слушат групи, които ги е слушал баща им. Тоест те може да ги слушат, но ми звучи смешно някъв 6 клас ми вика любимата ми група е Металика - те са ВЕЛИКИ но колко хора ще си изберат за любима група , която е слушал баща им
    Не ви прави чест на всички рокаджии и метъли, които плюете ЛП, защото обричате рока и метъла на гибел - така де Металика и мейдън още макс 10 г. ще пеят и ко после няма да има рок щото сичко ново се обявява за пиклива бандичка (е ако са като ТХ тогава сте прави)

Град
    София
    Psychopath* predlagam ti da nau4ish pove4e za grupata i 6te razbresh za6to mislq 4e ne sa komersilani

4ui nqkoq druga pesen osven Bring Me To Life i My Immortal
    не ми предлагай...достатъчно противни са

и вземи ми обясни как тълкуваш "комерсиален"

Абе келеш...я виж кво си писал...и тогава ми говори...нали държиш някой да ти го каже в лицето...
    насра ли се нещо? путка си бате...
    няма да станеш мъж ти...от момиченце мъж не се става
    аре ходи слушай якия метъл и 'земи млъкни щото е ясно, че няма да кажеш от къде си или място и час за срещичка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си