- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
не се нервя /ама никак/Първоначално написано от Bolt_f
![]()
Радвам се за което и се надявам да няма спорове ;>Първоначално написано от Psychopath*
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
ами новия албум ако си чувал е точно рок, ама чист рок само без Hands Held High - тва е рап иначе сички останали са рокПървоначално написано от joalbrito
ми не са ми любимата група, но много им се кефя! имат хубави песни, смислени.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
тихо.Първоначално написано от joalbrito
моляПървоначално написано от Psychopath*
Тика става шибано.
Вместо да мразим чалгата тези който слушат друг стил метъл мразят някои от новите групи.
Това не трябва да е така.
Може вече да не съм запален по лп тъй като вече слушам по тежко но поне ги уважавам тъй като съм започнал с тях и няма причина изведнъж да кажа че не струват, защото съм им видял способностите на лайв.
От пънк рок до мелодет нека се обединим и да заличим чалгата.Това е от мен.
Children of bodom - kissing the shadows поздравче![]()
Linkin park - Given up - Поздравче
Схванахте ли ми идеята?
[quote="DeadpooL"]Тика става шибано.
Вместо да мразим чалгата тези който слушат друг стил метъл мразят някои от новите групи.
[quote]това говоря от както почнах да пиша в тая тема те си знаят тяхното![]()
o0o0o0o0o тфа е най-великата най-яката най-... вс най- те са д бест![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто THE BEST
Lubimata mi grupa.Neveroqtni sa.Tekstovete na pesnite im sa dosta smisleni. The best sa. Evala na mom4etata. A pyk teq deto ne gi haresvat -.
за кво трябва да мразим чалгата бе?! доста сте тъпи
тук вече наистина ме възмути, и това няма нищо общо с LP. Чалгата уби рок музиката на България 90те години имахме яки рок и най-вече пънк групи сега не. Това е достатъчен доводПървоначално написано от Psychopath*
хахаха ама ти чалгар ли сиПървоначално написано от Psychopath*
мразим я защото благодарение на нея огромна част от младото поколение затъпява и врътка гьобеци на песни чиито изпълнители имат IQ колкото температурата на избата ми
![]()
So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!
Слушането на чалга не те прави тъп.Първоначално написано от Imm0r7aL_GiRl
Нито слушането на LP те прави умен...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
слушането на текстовете те прави тъп, и не съм казала че точно слушането на LP те прави умен...има много по-смислена музика от чалгатаПървоначално написано от пор
![]()
So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!
Първоначално написано от joalbrito
ти се съгласи..Вместо да мразим чалгата тези който слушат друг стил метъл мразят някои от новите групи.
що ако съм чалгар проблем ли има?Първоначално написано от Imm0r7aL_GiRl
не ви е виновна чалгата, че сте тъпи...
твоето IQ да не би да е повече?
тук позна...но тази музика не е лпПървоначално написано от Imm0r7aL_GiRl
![]()
Вие па на кво го обърнахте тука о.О
тоя Честър го беха фанали с някфи хермафродити![]()
Имортълке,
текстовете се четат в повечето случаи кекек ;р
И това със затъпяването посредством чалгата е изтъркано като оправдание и невярно. Аз мога да ти кажа, че затъпяване става и като слушаш метъл, а ?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от Psychopath*
разбирам че ги мразиш но да ми кажеш че ЛП не е по-смислено от чалгата... цяла книга мога да напиша защо ЛП са по-смислени от чалгата - и ще те помоля - не се заяждай повече - това си беше чисто заяждане
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
луди хора има
Това е факт... Всички сме чували за Ицко.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...