.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 185 от общо 185

Тема: Linkin Park

Цитирай Първоначално написано от SandForGaara
    Цитирай Първоначално написано от tedkata_bs
    Цитирай Първоначално написано от Fighter Volk
    Калинкин Парк са някакъв ню метъл, който е NO COMMENT! То и метъл не е,някви се правят на клоуни, като същевременно рапират. Феновете им слушат нещо от рода на Айряна и Бръкни с Пръст, което не ги прави по - малко чалгари от родните ни момичета, които слушат ПрЪслава. Те са нещо като Тоалетните изцепки - поза комерс, но не се и учудвам, защо ги слушат едни и същи напикани пикли/пикльовци, които си мислят че слушат рок и се мислят за метъли. Абе ае стига сте правили теми за някви групи, които не са направили нищо за музиката. Направете тема за някоя по - свястна тема, вече съм се нагледала на такива теми, разбрах вече що за хора им в България и все пак намират се и нормални индивиди, които слушат нещо по - нормално от травестити като ТХ!
    ave kat ne te kefqt MAL4I SI ma ovca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Когато един нобнат пубер се захване с непозната музика се получаваш ти...ЕМО(емоционално малтретиран олигодух)-...
    ъъъ от кога еЛ Пи са ЕМО ?!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от joalbrito
    ъъъ от кога еЛ Пи са ЕМО ?!
    Ти учудваш ли се на това твърдение?То какво ли не беше написано в тази тема.То беше "LP са оперни певци" , то беше "LP са 1:1 Токио Хотел" , то не знам си какво друго...

Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
    искате ме на земята - ми що не го духате?

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от joalbrito
    Цитирай Първоначално написано от justme__
    Цитирай Първоначално написано от Imm0r7aL_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от tedkata_bs
    Цитирай Първоначално написано от Fighter Volk
    Калинкин Парк са някакъв ню метъл, който е NO COMMENT! То и метъл не е,някви се правят на клоуни, като същевременно рапират. Феновете им слушат нещо от рода на Айряна и Бръкни с Пръст, което не ги прави по - малко чалгари от родните ни момичета, които слушат ПрЪслава. Те са нещо като Тоалетните изцепки - поза комерс, но не се и учудвам, защо ги слушат едни и същи напикани пикли/пикльовци, които си мислят че слушат рок и се мислят за метъли. Абе ае стига сте правили теми за някви групи, които не са направили нищо за музиката. Направете тема за някоя по - свястна тема, вече съм се нагледала на такива теми, разбрах вече що за хора им в България и все пак намират се и нормални индивиди, които слушат нещо по - нормално от травестити като ТХ!
    ave kat ne te kefqt MAL4I SI ma ovca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    браво на tedkata_bs ей такива хора трябва да има
    takiva hora koito psuvat kato karucari kato taq tedka ima prekaleno mnogo v bulgaria za sujelenie..
    а предишния пост беше мн по-нагъл така че....
    az izrazqvah mnenie ne rugaeh horata......ti kato nqkkauv tehen ot4aqn za6titnik li se qvqvash?

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Такааааааааа ами какво да кажа по темата да много ми харесват и не не ги мисля за метъл по принцип уважавам всеки един сти музика (без чалга и депресарските песнички на някакви пубери ,които възпяват колко е гаден животът), но на мен нещото ,което най много ми харесва в ЛП е ,че смесват различни стилова ,че не се придържат към определени стилове и не движат строго според очакванията текстовете са им смислени ,а музиката се съчетава прекрасно с идеята на песента
    ПП уважавам чуждото мнение и всеки има правото на свой собствен избор каква музика да слуша ,но не е нужно да наопада всичко което не му харесва

Re: Linkin Park

mi LINKIN PARK sa edna mn mn mn qka grupa

ne moga da kaja 4e sym im luda fenka no imam cqlata im diskografiq i kato cqlo im se kefq ot 2 3 godini nasam ;]
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Не съм им от най-голямите фенове, но имат няколко песни които ми харесват много.

Уууу.. тук има хипер много тру-та слушащи Линкин Парк.
    ХахАХХАхАхаха.
    Да ви еба у разбирачите.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Winter Madness
    Уууу.. тук има хипер много тру-та слушащи Линкин Парк.
    ХахАХХАхАхаха.
    Да ви еба у разбирачите.

ЛП меанс Лапаш Пишки....Сол ходи се гръмни педерасче грозно...
    Entombed For live

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си