- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
ъъъ от кога еЛ Пи са ЕМО ?!Първоначално написано от SandForGaara
![]()
Ти учудваш ли се на това твърдение?То какво ли не беше написано в тази тема.То беше "LP са оперни певци" , то беше "LP са 1:1 Токио Хотел" , то не знам си какво друго...Първоначално написано от joalbrito
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
az izrazqvah mnenie ne rugaeh horata......ti kato nqkkauv tehen ot4aqn za6titnik li se qvqvash?Първоначално написано от joalbrito
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Такааааааааа ами какво да кажа по темата да много ми харесват и не не ги мисля за метъл по принцип уважавам всеки един сти музика (без чалга и депресарските песнички на някакви пубери ,които възпяват колко е гаден животът), но на мен нещото ,което най много ми харесва в ЛП е ,че смесват различни стилова ,че не се придържат към определени стилове и не движат строго според очакванията текстовете са им смислени ,а музиката се съчетава прекрасно с идеята на песента
ПП уважавам чуждото мнение и всеки има правото на свой собствен избор каква музика да слуша ,но не е нужно да наопада всичко което не му харесва
mi LINKIN PARK sa edna mn mn mn qka grupa![]()
![]()
![]()
![]()
ne moga da kaja 4e sym im luda fenka no imam cqlata im diskografiq i kato cqlo im se kefq ot 2 3 godini nasam ;]
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Не съм им от най-голямите фенове, но имат няколко песни които ми харесват много.
Уууу.. тук има хипер много тру-та слушащи Линкин Парк.
ХахАХХАхАхаха.
Да ви еба у разбирачите.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Първоначално написано от Winter Madness
![]()
ЛП меанс Лапаш Пишки....Сол ходи се гръмни педерасче грозно...
Entombed For live