.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 185

Тема: Linkin Park

Град
    Бургас

Linkin Park

Здравейте , надявам се да е нямало такава тема преди аз да я напиша Просто искам да видя колко LP фенове има във форума и да им чуя мнението за групата.Също да пишат от колко години слушат групатаЩе помоля чалгарите да не се обаждат...ако е възможно темата да остане само за LP фенове..

Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
    искате ме на земята - ми що не го духате?

Град
    дупката на геврека
    mii gotina grupa qki pesni dobra viziq samo deto mai klipa na what I've done e vzaimstvana leko ot 1 pesen na Майкъл Жаксън i ves pak sa cool

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Доста добри са.

Град
    Sliven
    Велика група!!!Песните им са страхотни!
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола

Re: Linkin Park

Цитирай Първоначално написано от unfix
    Ще помоля чалгарите да не се обаждат...

Ми,ти като слушаш Линкин Парк,мислиш ли,че не си чалгарин?Кажи ми това,което те прави сигурен,че не си?

Слушала съм ги,преди време,докато още си изграждах представа какво е музика.Мне,вече отдавна не ми допадат,даже ме дразнят.Бозичка са си,след време ще го осъзнаеш.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    тони стораро трябва да им стане вокалист...страшен глас има

Град
    на стола
    ^От Азо по-добър вокал за тях НЯМА!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    васето е за токио хотел

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и аз ги харесвам
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Бургас
    "Благодаря" на Psychopath* и Pedigree , които направиха темата оффтопик.Наистина...

И благодаря (без кавички) на тези , които си изказаха мнението по темата.

И понеже Pedigree реши да се заяде с мен ще му(й) отговоря със същото :

Цитирай Първоначално написано от Pedigree

Ми,ти като слушаш Линкин Парк,мислиш ли,че не си чалгарин?Кажи ми това,което те прави сигурен,че не си?
    Ти въобще можеш ли да ми споделиш твоето обяснение за "чалгарин"?(чалгарин ) О.о Мисля , че Linkin Park са се доказали в музикалния свят МНОГО повече и МНОГО преди чалгата.И въобще нищо не ти дава право да ми осираш темата с такива прости въпроси , които са чак детински подяволите

Мне,вече отдавна не ми допадат,даже ме дразнят.Бозичка са си,след време ще го осъзнаеш.
    Като те дразнят - направи си тема "Анелия фен клуб" и си я флуди колкото си искаш.Бозичка си ти и нямаш никакво право да ми казваш какво ще осъзнавам и какво не.8 години ги слушам и не мисля , че имам какво да осъзнавам.

Благодаря , че ме накарахте , особено ти , да напиша този оффтопик.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Re: Linkin Park

Слушала съм ги,преди време,докато още си изграждах представа какво е музика.Мне,вече отдавна не ми допадат,даже ме дразнят.Бозичка са си,след време ще го осъзнаеш.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Мне,вече отдавна не ми допадат,даже ме дразнят.Бозичка са си,след време ще го осъзнаеш.
    Като те дразнят - направи си тема "Анелия фен клуб" и си я флуди колкото си искаш.Бозичка си ти и нямаш никакво право да ми казваш какво ще осъзнавам и какво не.8 години ги слушам и не мисля , че имам какво да осъзнавам.
    Aбе, ей, тва че някой не слуша Линкин парк не значи, че е чалгар. Има много по-стойностни метъл групи, които пишат по-хубави текстове и имат по-хубави песни. ЛП-то е бахти комерсиала...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от gorska

Aбе, ей, тва че някой не слуша Линкин парк не значи, че е чалгар. Има много по-стойностни метъл групи, които пишат по-хубави текстове и имат по-хубави песни. ЛП-то е бахти комерсиала...
    Дадох пример , но нека - по-лесно е да се разбере криво...И помолих такива , които ще почнат да плюят по ЛП да не пишат в темата.Просто ПОМОЛИХ ... мерси все пак..

не са лоши,нямам нищо против тях,обаче не разбирам защо напоследък всички започнаха да ги слушат,не са нищо особено...биват ама не особено

Град
    на стола
    Драги авторе,

кое от това,което моя милост написа,ти подсказа,че моя пост не е признак на лично мнение?Нито хулих свещените ти Линкин Парк,нито нищо.Просто си изказах мнението,а ние сме в интернет пространство,в което си последния човек,който може да ми забранява да си изказвам мнението по даден въпрос.Ти хубаво си слушай Линкин Парк,ама не си навирай мнението в чуждото лице.Всеки си има мнение.Едни ги харесват,други не,не можеш да го промениш.
    Информативно...заявявам,че не съм рода с чалгата.Не съм те и хранила,просто ти зададох два въпроса,които ти възприе като заяждане.Окей.Възхвалвай си ги,но като са толкова велики,пред тях Куин,Пърпъл и другите са нищо,мх?

И аз съм им голяма фенка. Много ме кефят, ама не помня от кога ги слушам.
    ИСКАМ ДЪВКА!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Харесвам ги Готини песни имат.

Град
    Бургас
    Драги авторе,

кое от това,което моя милост написа,ти подсказа,че моя пост не е признак на лично мнение?Нито хулих свещените ти Линкин Парк,нито нищо.Просто си изказах мнението,а ние сме в интернет пространство,в което си последния човек,който може да ми забранява да си изказвам мнението по даден въпрос.Ти хубаво си слушай Линкин Парк,ама не си навирай мнението в чуждото лице.Всеки си има мнение.Едни ги харесват,други не,не можеш да го промениш.
    Информативно...заявявам,че не съм рода с чалгата.Не съм те и хранила,просто ти зададох два въпроса,които ти възприе като заяждане.Окей.Възхвалвай си ги,но като са толкова велики,пред тях Куин,Пърпъл и другите са нищо,мх?
    Най-малко ми се спори с теб.Ама хич...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    под "чалгарин" нямаме предвид човек, който слуша чалга

ама е близо..

защото Линкин парк са чалгата в този стил, както и дооста други бозички, които ти слушаш предполагам..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

ЛП са боклук :>

Град
    Бургас
    бе що не си го набиете всички _)_ вече ми писна да плюете по ЛП , без никакво основание ЕЛАТЕ И МИ ГО КАЖЕТЕ В ЛИЦЕТО БЕ , ПУТКИ МАЙНИ!

Град
    Бургас
    Сиктир на всички , които псуват ЛП ! Евала на тези , които са им фенове!А тези , които ги псуват могат да лапат големия!Айде елате ми го кажете,че ЛП съкс и да видим дали няма да се върнете _)_ Нещастници тъпи!Говеда.Курви

Град
    на стола
    Крайно тъп си.

В лицето не мога,а и не искам да ти го кажа.За да проява интерес за среща с някого,той трябва да ме впечатли,а ти си далеч от това.
    И да,чалгар си.Като кажат 'чалга',всички се сещат за българските чалгарки,но чалгата не е само в България.Скивай,че в Америка прелива с такива,а твойте оперни певци от ЛП са си па типична 'американска чалга'.Не ми се обяснявай,че си нямаме основания,защото хабер си нямаш какво думаш!

Град
    Бургас
    Крайно тъп си.

В лицето не мога,а и не искам да ти го кажа.За да проява интерес за среща с някого,той трябва да ме впечатли,а ти си далеч от това.
    И да,чалгар си.Като кажат 'чалга',всички се сещат за българските чалгарки,но чалгата не е само в България.Скивай,че в Америка прелива с такива,а твойте оперни певци от ЛП са си па типична 'американска чалга'.Не ми се обяснявай,че си нямаме основания,защото хабер си нямаш какво думаш!

AZ NA TEBE SHTE TI NAPRAVQ SESTRICHKA VE ! CHALGAR VIKAI NA BASHTA SI , NE NA MENE , SHTOTO SHTE IZLEZESH OT U VAS NQKOI PYT I NQMA DA SE VYRNESH VE!

Град
    на стола
    Шсе насера от страх,честно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си