Цитирай Първоначално написано от Pedigree
Аз съм този мускетар,който не си впечатлил и няма намерения да ти го каже в лицето.Та ти така и не ми обясни какво толкова те впечатлява в тях.Искам едно разказче,чието съдържание да изчерпва моето искане.
такааам аз ще ти дам:
1. Това е нова рок група и за добро или лошо те,корн и слипкнот са бъдещето на метъла. Колкото повече ги плюете, толкова повече популяризирате чалгата и американската чалга(сити).
2. Предимства пред по-старите метъл банди : ами че са по-нови, , че са различни и като начин на обличане, че пеят по-лек стил(с оговорката, че това може да бъде и недостатък), в текстовете им има по-малко псувни от колкото в текстовете на някои хеви,траш и дед метъл групи
3. Предимствата им пред др съвременни метъл групи( Корн, Слипкнот) : че имат свой стил, че не се псува толкова в текстовете , не имитират по-старите групи като облекло и поведение.
4. Предимствата им пред съвременни рок и пънк групи: по-доброто сценично поведение, но реално погледнато LP с нищо не превъзхождат Green Day или Sum 41 да речем. Това опира и до вкус и е въпрос на лично мнение. ЛП с нищо не превъзхождат новите рок и пънк групи, но са важна част от тях( особено с последния албум)
5. Предимствата им пред рапа и рапкора - че се пак се и пее в песните им и че не се псува толкова.
6.Предимствата им пред чалгата - била тя БГ или американска:
ами от къде да започна - рок е=> проповядва анархия, а обществото винаги се е стремяло към анархията. В това отношение чалгата е стъпка назад и това + безмислените и текстове са най-големите й недостатъци( който мисли че да пееш как ще се напиеш и с кого какво ще правиш после е анархия е мн заблуден); LP не са станали известни щот са се .... с шефа на някоя звукозаписна компания; текстовете им са смислени и имат талант.
7. Предимствата им пред "емо" стила - струва ли си да започвам, най-малкото не се самоубиват и самонараняват
8. Предимствата им пред бойбандите - ми не са хомусексуалисти или поне не се държат като такива.
Общо взето най-големия им плюс е че са сходни като идеология с рока и метъла, но не се правят на некви метъли при положение, че не са. Те са такива каквито са.
Имат и мн недостатъци, като най-големият е че са мн комерсиални (албума с Гей-би) и под комерсиални аз разбирам не да имат мн фенове, а да прават простотии като да изпълоняват песни на рияни, шакири и да правят дуети с разни комерсиални рапъри (гей би)