- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
Only in Bulgaria - показваш някво мн закостеняло мислене, нещо мн типично за българина . 2004та LP , LB i Metallica направиха съвмесен концерт в тексас. Аз съм убеден че 70% там бяха фенове на металика, защото половината бяха по-възрастни от ЛП и надали са им фенове. Еми мога да ти кажа, че вскички се кефеха и на ЛП и на ЛБ без да им пука, че нямат история. А да те питам в началото на 80те Металика бяха ли нещо особено?Първоначално написано от Pedigree
И да предимство е че са нова група щот металика и мейдън ще пеят още 10 години макс. И после какво ще правите? Аз не агитирам никого да слуша ЛП, просто казвам, че не мога да приема как някой , който слуша рок,ще плюе една от малкото популярни нови рок групи в момента. Не можеш да накараш хората да слушат групи, които са били слушани от техните родители ( не ме разбирай погрешно - мн се кефя на Металика, Мейдън, Юръп, Куиин, Биитълс, Рамуунс, но просто някак си ги чувствам далечни) , а като плюеш всички нови рок групи, хората си мислят, че няма качествени такива и хоп слушат сити или планета![]()