Цитирай Първоначално написано от Pedigree
Цитирай Първоначално написано от joalbrito
Цитирай Първоначално написано от Pedigree
Аз съм този мускетар,който не си впечатлил и няма намерения да ти го каже в лицето.Та ти така и не ми обясни какво толкова те впечатлява в тях.Искам едно разказче,чието съдържание да изчерпва моето искане.
такааам аз ще ти дам:
1. Това е нова рок група и за добро или лошо те,корн и слипкнот са бъдещето на метъла. Колкото повече ги плюете, толкова повече популяризирате чалгата и американската чалга(сити).
2. Предимства пред по-старите метъл банди : ами че са по-нови,
Линкин Парк са бъдещето на метъла,това ли прочетоха очите ми?
Приказвай си,приказвай си,ама не пиши такива простотии,щото ЛП освен да заблудят децата,друго няма да направят.А предимството им е,че са по-нови?Кх,вярвай си,брат.На новичките им гледат с недоверие и много по-лесно едно дете ще си пусне Металика,а не Линкин Парк,защото за Металика знае,че са класика,а за ЛП нищо особено.А какво ми изброяваш бил им стилът по-добър от имо бла блааа...Исках да разбера ЗАЩО толкова ги възхвалявате и защо авторът тоооолкова се филмира,като някой охули певците му от ЛП.Та срещи си урежда,ще се бие,дружина да вика.Исках само едни осем изречения,от автора,които да ми подскажат какво толкова го кара да ги цени.Уви,не ги получих.Ще плачаааааа...

П.С.А бтв аз съм келеш и не се кефя на ЛП.И какво от това?
Only in Bulgaria - показваш някво мн закостеняло мислене, нещо мн типично за българина . 2004та LP , LB i Metallica направиха съвмесен концерт в тексас. Аз съм убеден че 70% там бяха фенове на металика, защото половината бяха по-възрастни от ЛП и надали са им фенове. Еми мога да ти кажа, че вскички се кефеха и на ЛП и на ЛБ без да им пука, че нямат история. А да те питам в началото на 80те Металика бяха ли нещо особено?
И да предимство е че са нова група щот металика и мейдън ще пеят още 10 години макс. И после какво ще правите? Аз не агитирам никого да слуша ЛП, просто казвам, че не мога да приема как някой , който слуша рок,ще плюе една от малкото популярни нови рок групи в момента. Не можеш да накараш хората да слушат групи, които са били слушани от техните родители ( не ме разбирай погрешно - мн се кефя на Металика, Мейдън, Юръп, Куиин, Биитълс, Рамуунс, но просто някак си ги чувствам далечни) , а като плюеш всички нови рок групи, хората си мислят, че няма качествени такива и хоп слушат сити или планета