.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Защото сме хора
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    В АдА
    'Всеки рано или късно си намира майстора' - Аз съм на тоя принцип веднъж отмъстих и сама са прецаках прецаках и него но прецаках и себе си

Супер фен Аватара на rakiQ
    случи ми се ...
    мин. год. ми казаха аз не вярвах шото мн добре се държеше с мен супер направо .. после аз сама видях с очите си.. мацката е знаела за мен
    даже се казваше също като мен...
    (Рали)
    и го почнах :
    Значи сме две ралки вече ,а??
    -моля??!
    Кво прави другата рали... как па и името си избрал.. да не се объркаш някой ден пред мен ,а
    ама му простих на човека.... кфо се прави са сме си фр... пропадна момчето наркотици.. ама .. абе...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ako prosti6 ta praqt na balam
    ko otm1sti6-samo si trovi6 jivota zarad 4ovek koit ne si stryva ysiliqta(est 8 ot 10 se samoprecakvat)
    edna maina malko t1po nastroenie...no jivota prodaljava i trq da my sa radvame a ne da se m14im da natriem nosa na nqkoi pri yslovie 4e nie sme izgybili pove4e bezs1nni no6ti t1ga gnqf.........i t.n
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Прощавам и отмъщавам ... Поне така си мисля, ще видим ако ми дойде и на мене до главата подобно нещо

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Прощавам и отмъщавам ... Поне така си мисля, ще видим ако ми дойде и на мене до главата подобно нещо
    Е по голяма глупост не бях чул сериозно . Прощаваш на думи, отмъщаваш на действие май. Така ги виждам нещата.

По темата - отмъщение разбира се. Въпреки че надали ще се стигне скоро до сериозна връзка от моя страна . След години като поузрея още малко сигурно ще мога да простя такова нещо. Но дотогава прецакат ли ме - край... Отмъщението е нещо сладко и хубаво за мене. Не ми пука че падам на нивото на жертвата. Това е някакво тъпо клише измислено от поредния глупак. Защо ми е да прощавам ? За да ме правят на 5 стотинки после ? Не мерси, аз не съм Господ. Нали знам че ще му е двойно по гадно на човека. А и така лесно сплашвам аудиторията, за да знае че с мене ташак не бива !

П.С. Отмъщението си е цяло изкуство. Колкото по дълго зрее плода му толкова по приятно е накрая. Не всеки може да отмъщава.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Най-голямото отмъщение за мен би било да не се занимавам с този човек повече, хах... Отписвам го от живота си и това е, да се оправя.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Отмъщението не може да ми достави сладост или да ме накара да се гордея с постъпката си.Когато почувствам, че даден човек ме лъже( възприемам изневярата, като лъжа), прекратявам отношенията си с него или търся причината, защо се е стигнало до това...Вината търся и в себе си... .Обичам да съм наясно с положението и не търпя да ми се подиграва и да се мисли за велик.Двойствения стандарт, при мен не минава.То и в подписа ми го пише....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Е по голяма глупост не бях чул сериозно . Прощаваш на думи, отмъщаваш на действие май. Така ги виждам нещата.

Именно

Супер фен Аватара на Deadlock
    не ви четох, щото темата е тъпа.
    ама ще се изкажа, щото ми е тъпо.

не изневерявааам, не прощаваааам,
    а си заминавааам и забравяаааам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си