- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да простим или да отмъстим?!
Защото сме хора![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
'Всеки рано или късно си намира майстора' - Аз съм на тоя принцип веднъж отмъстих и сама са прецаках прецаках и него но прецаках и себе си![]()
![]()
![]()
случи ми се ...
мин. год. ми казаха аз не вярвах шото мн добре се държеше с мен супер направо .. после аз сама видях с очите си.. мацката е знаела за мен![]()
![]()
![]()
![]()
даже се казваше също като мен...
(Рали)
и го почнах :
Значи сме две ралки вече ,а??
-моля??!
Кво прави другата рали... как па и името си избрал.. да не се объркаш някой ден пред мен ,а![]()
ама му простих на човека.... кфо се прави са сме си фр... пропадна момчето наркотици.. ама .. абе...![]()
ako prosti6 ta praqt na balam
ko otm1sti6-samo si trovi6 jivota zarad 4ovek koit ne si stryva ysiliqta(est 8 ot 10 se samoprecakvat)
edna maina malko t1po nastroenie...no jivota prodaljava i trq da my sa radvame a ne da se m14im da natriem nosa na nqkoi pri yslovie 4e nie sme izgybili pove4e bezs1nni no6ti t1ga gnqf.........i t.n
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Е по голяма глупост не бях чул сериозноПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
. Прощаваш на думи, отмъщаваш на действие май. Така ги виждам нещата.
По темата - отмъщение разбира се. Въпреки че надали ще се стигне скоро до сериозна връзка от моя страна![]()
. След години като поузрея още малко сигурно ще мога да простя такова нещо. Но дотогава прецакат ли ме - край... Отмъщението е нещо сладко и хубаво за мене. Не ми пука че падам на нивото на жертвата. Това е някакво тъпо клише измислено от поредния глупак. Защо ми е да прощавам ? За да ме правят на 5 стотинки после ? Не мерси, аз не съм Господ. Нали знам че ще му е двойно по гадно на човека. А и така лесно сплашвам аудиторията, за да знае че с мене ташак не бива !
П.С. Отмъщението си е цяло изкуство. Колкото по дълго зрее плода му толкова по приятно е накрая. Не всеки може да отмъщава.
Най-голямото отмъщение за мен би било да не се занимавам с този човек повече, хах... Отписвам го от живота си и това е, да се оправя.
Отмъщението не може да ми достави сладост или да ме накара да се гордея с постъпката си.Когато почувствам, че даден човек ме лъже( възприемам изневярата, като лъжа), прекратявам отношенията си с него или търся причината, защо се е стигнало до това...Вината търся и в себе си....Обичам да съм наясно с положението и не търпя да ми се подиграва и да се мисли за велик.Двойствения стандарт, при мен не минава.То и в подписа ми го пише....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
не ви четох, щото темата е тъпа.
ама ще се изкажа, щото ми е тъпо.
не изневерявааам, не прощаваааам,
а си заминавааам и забравяаааам.