- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как намирате място?
Аз и приятелят ми имаме един голям проблем наще са винаги у нас и не могем да правим секс или у нас или у тях....да ги няма се случва веднъж в месеца. Та искам да ви питам как намирате място? Казват че когато има желание винаги се намира, но ние желание имаме а не намираме явно сме мн тъпи и не сме креативни,но... Та как намирате място?
Ами сега се затопля... Южен парк, Борисова градина за вас няма ли? А иначе - е, не може все да има някой във вас - все по някое време на деня трябва да са на работа - бягате от даскало и вършите работа
Ми като няма терен има коли..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Mi ako nqmat kola...Първоначално написано от Alice Fox
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Техен проблем..Първоначално написано от Lorelei
Винаги може да имат някой познат да им услужи..
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Ami ako nqmat knijka,a kolata e parkirana na obshtestveno mqsto...Първоначално написано от Alice Fox
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
То не пречи..Първоначално написано от Lorelei
![]()
Zavisi ... No na men naistina ne bi mi prechilo mnogo![]()
Imam kola i vila i nqmam problemi v tova otnoshenie.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Извиняяяяйй мое ли се чукаме в колата тиПървоначално написано от Alice Fox
![]()
![]()
Абе някакси не бих си дал колата да ми се чукат други в нея...А иначе с терена проблеми нямам - живея сам, приятелката ми също, кола имам, като съм вкъщи при нашите си имам цял етаж от къща, ама пък те хората са си печени и никога не ми е било проблем да си водя момичета вкъщи - винаги са ми осигурявали спокойствие - даже по едно време майка ми като знаеше, че сме с приятелката ми в стаята ми, ни правеше плодова салата и дискретно я оставяше на масичката в съседната стаяПървоначално написано от inSane_baby
![]()
Хах и ние имаме такъв проблем, защото се виждаме само Събота и Неделя когато е пълно и в нас и в тях. Ако си от София бих ти предложила Борисовата градинаЧестно казано на мене тя ми се струва най-хубава не знам защо....иначе може на някоя полянка, ако имате кола, в някой кенеф, в киното или ако някой приятел си отстъпи апартамента за вас
Има наистина доста места :P
тфа е яко ако не им е за 1 път...ама наси се сещаш колко ще и е яко на момичето сефтето и да е в кенефа на киното .... тогава най добре е на легло...в някой кенеф, в киното![]()
иначе да - борисовата, южния парк... някой друг парк... са като се затопли я заведи на пикник някъде на витоша (ама да е наистина топло... а не да ви замръзнат...) ... и там ще е яко... на чист въздух
![]()
Е и като са у вас ваще,ти нали имаш стая,затваряте вратата и правите сексът.До сега с моя приятел винаги сме правили секс докато в другата стая има хора.Те вашите със сигурност не нахлуват в стаята ти без да почукат.Просто бъдете по-тихи и това е.Е,ако сте на по 12-13 години нормално да не искате да прайте секс докато ваще са у вас...
Давате 30 лв. за някоя стая в мотелче и се скъсвате от сексПървоначално написано от menta_loverka
![]()
Deja-Vu за 30лв може да си земеш стая в хостелите около лъвов мост да речем 50-60![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
va6te kat ne rabotqt milo xD zatova puk gorata ni e na 2 min put :P i vinagi ba4ka![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
az sam govoril s na6te i te mi kazvat 4e nqma problem, i mi kazaha po-dobre v nas otkolkoto na nqkoi kupon ili v nqkoi kenef, taka 4e pogovori s va6te da vidim ko 6e izleze
първо ходихме у общи приятели, после си намерихме наше място, но иначе вкъщи и у тях по-рядко става
SMILE FOR ME NOW
Първоначално написано от menta_loverka
ММм пробвай ,защото и аз така направих.Пък повечето родители са разбрани хора,а и без секса не може.Ако ли не идва другия принцип "Мястото ни намира,не ние него" .Където ви се прави там
![]()
Ima6e tuk edin saforumec koito sabira snimki ot hora,koito pravqt seks v Borisovata. Taka 4e vnimavaite![]()