.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Как намирате място?

Аз и приятелят ми имаме един голям проблем наще са винаги у нас и не могем да правим секс или у нас или у тях....да ги няма се случва веднъж в месеца. Та искам да ви питам как намирате място? Казват че когато има желание винаги се намира, но ние желание имаме а не намираме явно сме мн тъпи и не сме креативни,но... Та как намирате място?

Голям фен
    Ами сега се затопля... Южен парк, Борисова градина за вас няма ли? А иначе - е, не може все да има някой във вас - все по някое време на деня трябва да са на работа - бягате от даскало и вършите работа

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Ми като няма терен има коли..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    Mi ako nqmat kola...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Mi ako nqmat kola...
    Техен проблем.. Винаги може да имат някой познат да им услужи..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    In your dreams ;)
    Mi ako nqmat kola...
    Ami ako nqmat knijka,a kolata e parkirana na obshtestveno mqsto...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    Mi ako nqmat kola...
    Ami ako nqmat knijka,a kolata e parkirana na obshtestveno mqsto...
    То не пречи..

Град
    In your dreams ;)
    Zavisi ... No na men naistina ne bi mi prechilo mnogo

е у някой приятел/приятелка... молите го/я да "използвате" хола или спалнята... и повъзможност той/тя да е навънка.... леко сложно но ... идея...
    или на някое парти ... се ще се намери сфободна стая

Мега фен Аватара на amatorium
    Imam kola i vila i nqmam problemi v tova otnoshenie.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Mi ako nqmat kola...
    Извиняяяяйй мое ли се чукаме в колата ти

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Mi ako nqmat kola...
    Извиняяяяйй мое ли се чукаме в колата ти
    Абе някакси не бих си дал колата да ми се чукат други в нея...А иначе с терена проблеми нямам - живея сам, приятелката ми също, кола имам, като съм вкъщи при нашите си имам цял етаж от къща, ама пък те хората са си печени и никога не ми е било проблем да си водя момичета вкъщи - винаги са ми осигурявали спокойствие - даже по едно време майка ми като знаеше, че сме с приятелката ми в стаята ми, ни правеше плодова салата и дискретно я оставяше на масичката в съседната стая

Хах и ние имаме такъв проблем, защото се виждаме само Събота и Неделя когато е пълно и в нас и в тях. Ако си от София бих ти предложила Борисовата градина Честно казано на мене тя ми се струва най-хубава не знам защо....иначе може на някоя полянка, ако имате кола, в някой кенеф, в киното или ако някой приятел си отстъпи апартамента за вас Има наистина доста места :P

в някой кенеф, в киното
    тфа е яко ако не им е за 1 път...ама наси се сещаш колко ще и е яко на момичето сефтето и да е в кенефа на киното .... тогава най добре е на легло...
    иначе да - борисовата, южния парк... някой друг парк... са като се затопли я заведи на пикник някъде на витоша (ама да е наистина топло... а не да ви замръзнат... ) ... и там ще е яко... на чист въздух

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Е и като са у вас ваще,ти нали имаш стая,затваряте вратата и правите сексът.До сега с моя приятел винаги сме правили секс докато в другата стая има хора.Те вашите със сигурност не нахлуват в стаята ти без да почукат.Просто бъдете по-тихи и това е.Е,ако сте на по 12-13 години нормално да не искате да прайте секс докато ваще са у вас...

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Как намирате място?

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Аз и приятелят ми имаме един голям проблем наще са винаги у нас и не могем да правим секс или у нас или у тях....да ги няма се случва веднъж в месеца. Та искам да ви питам как намирате място? Казват че когато има желание винаги се намира, но ние желание имаме а не намираме явно сме мн тъпи и не сме креативни,но... Та как намирате място?
    Давате 30 лв. за някоя стая в мотелче и се скъсвате от секс

Град
    София
    Deja-Vu за 30лв може да си земеш стая в хостелите около лъвов мост да речем 50-60
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Ами сега се затопля... Южен парк, Борисова градина за вас няма ли? А иначе - е, не може все да има някой във вас - все по някое време на деня трябва да са на работа - бягате от даскало и вършите работа
    na6te ne rabotqt

Град
    Sofia
    va6te kat ne rabotqt milo xD zatova puk gorata ni e na 2 min put :P i vinagi ba4ka
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Цитирай Първоначално написано от ToPi-G
    va6te kat ne rabotqt milo xD zatova puk gorata ni e na 2 min put :P i vinagi ba4ka
    milo v gorata ima hora sam vidq

Град
    Бургас
    az sam govoril s na6te i te mi kazvat 4e nqma problem, i mi kazaha po-dobre v nas otkolkoto na nqkoi kupon ili v nqkoi kenef, taka 4e pogovori s va6te da vidim ko 6e izleze

Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    az sam govoril s na6te i te mi kazvat 4e nqma problem, i mi kazaha po-dobre v nas otkolkoto na nqkoi kupon ili v nqkoi kenef, taka 4e pogovori s va6te da vidim ko 6e izleze
    10x za suvet4eto 6te probvam

първо ходихме у общи приятели, после си намерихме наше място, но иначе вкъщи и у тях по-рядко става
    SMILE FOR ME NOW

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    10x za suvet4eto 6te probvam

ММм пробвай ,защото и аз така направих.Пък повечето родители са разбрани хора ,а и без секса не може.Ако ли не идва другия принцип "Мястото ни намира,не ние него" .Където ви се прави там

hottie
    Guest
    Ima6e tuk edin saforumec koito sabira snimki ot hora,koito pravqt seks v Borisovata. Taka 4e vnimavaite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си