.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Град
    Athens
    Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    az sam govoril s na6te i te mi kazvat 4e nqma problem, i mi kazaha po-dobre v nas otkolkoto na nqkoi kupon ili v nqkoi kenef, taka 4e pogovori s va6te da vidim ko 6e izleze

vie ko 6te pitate va6te dali moje da se poebavate li
    A.C.A.B.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Lodge
    Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    az sam govoril s na6te i te mi kazvat 4e nqma problem, i mi kazaha po-dobre v nas otkolkoto na nqkoi kupon ili v nqkoi kenef, taka 4e pogovori s va6te da vidim ko 6e izleze

vie ko 6te pitate va6te dali moje da se poebavate li
    ami ne prosto kazvam 4e dnes da re4em 6te sam v nas s gadjeto i te huu. A da ne stane taka 4e da re4em tq otide da sa izmie i maika v su6tiq moment i q svari gola. Tva imam predvid, a ti ne sa izkazvai kat pyrviq 4ovek

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Защо той не попита техните какво предпочитат..Да си идва с жени или с мъже? Като кажат жени да доведе теб и всичко ще е о.к.
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    Защо той не попита техните какво предпочитат..Да си идва с жени или с мъже? Като кажат жени да доведе теб и всичко ще е о.к.
    mi ako kajat s muje

6te ubiq nqkoi ot umovete tuka po4nahme i maika mi nahulta v staqta bez nikoi da pita ............... ne mi be6e osobenno priqtno

Град
    Sofia
    абе вадите си ключ от стята и си се заключвате , пък да става каквото ще
    Голям размер на картинката! /machoka/

ami problemi s terena nqmame e verno 4e v nas po4ti vinagi ima nqkoi ama se pak toi jivee sam koeto si e super...

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    mi ako kajat s muje
    Силно се съмнявам..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Re: Как намирате място?

kolata hoteli moteli gori4ki na kuponi v nqkoi svoboden apartament na va6i fr ? ? ?
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правм у тях. Те техните не, че много чукат де, ам имаме 1 одеало покрай нас за екстремни ситуации. видим ли, че в коридора се светва се завиваме с него и толкова. У нас докато нашите са там няма да правя секс.......никога!

hottie
    Guest
    sega jiveem zaedno ama predi tova ponqkoga go pravihme u nas dokato na6te si biaha vku6ti i prosto go pravihme pravi na zadna , kato az pritiskah vratata

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    И все пак най-хубаво си е когато няма никой в къщата, някакво спокойно такова.. е не че не ми се е случвало и да има хора де , но те за тва са сложени ключалките на вратите

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Nie nikoga ne sme go pravili v nas dokato jiveeh s na6te nito y tiah sme go pravili.Po princip go pravehme v kolata my a kogato be6e bez neia ili vuv vhoda na bloka ili v kolite na negovi priateli...

Re: Как намирате място?

mi az nqmam takav problem eto nqkoi mesta naprimer vseki hvod ima tavan edvali nqkoi hodi tam kasno ve4erta ili sasedmata polqma na blokovete ako priqtelq tie po golqm ima kola ili svoq staq edvali za nego 6tee problem da si vodi momi4eta v staqta 6te ste po tihi.nai 4esto se vazpolzvam ot tavana v hvoda na bloka na priqtelq mi no nz kak e pri vas

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Ми като няма терен има коли..
    Mi ako nqmat kola...
    Техен проблем.. Винаги може да имат някой познат да им услужи..
    Извиняяяяйй мое ли се чукаме в колата ти
    Абе някакси не бих си дал колата да ми се чукат други в нея...А иначе с терена проблеми нямам - живея сам, приятелката ми също, кола имам, като съм вкъщи при нашите си имам цял етаж от къща, ама пък те хората са си печени и никога не ми е било проблем да си водя момичета вкъщи - винаги са ми осигурявали спокойствие - даже по едно време майка ми като знаеше, че сме с приятелката ми в стаята ми, ни правеше плодова салата и дискретно я оставяше на масичката в съседната стая

E ti pak si ebati priqtelq te te molqt kato hora se poebat v kola ti ti da ti poizcapat sedalkite ti pak nqma da im dade6 kak ne te e sram

Град
    Пловдив,Градът на Ботев!
    Има ли желание има и начин и място.
    ..влюбен..

Град
    В АдА
    Аз не го правя още но братовчедка ми и гаджето и го правят на тавана на къщата на гаджето и

Kazvash na vashite che otivash da spish u nqkoq priqtelka i vecherta si v tqh kvo tolko.A na priqtelq ti kvo mu prechat tqhnite ako sa si v tqh .taka cheee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си