- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Пловдивчанка е най-голямата почитателка на Слави
Вижте на каква интересна информация попаднах:
Жена от Пловдив - Фен №1 на Слави и Първа БГ Форумна Звезда
29-годишна провдивчанка бе обявена от няколко свои съфорумци за носителка на титлите "Фен №1 на Слави Трифонов" и "Първа БГ форумна звезда". Златина Савова (подвизаваща се из форумите като zlati, zlatina и zlatena) е един вид Интернет звезда - писала е във всеки форум, в който има нещо за Слави: В clubs.dir.bg, форума на Телеманиак, форума на АБВ.bg, множество блогове и сайтове със статии за Слави, официален форум на "Шоуто на Слави", форум на Планета ТВ, форум на Мюзик Айдъл и още много други.
И навсякъде тя не остава незабелязана. Скандална личност е, предизвиква скандали и фурор. Златина даже печелила първо място в класация на сайт със свое стихотворение, посветено на любимеца й - Слави Трифонов. Златина е неомъжена и в момента живее в Пловдив.
Според Златина, антифеновете на Трифонов му завиждат за успехите и за многото фенове. Тя също така твърди, че той е патриот, и един от малкото истински българи в телевизионното пространство и медиите. "Не си сменям любичите известни личности. Когато съм почитател на някого, то е за цял живот.", твърди още жената. Припомняме, че Савова нашумя със силната си подкрепа за Слави Трифонов и всичко свързано с него и с критиката си към негови антифенове в clubs.dir.bg.
След това, Златина решила да посещава и други форуми, в които има нещо, свързано с нейния любим телевизионен водещ и това довело до обявяването й за негов най-голям фен и форумна звезда. Интернет може да направи звезда от най-обикновени хора, категорични са наблюдатели.
Бахти лунатичката..
(сега очаквам пряко влючване)
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
..сега ще дойде да те посоли и нахрани и ще си 'замине' от форума с гордост =]
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
О, тя изобщо не е лесен противник.
Ето тук пише (като zlatina):
clubs.dir.bg/postlist.php?Cat=173&Board=hushove
Вижте, за да се убедите, че тя може да нахрани всеки.
Не ми пука какво говорите за мен.Все ми е едно.
![]()
Важното за мен е да не обиждат Слави Трифонов.
Обиждат ли го ставам като звяр.Такъв ми е характера.
Ох,златинке,моя любов кучешка,ти на работа не ходиш ли,а цял ден висиш по форумите и защитаваш някакъв там мъж,който ако беше толкова велик,нямаше да се нуждае от защита?
И какво ако кажа,че Слави Трифанов е гнусен педал,а?
Ще ме нахраниш и ще си мислиш ,че ще промениш мнението ми за него ли ?
Точка по въпроса,намери си някакъв друг начин да се правиш на интересна.
Dwight D. Eisenhower
RAWRR гнусен педал си ти и твоят баща.Ясна ли съм.
Ще защитавам Слави обожавам го с цялото си сърце.
Няма да позволя на някакви индивиди да го обиждат.
Ей!Ей!По-леко със обидите!Първоначално написано от atia45
![]()
London Tipton
Гнусен педал не е баща ми,защото е създал семейство,а Слави,доколкото знам,не е,така че той повече има данни за това.Първоначално написано от atia45
Не ме интересува как го обичаш,а ти не си никаква за да ми определяш предпочитанията,я марш обратно в казан номер 5.
Dwight D. Eisenhower
![]()
please, go on
Леле тая и тука дофтаса ... няма измъкване ...
Скайп: doombringer2006
Първоначално написано от machine_shot
Тя,тя,тя ще дебне..във всеки форум,всеки сайт,всеки блог!
London Tipton
![]()
![]()
![]()
....МАлееее тая е ЛУДА!
![]()
![]()
![]()
![]()
оХ
![]()
![]()
![]()
...
И аз съм неомъжена .Това не ме прави лесбиПървоначално написано от RAWRRR
Човек които не е женен го изкарват какъв ли не.
Егати и тъпата логика дето имат някой хора.
Пишеш доста неграмотно,като за 29-годишна.
Защо не си омъжена,да не чакаш предложение от Слави?
А и тъпа логика не съществува като словосъчетание,контрамина ия (оксиморон) е,или има логика,или няма логика,но тъпа логика като понятие.
Научи се малко как се спори,защитавай се както трябва,а не ми говори само празни обиди.
Виж,нямам нищо против че си пропиляваш младостта в идеолопоклонничество,обач е доста дразнещо,когато набутваш мнението си на другите,тогава вече става не само твой проблемът.
Така че харесвай си го там тихо и не се пули с пяна на устата,защото мнението ти не означава обсолютно нищо за повечето странични наблюдатели.
Dwight D. Eisenhower
На мен не ми трябва да се защитавам.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Побеснявам когато някой хора нарекат Слави как ли не![]()
![]()
Виж сега ,
аз също съм му голяма фенка - още от Ку-Ку...
Дори исках да се омъжа за него![]()
Ама ти си ебати фанатика , честно!
На него дали толкова му дреме ако някой го псува из форумите - та ти - нищо и и никаква си смахната маниачка тръгнала да го защитава.
Бе ей , я се осъзнай ...време е да ЖИВЕЕШ
Да излизаш с приятели , да видиш малко свят ....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Eдин голям и много тлъст среден пръст за exploitedteen!!!
exploitedteen типичен фен на Долен Сидеров.![]()