- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинската любов
Вярвате ли в ИСТИНСКАТА любов?Мислите ли че все някога тя се изчерпва и хората остават само по навик?Някога обичали ли сте истинки?
...
вярвам в нея,не не остават по навик .. и да обичала съм и обичам истински ..
ъм..едва ли има..но дано да е обратното..иначе да обичала съм истински..само ВЪДНЪЖ и се моля да не се повтори![]()
.!.
Кой знае? Може и да не се обичат като преди 30 години, но все пак хората се нуждаят един от друг. Не знам, може и да има.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
защо да не се повтаряПървоначално написано от woshia_style
![]()
...
вярвам и мисле че любовта може да се запази истинска .. с приятеля ми сме от 2 години заедно обичам го никога преди не съм обичала никой толкова силно![]()
No martini .. no party..
ми колкото и да се обичат двама души при някои просто идва края..който е адски болезнен...накратко не искам пак да преживея такова разочорование ..Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
.!.
Пораснете и спрете да вярвате в приказки за голямата измислица "любов"!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
не вярата в любовта крепи човека,а надеждата,че някога и той ще я срещне.
Така,че мисля,че дори тези които уж не вярват внея се надяват да я срещнати не,не съм я изпитвала.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Ако е истинска няма да остане просто навик...![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Има истинска любов, но наистина с времето става малко или много навик..или просто тръпката изчезва..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Сега ще кажеш, че голямото шарено чудовище под леглото не съществува =(Първоначално написано от sladko_dete
Вярвам, че тази тема я има на 100 пъти вече![]()
Животът е адът описан в Библията!
Вярвам,че имаш умствени затруднения.
Но поне си фешън, богат и известен, съдейки по никнейма ти.
Дай Боже всекимъ като тебе.
И по темата. ИСТИНСКА ЛЮБОВ може да изпитваш само към родителите си.
О.О Ти си ебати извратеното копеле.Първоначално написано от w0sh
Съмнявам се да се изчерпва , винаги има ..Поне в моята представа ..
Да останеш с някой по навик .. пфф .. де да знам , но малко странно звучи , по навик , защото си бил влюбен в началото , и по навик си , защото си влюбен още , просто с времето гледаш различно на нещата ..
Аз мисля , че съм изпитвал това нещо Истинска любов .. мисля , че точно в момента го изпитвам , защото .. не , няма да обяснявам , аз си знам защо , просто е различно от всичко друго което съм изпитвал до момента , за първи път съм на такова ниво ... духовно извисен един вид![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Очевидно мозъка ти ен прави разлика между привличане и любов.Първоначално написано от Жилав Сатър
Към срещуположния пол е само и единствено сексуално желание.
Ненормално е да го изпитваш към родителите си, както е ненормално да обичш приятел/ятелката си.
Очевидно ти си толкова тъп, че не правиш разлика между любов и ОБИЧ.Първоначално написано от w0sh
Верно е очевидно колко си тъп о.0
+1 , обичал съм истински ... и продължавам да обичам ... макар момичето с което бях ме нарани както никоя друга не го е правила ... тя дори не иска вече да чува за мен и ми каза просто да забравя че някога сме се познавали ... а аз...продъжавам да си обичам ... всичко е просто една игра...истинска любов - НЯМА!Първоначално написано от sladko_dete