.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Според вас защо го направи?

ййх

Град
    In YouR eYes...
    Извинявам се ако те засегна, но си мисля защото си доста по-малка от него.Та той е на 18.Надявам се да греша и да го е казал без да го мисли.....
    Всяка мисъл за теб се превръща в сълза, всяка сълза ми спира дъха...

според мен просто е решил , че си много малка за него

И като хората преди мен съм на мнение,че си много малка за него и затова ти е казал,че не иска да има нищо общо с теб.Не знам,но май си се поизложила с това напиване....
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    На 12 години,харесваш момче на моята възраст,и пиеш алкохол,че чак се стига до това,че те носят до вас.Трябва да се срамуваш от това!
    Искам да ми кажеш,съвсем сериозно,не искам да се заяждам,а искам да знам,за къде бързаш?Имаш ли представа,че щом сега започваш да се занимаваш с момчета,най-късно другата година ще правиш секс,а след сеска ти вече не си дете.Радвам се,че това момче му е дошъл здравият разум,можеше да е някъв комплексиран глупак,който да ти каже,че много те харесва и ти да скочиш в леглото с него,и после най-нагло да ти бие шута.
    Моето мнение е,че избързваш с момчетата и с алкохола,и повярвай ми от това нищо хубаво няма да излезе,патила съм и знам какво говоря,не съм започнала да правя полов живот много рано,но мисля,че можех и още да бъда дете,и ако мойех бих върнала времето и бих желала още да съм дете,ако не искаш да съжеляваш като мен,най-добре си живей детството докато още можеш.Замисли се над поста ми.

да наистина ралзликата ни е голяма , но защо тогава ме целуна

Ти си се драпнала и не си му позволила да те целуне предполагам тва малко е накарнило самочуствието му .Според мен тва е било по скоро някакъв вид защитна реакция . Но трябва да се съглася и с другите преди мен наистина може да е осъзнал че си прекалено малка за него .

Ami mom4eto moje da si ima priatelka ili da haresva nqkoq druga ili vaob6te da si pada po po-golemi4ki. Vse pak ima golqma razlika v godinite

Всъщност не се изразих правилно.Целунахме се,но от това което съм чела за целувката знам че трябва да се съобразявам с неговите движения.И за това се целунахме за около 5-6 секунди и се отдръпнах.Той си няма приятелка ,а за напиването..Всички бяхме пияни

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Абе щом всичките сте били пияни, може и той да е бил добре почерпен, пък тогава на човек си му падат задръжките. Стига ся си се шашкала, че баткото те целунал и си гледай горе-долу връстниците...
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Момчето е жив пример,че е разбрал стойноста на следната приказка "Утрото е по-мъдро от вечерта"

И все пак младата госпожица не ми отговори на въпросчетата,но не мога на сила да я задължа

hooliganka89 за никъде не бързам половината ми приятелки са правили секс вече но аз мисля ,че още ми е рано.А не мисля че ми е рано да се занимавам с момчета и както казах преди пих ,защото имахме повод и всички бяхме на по няколко чашки само че малко прекалихме..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от ExTaZy BaBy
    hooliganka89 за никъде не бързам половината ми приятелки са правили секс вече но аз мисля ,че още ми е рано.А не мисля че ми е рано да се занимавам с момчета и както казах преди пих ,защото имахме повод и всички бяхме на по няколко чашки само че малко прекалихме..
    Чесно?Имаш приятелки на твойте години 12,който имат сексуални контакти?И в крайна сметка не смяташ,че ти е рано за алкохол и за момчета,а за секс няма да коментирам,като си спомня аз какво съм правила на 12 и...
    Казах ти и пак ще кажа,недей да бързаш,защото ще съжеляваш.
    Не гледай,приятелките ти какво правят,не бъди част от глупавото стадо на днешното поколение!Бъди индивидуална личност,не мисля,че като почнеш от ранна възраст да правиш секс,това ще хареса на момчетата.

Мега фен Аватара на koalka
    Просто се е възползвал от това, че си била пияна, харесало му се е да се прави на един вид спасител.Не го приемай толкова навътре.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Просто се е възползвал от това, че си била пияна, харесало му се е да се прави на един вид спасител.Не го приемай толкова навътре.

Град
    somewhere over the rainbow
    Акъл-море,глава-паве.Къде пиеш,къде с език се целуваш,къде с 18 годишни се занасяш...Аз на твоите години играех карти зад блока...Ако моето дете почне да пие на 12 такъв бой ще яде,че до 20 ще пие само минерална вода.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    хахахах кой 18 годишен би се занимавал с 12 годишна лигла?!
    много зле трябва да е бил дори и да те целуне..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Акъл-море,глава-паве.Къде пиеш,къде с език се целуваш,къде с 18 годишни се занасяш...Аз на твоите години играех карти зад блока...Ако моето дете почне да пие на 12 такъв бой ще яде,че до 20 ще пие само минерална вода.
    Днешното поколение за толкова-Ъххх деградирали,толкова са ограничени,толкова се влиаят едни от други,пулна анархия.Лично на мен ми се повръща от тези малки същества който нищо ама нищичко не разбират.То да ги обиждаш няма и смилъл,толкова съм потресена от всичко сличващо се около мен,че няма повече на къде.То бива да си млад и да си по-разкрепостен от миналото поколение,ама то тва тяхното на нищо не прилича.Животинска работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си