- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко партньора сте имали?
Абе около 10 трябва да са. Партньорките над година са ми 3. Имам няколко за по 2 месеца пак към 3. И няколко мимолетни за по няколко пъти. И няколко с които за по веднъж. Абе имат 10 ама колко точно незнам![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
13-14
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
emi 2
To love is easier than to prove your love!!!
nqma da kaja, poslednia put me napraviha na 5 stotinki![]()
![]()
Е, ти пък, остави ги пуберите какви ги говорят - говорят, ама мечтаят за отракана кака ( за тях кака де ). Пък и кой те знае коя си тук?Първоначално написано от the_hottie
9
Преди има няма месец отговарях в такава тема..
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
3
samo edni4ak - sega6niq![]()
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
+1Първоначално написано от slun4ice
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
kolkoto sa bili nujni . . .
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
5 ...много малко и да го мисля по-малко няма да станат..![]()
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
вече са 13012Първоначално написано от Psychopath*
Един единствен. П.С. Как някой чак сега сега пуска тази тема?
osem
Ti da ne si nqkoi kilometraj na TIR?Първоначално написано от Psychopath*
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Трима - с двама имах сравнително дълга връзка, с единия правих секс 2 пъти.
dobre de, ama ti kato si manekenka, ne sa li ti predlagali d ago pravi6 ne za pari, a za mnogo pari???Първоначално написано от darla_f
A mackata e mnogo simpatichna. I mnogo otkroveno i svqstno momiche izglejda.Първоначално написано от maximus
![]()
Eating isn't cheating - Arnold