.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Незнам как да кръстя темата......................

Как се запознахте със сегашните си гаджета и как по-точно се събрахте заедно. Кой направи първата крачка и т.н. Ако темата ви е тъпа по-добре не пишете ,ама не ми пишете гадни коментари.Мерси предварително........................ .

Град
    Непостоянно
    бъкано е с такива теми и все пак за истинското първо гадже..ама истинското не такиа от 2-3 клас..ми аз бях първа не съм го виждала скоро но поддържаме приятелски взаимоотношения за което се радвам щото е много точен пич ..но просто не се получиха нещата тва е
    .!.

в мирка..аз му написах голямо послание колко много го обичам след всичкото време,в което беше с приятелка и той се оказа,че иска да е с мен.. и отидахме на кафе и така .. беше супер..

Град
    Пловдив
    Познавахме се от 3 години от училище.Не може да се определи кой направи първата крачка..
    Аз казах на една приятелка,че ми е писнало да го чакам.Тя му каза на него и той ми каза на мен...
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Бях на 13,и той дойде на гости в България на баща си,и се запознахме.
    След години когато бяхме вече по-големи и по-зрели се събрахме,и аз направих първата крачка към тази прекрасна и единствена връзка
    Обичам го,повече от всичко и сме си заедно вече почти една година,и мисля,че ще сме заедно до старини

Запознахме се буквално на улицата. Той направи първата крачка, аз никога нямаше да я направя.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Видях я,харесах я,уж случайно и се обадих в скайп,чатех много с нея,разбрах,че е свястна и готина,точно както ми се стори,излизахме,имаше някои щастливи случайности,имаше романтика,разбиране и т.н.Аз направих не само 1-вата,но и всички крачки,беше ми много трудно и още ми е,но съм щастлив
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    дупката на геврека
    Natrqskah se kat svin1 i si priznah si4ko ama predi tui pak bqh prikaal ama ne6tu ma otrqzaha nqq zna4ka siq sme zaedno

Учеше в моето даскало, заглеждахме се такива, и той ме беше намерил по скайп и почнахме да си лафим като се виждахме по коридорите. Първата крачка за излизане беше негова
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

От моя клас и след три година той направи първата крачка, аз казах "да" и това беше.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Град
    Shumen
    Emi zapoznahme se v aha.bg ...Sled nqkade 1 mesec kato si pisahme ( mnogo ni beshe priqtno da si pishem) 1 den toi neochakvano me iznenada pred uchilishte ...I taka se zapoznahme lichno ...Sled tova izlqzohme nqkolko pyti i toi me pokani na 1 kupon v tqh....Tam me celuna i mi predloji ...Beshe mnogo hubavo ...
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Запознахме се чрез бившо гадже.бяхме чатили и той ни запозна.Събрахме се след един купон на който бях.На сутринта прибирайки се към нас си уговорих среща с него,видяхме се ии стана квото стана.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

temata e qka.... mi zapoznahme se v sofianci.com no ina4e li4no v reisa rano sutrin po put za daskalo ......purvata kra4ka napravi toi kato me pkani na rd s nego az prieh i tam drugite ni nakaraha da se celunem napravihme go i ot togava ne spirame i az zarqzah gadjeto si zaradi nego i taka sega se obi4ame do poluda i nikoi ne moge da ni razturve

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Незнам как да кръстя темата......................

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Как се запознахте със сегашните си гаджета и как по-точно се събрахте заедно. Кой направи първата крачка и т.н. Ако темата ви е тъпа по-добре не пишете ,ама не ми пишете гадни коментари.Мерси предварително........................ .
    Хоо .. Беше края на Лятото , и братовчед ми излизаше с едно момиче от една голяма женска компанийка ... ии след време той не излизаше с тях , а аз покрай него се сближих с компанията ..
    Запознахме се ... просто като приятели , винаги съм я виждал , като физиономия , по някой път сме си казвали и здрасти сигурно , не мога да кажа ... в началото имаше някоя и друга реплика , само гледах неадекватно и се чудех как да събера погледите в.у мен , или по-скоро тя да ме погледне ..
    След време започнаха по-сериозни разговори , задълбочените теми , излизахме все повече , вече си личеше , че имам някакви намерения , влечения казано по друг начин .. абе , сложно ...
    Всеки ден по скайп , след време почнаха и смс-и по телефона ... ох , само като се сетя какви времена са били , радвам се ,че всичко е така както е сега ...
    Септември , Октомври , Ноември , Декември , Януари и Февруари .. 22.02 и най-накрая .. просто бях сигурен , че го искам ,и точно на 22.02 действах ..
    Принципно трябваше аз да направя първата стъпка , още се чудя как стана всичко , но в крайна сметка вече сме заедно ...

Други въпроси ?
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Запознахме се в Мирк, една приятелка се зарибяваше с него, показа ми го на снимка...аз го харесах и я изпреварих

Град
    somewhere over the rainbow
    Ми честно да си призная за пръв път се запознахме в патиланци на рождения ден на братчедката. Той е бил на 8,а аз съм била на...6.После естествено сме се позабравили и втория път ни запозна същата моя братчедка(обаче тоя път си имаше цел). И аз си го харесах и...те така!Първата крачка я направи той,макар че и двамата се решихме много бавно дали въобще да правим нещо или не. А от тогава колко сме преживели заедно...

На едно много голямо парти на една вила...видях я да върти "Fire Poi"...и понеже не бях виждал ми направи впечатление,впоследствие и тя самата ми направи огрооомно впечатление...ии после усмивки тва/онова...скайп и така
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Имахме обща приятелка, която му беше пратила снимка, на която сме двете. (тогава двете бяхме у нас и тя си беше влязла в скайпа) Той от своя страна каза: "приятелката ти е яка, има ли скайп". Аз по онова време харесвах много едно момче, с което в последствие и тръгнах, и скъсах(защото той ми изневери) През цялото това с въпросното момче си чатихме, видяхме се няколко пъти и си допаднахме адски много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си