Ето я и моята дилема, кяото просто не мога да я реша ...
Ще започна от миналото .. Преди малко повече от една година се разделих с едно момче което адски много обичах ... бяхме идеалната двойка допълвахме се един друг обаче той имаше нова приятелка .. в последствие бях абсолютно сигурна че съм го забравила и се опознах с приятелката му и разбрах че е добър човек ... и незнайно как както бях сигурна че съм го забравила началото на февруари месец тази година разбрах че не съм го забравила и отново почнах да изпитвам същите чувства без той д а ми е дал повод понеже сме в една компания и станахме мн добри приятели, защото когато се разделихме и на двамата ни беше супер гадно и искахме да си останем добри приятели ...
иии ето сега какво се получава две три седмици след като си върнах чувствата те двамата се разделиха но той обича много бившата му приятелка... и от доста време има едно момиче което го заобича ей тей от нищото и постоянно му се натиска и т.н. и ме е страх че сега след като той си няма приятелка може да отиде при тва другото момиче защото знае че тя го харесва и т.н. а за мен той предполага че няам нищо към него освен приятелство ..
а от др страна не искам да си разкривам чувствата без да съм сигурна че ще се получи нещо отново защото имаме прекалено хубаво приятелство което не искам да губя ..
моля ви посъветвайте ме какво да направя ....
П.С. наскоро бяхме на един купон той вече си нямаше приятелка и ние се целувахме но там беше и другото момиче което постоянно му се натискаше и си бяха заедно но не мисля че са се целували и т.н. освен че тя му се натискаше да спят заедно през нощта... апффф адски съм объркана и мн ме е страх ....
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка