- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а когато всичко свърши...
Ескимос.
Не.
Оргазъм ли получи?Първоначално написано от w0sh
А относно караваните - те са ти жизнено нужни в този бъгав свят.
Доста по-важно е да имаме вилици.Първоначално написано от Жилав Сатър
Продължавай напред. Всичко което има начало има и край, за жалост.
Животът е адът описан в Библията!
Мисля,че всички момичета и дори някои момчета сме ти били полезни.
И аз мога да ти предложа,ако искаш да споделиш нещо и на мен може да пишеш ЛС,и за мен би било удоволствие да те изслушам.
Желая ти много успех със ии без твоето момче.
+1Първоначално написано от hooliganka89
Всичко в този живот се оправя. Всичко може да се забрави. Просто недей да се предаваш и се старай да не мислиш за него. Болката е това, което ни прави по-силни.
Успех!
Абе ТеГли Му Една МаЙна И тоЛкОвА , Няма СИ![]()
![]()
![]()
за НяКъФФФФ ГлупаК Love yUo
![]()
![]()
хихи мерси ама няма да надувам главата на никой на ЛС с мойте болки .. ще го преживея се някак .. голямо момиче съм ..
Rubben89 Тегли си една майна тогаваLove you too honey
![]()
Звучи не скромно,но си права.И аз си мислех каква късметлийка е тя,само се надявам да ме обича поне наполовина поне колкото аз нея.Всъщност в момента тя ми е смисъла на живота,за нищо друго не ми пука,но не съм момчето мечта,не и заради някои странични неща.Просто май няма перфектни хора наистина.ВАжното е да се обичаме такива каквито сме!Първоначално написано от ghostwisper
Желая ти успех и стискам палци да бъдеш щастлива,мисля,че го заслужаваш!
Мразя хората които се месят в чуждите отношения,затова се изказах така кофти за приятелките.Истината е,че няма оправдание,както и моите приятели ме базикат,че съм влюбен и т.н.,но още никой не се е осмелил да ми каже,че съм станал по-мек и лигав.Наложи ли ми се да избирам аз и моето момиче или аз и тях,винаги ще избера моето момиче,каквото и да ми коства.Дано и тя така мисли за мен!Някой ден ако мога ще и поднеса целия свят в краката,от нея се иска само да бъде с мен и да го приеме!
Колко романтично се изказах само аНо това ми е на сърцето!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес