.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Kak?!

Повече от фен

Kak?!

Здравейте.Скоро не бях писала във форума,а да не говорим,че в този раздел не съм писала въобще-може би само веднъж.Та така,да пристъпя към темата.Мисля,че започвам да се влюбвам в едно момче.До тук всичко е добре,но работата е там,че съм почти сигурна,че нямам шанс с него.Мисля,че ме харесва,но има причини поради които ми се струва,че връзката ни така или иначе няма да се осъществи.Та искам да спра да мисля за него,защото си давам само напразни надежди,но не зная как да спра.Постоянно си мисля за него и как бях с него(не е ставало нищо),просто как бяхме на дискотека и как ме беше гушнал,как танцувахме заедно,но всичко това е свършило и съм почти убедена,че бъдеще заедно нямаме.А ако знаете колко много го искам,просто никога до сега не съм искала момче така,както него.

Град
    dosta go smenqm
    разбирам тe прекрасно знам какво чувстваш с мен беше така и аз мислех , чe нямам шанс с приятеля ми
    No martini .. no party..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FENKATAA
    разбирам тe прекрасно знам какво чувстваш с мен беше така и аз мислех , чe нямам шанс с приятеля ми

Ама,аз наистина нямам шанс.Първо голямата разлика в годините.Аз съм на 15(декември правя 16),той на 23.Има си приятелка,пред раздяла са,но аз на това не мога да разчитам.И 3то не сме от една компания,много е сложна ситуацията.И аз искам да спра да мисля за него,докато не се е задълбало още повече,защото после аз ще съм тая,на която ще й е гадно.Въпреки че ми показва по много начини,че ме харесва,но само когато сме сами,иначе само ме поглежда многозначително И въпреки всичко съм почти убедена,че преспектива с него нямам.

Всичко е въпрос на самовнушение.Ако продължаваш да си повтаряш,че постоянно мислиш за него и че го искаш осезаемо много,е много малка вероятността да го забравиш.А аз оставам с точно такова впечатление,като молба към нас -> да ти дадем съвет как да престанеш да мислиш за него.

И не забравай,че за да ти се усмихне живота,ти трябва първа да се усмихнеш! Успех!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Вие жените винаги искате това което неможе да имате така че няма да го забравиш лесно времето лекува

Град
    dosta go smenqm
    моят приятел също си имаше гадже и преди бях супер затворена .. и при мене нещата бяха адски объркани може би съм имала голям късмет знам ли
    No martini .. no party..

Град
    Shumen
    Lele momiche nameri si nqkoi na tvoite godini Nqmash shans prosto ...Pyk i po-dobre da si s nqkoi koito e g/d kolkoto teb ne sys 7-8 godini razlika...Zabravi go!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Абе, зарежете ги тези 20 годишни батковци. Има толкова много други момчета, а вие сте тръгнали с някви дето още няколко годинки и семейство трябва да правят.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Повече от фен
    Ами,опитвам се да го забравя,но той постоянно ми изплува в ума.Как бяхме заедно и как ми говореше и в следващия момент се сещам,че едва ли някога ше бъда с него и се питам Защо по дяволите продължавам да мисля за него и да си давам напразни надежди.Всички ми казват,че мога да съм с него,но аз се съмнявам,защото всичко свършва до вечерта,виждаме се на дискотеките и толкова,на следващите пъти(през деня,на кафе примерно,когато сме в компания) се гледаме без да се кажем нищо.Не знам какво иска той,може би съм прекалено малка,за да го разбера.Дойде ли вечерта идва при мен и всичко е ок,но през деня всякаш го е срам,което мисля е абсурдно за неговите години,пък и не ми изглежда такъв.

Та въпроса ми е да спирам ли да мисля за него или имам някакъв шанс с него?И ако трябва да спра да мисля,то по какъв начин,по дяволите!?

Re: Kak?!

Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Здравейте.Скоро не бях писала във форума,а да не говорим,че в този раздел не съм писала въобще-може би само веднъж.Та така,да пристъпя към темата.Мисля,че започвам да се влюбвам в едно момче.До тук всичко е добре,но работата е там,че съм почти сигурна,че нямам шанс с него.Мисля,че ме харесва,но има причини поради които ми се струва,че връзката ни така или иначе няма да се осъществи.Та искам да спра да мисля за него,защото си давам само напразни надежди,но не зная как да спра.Постоянно си мисля за него и как бях с него(не е ставало нищо),просто как бяхме на дискотека и как ме беше гушнал,как танцувахме заедно,но всичко това е свършило и съм почти убедена,че бъдеще заедно нямаме.А ако знаете колко много го искам,просто никога до сега не съм искала момче така,както него.

Щом мислиш, че връзката няма да се осъществи, няма да се осъществи...
    Как да спреш да мислиш за него? - Спираш...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Ох как можах да забравя...Има още неопределен (все още) брой на подобни теми: "Как да го/я забравя?"
    Madness is the gift, that has been given to me.

Ако знаеш колко добре те разбирам . Щом той си има приятелка не мисля че е по удачно да се опиташ да го забравиш . Ще ти е по-лесно ако се отдалечиш от него и ограничиш всякакви срещи с дадения човек . Както са казали хората " Далеч от очите далеч от сърцето "

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Cutie_Smile
    Ако знаеш колко добре те разбирам . Щом той си има приятелка не мисля че е по удачно да се опиташ да го забравиш . Ще ти е по-лесно ако се отдалечиш от него и ограничиш всякакви срещи с дадения човек . Както са казали хората " Далеч от очите далеч от сърцето "
    Да,да,да и това го има,но те са пред раздяла.Оффф опитвам се да спра да мисля,но не мога.Какво ми ства не знам.Може би съм поредното заблудено мимиченце по някой батко,но този път този "батко" ми показа,че е различен с нещо и аз не знам с какво. Обръща ми прекалено много внимание,когато сме сами,а аз не знам защо,а когато сме в компанията остават само многозначителните погледи,не знам как да разбирам поведението му към мен,честно...

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Е, виж сега. Съветвам те да не си го набиваш в главата това "няма да стане" защото става още по-зле. Пак си мислиш за него, обаче почваш и да се ядосваш защо пък е такава гадна ситуацията. И аз със моето момче се запознах при подобни условия и ситуацията беше почти същата, само дето той е мааалко по-малък. Принципно никога положението не е безнадеждно, но се опитай да минимизираш мислите за него (е, знам че е трудно, ама си отвличай вниманието с нещо). На мен ми помага даже и ученето- просто няяяяма как да свържа химия с чувствата си към някой!
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Вие жените винаги искате това което неможе да имате така че няма да го забравиш лесно времето лекува
    УАУ. Възхитена съм. Толкова много баналности в 2 реда О.О
    Мисля, че ти можеш да постигнеш много...дори без да ти се налага да четеш "Когато бях петгодишен се самоубих".

Сигурно се чудиш дали нещата щяха да бъдат различни ако беше сомнамбул...ми с право се чудиш.
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118431

~

JUMP! JUMP! JUMP ON THE TIGER!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Шанс винаги има ..

Искаш да го забравиш , или да се получи - действай , в случЕя винаги си на печалба , защото ако не се получи , няма да се изтезаваш с мисълта , че е могло да стане нещо , ако стане нещо - идеално , значи си се подценила

Късмет.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

nameri dr koito te privli4a i 6te zabravi6 toq

Повече от фен
    Ще се радвам ако и други изразят мнеието си по темата.

Повече от фен
    Zashto temata mi "umrq" tolkova byrzo.Shte sym malko po-dovolna ako polucha oshte syveti.

P.S.Izvinqvam se za latinicata,no tova kvadratche s kirilicata e izcheznalo

Знаем , че го искаш , но не на всеки му се отваря парашута !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Знаем , че го искаш , но не на всеки му се отваря парашута !
    Tam e vyprosa,che toi pokazva,che me haresva,no ne znam dali e seriozen.I ne sym porednata pikla na 15,iskashta da si hvane batko,za da q chuka i da se hvali pred priqtelkite si.Dori me e qd,che si haresah tolkova golqm i sega se chudq kak da prestana da mislq za nego,kato pochti vsqka sybota i nedelq sme zaedno,mamka mu...
    Shte si ostana s dogadkite mi se struva...shte stane li neshto ...nqma li da stanq..bla,bla

Ехх тез дискотеки... мразя ги вече... само глупости правя... И по темата... за съжаление ние няма как да ти помогнем в това да забравиш момчето което харесваш... ти сама трябва да си го набиеш в главата и наистина да не мислиш за него... имай воля и все пак ако има някакъв дори и минимален шанс да тръгнете не го изпускай! УСПЕХ!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Tam e vyprosa,che toi pokazva,che me haresva,no ne znam dali e seriozen.I ne sym porednata pikla na 15,iskashta da si hvane batko,za da q chuka i da se hvali pred priqtelkite si.
    Еми за какво го искаш??Неможеш да дишаш без него, нещо сте се влюбили + опознали сте се вече , направо е любовта на живота ти ??Ми не ми се вярва чесно казано => според мен е временно привличане
    The Spark

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    и шкембето, и шкембето, люто горещо
    ми е най-любимото нещо

Съжалявам просто не можах да се въздържа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    и шкембето, и шкембето, люто горещо
    ми е най-любимото нещо

Съжалявам просто не можах да се въздържа.
    Към него бира включва ли се?
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си