Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
Едно време имах една приятелка,която се занимаваше с такива магии.
Бяхме се скарали с нея,и тя решила да ми направи магия,за да ми окапе косата Бяхме малки,ама тя и до сега си е толкова тъпа.
И тай де в крайна сметка косата ми не окапа
хахахаха ^^^
според мен всеки си има период през който го интересуват тези неща, после забравяш и не ти се занимава аз преди няколко години се занимавах с магии тогава наистина вярвах в тях, да влезеш в транс и т.н. Тогава УЖ бях влязла в транс, но немога да го потвърдя... правех магии за вечно приятелство, любовни...за енергия...но не съм правела магия срещу някого, не е хубаво УЖ всички са против насилието....
колкото до хората който са се родили с дарба вярвам...но един савет от мен...недейте вярва на врачките по списанията кадето пише телефон за връзка.Аз видях една врачка в "Журнал" обадих се на дадения телефон дигна ми жена и ми каза да се обадя след 30 мин.Обадих се след 30 мин и тя ми каза да се обадя на другия ден след 9 часа.след това разиграване коетоми направи...невярвам на дадените телефони по списанията.Но иначе в града ми има една жена която гледа на карти...и познава