- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нещо не съм в ред ...
Значи на 13 съм почти 14 и напоследък нещо както съм си спокойна ей така нещо ми става много весело и почвам да се хиля или лигавя и ако см си чатила нещо с някой почвам да му пиша некви глупости![]()
И всички почват О пак ли се напушиииаа да напушила си сеее
А всъщност в тия случаи ми идва ей така от никаде и си се хила на монитора и ей така Последния път питах едни дали са виждали вичица щото аз я ползвам като ям супа ....
И още куп глипости ии тва смеене 1 4ас няма край На най малкото нещо като почна .... Нещо мой не съм добре а ?
![]()
ахаха {} и аз понякога като се разлигавя и се смея и на неща, които никак не са смешни... и най-интересното е че на мен наистина ми е смешно, а не да се правя.. хаха
йеее, има и другии такивааа
хахахаха
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Vseki 4ovek na tazi varrast e bil takav spokoino![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Аз съм на 14 и имам абсолютно същия проблем-истеричен смях, хилене без причина, писъци, дрънкам глупости.Колко пъти сама съм си казвала- "Ти не си у ред!".
Няма обяснение за това, то просто се случва.
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Ще ви мине ... Палави хормони ,нищо повече![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
По - добре така, отколкото иначе.Радвай се
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Хахаха, често се случва при мен и на всички около мен![]()
![]()
Ама тия моменти са най-яките
![]()
ХАхахаха и аз съм същата ,но съм вече на 15 :P Но при мен се появява и несвързаното говорене на глупостиПървоначално написано от Rebellion_Angel
![]()
![]()
бее хване ли ме лигата става лошо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Ехеее най-после да намеря някой, който ми влиза в положението хахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?