.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Защо има момичета, които постъпват така?!?!?!

От 5 дена някъде си пишех с едно момиче и всичко си беше супер. Аз и писах първи, просто ей така, но после нещата потръгнаха много добре, много си допаднахме имахме теми на разговор винаги си се уговаряхме кога пак ще се видим в скайп и така 4-5 дена... всичко си беше като една приказка Уговорихме се най-сетне да излезем и на следващия ден (когато ни беше срещата) си писахме на обяд по скайп.. базикахме се нещо както обикновено и тя просто ме махна от списъка с приятелите и ме блокира и от един друг сайт..... аз бях буквално втрещен Чаках така 10-15 мин мислех си че си прави някъв майтап ама мина време и викам да й се обадя но тя не вдигна. кой прави така бе хора след 5 дена да изчезнеш без да кажеш нито 1 думичка......... направо съм в ебахти чудото в момента.. викам си кво толкова едно момиче даже не се бяхме запознавали, а в същото време ми е супер гадно защото не мога да я забравя.. опитвам се но не мога защото много я харесвах и много се бях привързал към нея .......... ох много ми е зле

Кажете що за момиче би постъпило така??!? още не мога да повярвам че ми е направила такъв номер..... кажете кво мислите поне

забравих да кажа тя е 9 клас, аз 11

Супер фен Аватара на bEbsI
    Нито ще е първата,нито ще е последната лигла,която незнае какво иска.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    ПрИ Теб
    Adski tapo e postapila.Qvno samo se e podigrala s tebe(sorry,4e ti go kazvam) za momi4e v 9 klas e nepriemlivo da postapva taka.Pone obqsnenie da be6e dala kato razumen 4ovek.No spox kakto kazaha ne e nito parvata,nito poslednata 6e q zabravi6 i dano da otkrie6 nqkoe stabilno momi4e.Uspeh4eta
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    там където мечтите стават реалност
    Някой се базика с теб,това не е момиче според мен,а някой чат-идиот,който те познава,взима ти лична информация и после ти се смеят зад гърба.Един така го пращахме на среща с момиче,той чака с една роза и никой не дойде,шарани им се вика...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Определено не си случил на момиче На мацката и е било забавно само да се бъзикате но когато е дошло време да се запознаете тя е решила да сложи край на отношенията си с тебе Не искам да говоря лошо за момичето без да го познавам обаче явно е била поредната лигла с много свободно време . Кофти е предполагам , но дано следващия път срещнеш по печено момиче . Успех

Е няква пикла дето не е наясно със себе си,не драматизирай така нещата.Не може да се привържеш за 5 дни.Представиси да бяха месеци...
    тегли й една...и пий едно за неино здраве и всичко е 6

mi purvo 5 dena ne sa 4ak tolko mn , vtoro az mislq 4e e nqkuf tupak det se bazika/i men sa mi pisali takia gluposti i znam/e moje i momi4e da e ama i v dvata slu4aq da ne ti puka vuob6te .6tom 4oveka e postupil taka ne zaslujava da pi6em zqla tema za nego

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    Е няква пикла дето не е наясно със себе си,не драматизирай така нещата.Не може да се привържеш за 5 дни.Представиси да бяха месеци...
    тегли й една...и пий едно за неино здраве и всичко е 6
    Преди време така с едно момиче лафех,бяхме много близки,сигурно 1 година и повече си говорехме,така и не се видяхме.Още я помня,последния път когато лафехме беше ебати гадната лигла,а аз съм бил неудачник да се привържа към нея и да лафа всяка вечер и да и казвам лични неща.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Според мен или някой се е базикал с теб или някой и е наприказвал лоши неща за теб !

ха, ами няма как някой да се е бъзикал с мен защото се видяхме за малко по скайп с камерки, иначе никой от приятелите ми не би постъпил така да й наговори лоши работи за мен.. това отказвам да го повярвам. все пак мерси за отговорите.. майната й тя губи

недей да съжаляваш, явно не си е заслужавало.
    SMILE FOR ME NOW

a taka kvo pi6em tuka komentari za nekfa tupa ligla ...zabravi q i premini kum druga

Да не са и изключили нета? Може.......ааа или се е уплашила
    Момиче съм

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Това е вярно на 100% Наистина малките момиченца не знаят какво искат.. обичат да си играят с момчетата и с чувствата им.. затова не се занимавай с ДЕЦА
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

belejka: ne vsi4ki malki momi4enza

Супер фен Аватара на Qnchety
    Тая я бият лимките

Тая я бият лимките ?

Тая я бият лимките?

(гледам че е модерно да копваш квот са писали отгоре...)

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Напълно съгласен ... просто няма никаква логика ...

Иначе.. жените/момичетата не правят така ... това може да го направи всеки , за това заглавието ти не е правилно , само да отбележа ..

И все пак .. няма обяснение , по-добре ако можеш я хвани някъде и я питай какво има ... без причина да стават такива неща ... остава, да каже, че е грешка ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Някой се базика с теб,това не е момиче според мен,а някой чат-идиот,който те познава,взима ти лична информация и после ти се смеят зад гърба.Един така го пращахме на среща с момиче,той чака с една роза и никой не дойде,шарани им се вика...
    Има голяма вероятност да е станало така май май....а може и да е поредната лигла, която не знае какво иска...

Град
    In Devil's Castle
    явно просто е нямала какво да прави и е решила да се бъзика с хората...колкото и да ми е гадно трябва да призная,че из аз съм правила подобно нещо
    someone else...

Град
    somewhere over the rainbow
    детската градииина,шай-ла,лай-ла,ла

Am ddz moje da si q zasegnal s neshto,dokato ste si pisali procheti pak razgovora ot toq den,v koito vsichko se e preobarnalo ...ama shom e 9 klas-i tq neznae kvo iska

просто защото или не знае какво иска или не е тва за което се представя
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си