Значи,175см съм,спортист съм,много съм тренирал през годините,наште не са високи,по-висок съм и от 2-мата,за баби и дядовци да не говорим.
Скоро време реших да пия рибено масло,искам да стана около 180см ако е възможно.Готов съм да блъскам какви ли не химии за да стане.
Много от вас сигурно ще кажат,че и сега съм добре,то наистина не съм зле,съвсем приемлив и среден ръст,обаче приятелката ми е висока колкото мен,а и искам като стана 100-110кг да не бъда дебел или "набит" а да съм като Конан варваринът
Освен това приятелката ми както и много хора подценяват силата ми,а и искам да бъда по-внушителен.Проблема ми е такъв,че искам винаги да съм най-най и да няма какво да ми кажат хората.Вбесявам и от факта,че когато си купувам риза,трябва да е широка за да не ми стяга в раменете,обаче ще ми е леко дълга.Обичам да ходя и с гола глава и равни обувки,не маратонки с подметка,иначе с косата и маратонките минавам 183см.Искам обаче да бъда толкова без коса и на равни обувки.
Някой знае ли някакви рецепти,медикаменти и т.н.ДА дава повече информация,аз пари имам,ако нямам ще ги изкарам