.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем приятелство

Започвам с проблем.Имам приятел , който аз бих направил всичко за него , много го уважавам ,но проблемът е ,че викаме да излизаме когато той няма с кого да излезе .Много е харесвам от момичетата и когато излиза да се запознава никога не ме вика. Вика хора с него , който когато сме двамата ми приказва за тях колко срамежливи били нищо не казват , а аз съм точно противоположното !

Кажете къде ми е проблема ? Че да ме вика , не баш винаги , но през повечето пътИ !

Ами може би мисли ... че ще го засенчиш пред момичетата - Което е възможно най-простото нещо .
    Сигурно се опитва да привлича всичкото внимание ... а ти както каза не си срамежлив и може да харесат теб вместо него
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Той е 10 пъти по приказлив от мен !

Ми не съм врачка за да знам...
    Приеми сивата реалност ... Може да не го кефиш или пък да не се обличаш хубаво ... да миришеш лошо или пък те използва просто като му е крайно скучно и няма с кой друг .
    Огледай се около себе си и прецени ... И си задай въпроса заслужава ли си да се съобразяваш със другите като може другите да се съобразяват с теб
    Извинявай ако съм те обидил

Едвали е от това обличам се марково ! Капя се секи ден и се пръскам с парфюм

Когато нямало с кого да излиза само тогава идва при теб. Че то това приятел ли се нарича???
    ИСКАМ ДЪВКА!

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Което е хубаво ... За някои това е блян
    А зададе ли си въпроса ...

Tova vinagi e mn golqm problem .
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Което е хубаво ... За някои това е блян
    А зададе ли си въпроса ...

Кой въпрос ?

Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    Tova vinagi e mn golqm problem .

Не че съм мълчелив , постоянно говоря , но той пак е по-приказлив ? Незнам защо , не ме вика с него с момичетата , може би защото досега ,не съм имал 1 хубава приятелка незнам

Замислял ли си се че може просто да не те харесва и да излиза с тебе само като няма с кой друг?

Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Замислял ли си се че може просто да не те харесва и да излиза с тебе само като няма с кой друг?
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си