.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Защо поне веднъж не потърсим истинската любов.........

Защо поне веднъж всеки от нас не се опита да потърси истинската любов не да има гадже само и само за да не е сам/а........ Защо почти винаги има хора които казват зад гърба си имам 10 разрушени връзки че и повече......... Нека поне веднъж да се опитаме да запазим това което имаме и ни обича......... няма значение цената......очаквам коментари и мненията ви.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Re: Защо поне веднъж не потърсим истинската любов.........

Цитирай Първоначално написано от elf4o
    Защо поне веднъж всеки от нас не се опита да потърси истинската любов не да има гадже само и само за да не е сам/а........ Защо почти винаги има хора които казват зад гърба си имам 10 разрушени връзки че и повече......... Нека поне веднъж да се опитаме да запазим това което имаме и ни обича......... няма значение цената......очаквам коментари и мненията ви.

Щом ти се търси - търси...
    А и да спомена някои хора са намерили истинска любов...
    Спокооо аз не съм ...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Има и един маааалко по-важен въпрос :
    Какво разбираш/разбирате под истинска любов...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Намерих момичето за което съм мечтал и съм търсил всички тези години.Вече съм на 19,а това ми е 1-вото гадже,преди това съм бил с несериозни момичета в несериозни отношения.
    Но и любовта не е перфектна както нищо на тоя свят.Имам чувство,че връзката ни е супер крехка и всеки момент може всичко да свърши,просто имам такава параноя,че тя ще се откаже от мен.Не знам как бих се почувствал,не искам и да мисля за това.мисля,че я обичам,нищо,че ходим от скоро.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Лапландия!?
    Търся я,опитах се да запазя една не успях не съжалявам в последствие тазбрах истината,и до кога ще я търся незнам но вероятно ще е доста дълго време понеже винаги или се караме и късаме или не ми допада а не се и опитвам да направя нещо по въпроса..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Хората я търсят, но не всеки я намира лесно и в началото, затова .. някои хора имат повече неуспешни връзки зад гърба си от други..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    toi si ima dryga a az nq go molq q
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Намерих момичето за което съм мечтал и съм търсил всички тези години.Вече съм на 19,а това ми е 1-вото гадже,преди това съм бил с несериозни момичета в несериозни отношения.
    Но и любовта не е перфектна както нищо на тоя свят.Имам чувство,че връзката ни е супер крехка и всеки момент може всичко да свърши,просто имам такава параноя,че тя ще се откаже от мен.Не знам как бих се почувствал,не искам и да мисля за това.мисля,че я обичам,нищо,че ходим от скоро.
    моита ситуация е като твоята само дето аз съм на 18........

az q namerih i nqma da q pusna

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    az q namerih i nqma da q pusna
    и аз но само ме е страх тя да не ме пусне....... или да ми изневери или нещо друго че нз как ще го преживея....... щото съм доста чуствителен ама се надявам да не го направи

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Ами аз лично винаги съм го карала на този принцип, наистина да харесвам този, с когото ще "тръгна". Наистина не мога да проумея тези "връзки", които траят има-няма 1-2 седмици, на третия ден се чува "обичам те", а след 1 седмица не си говорят и всичко е свършило.
    Аз сега съм с първия си приятел вече 8 месеца и не съжалявам, че чаках да срещна подходящ за мен, а не се метнах на врата на някой друг.
    Обаче, колкото и да искаш да запазиш това, което обичаш и те обича, повярвай, ако те наранява почти всяка седмица с поведение по някакъв начин, и ти ще се замислиш дали искаш да продължиш с този мазохизъм. Леко трудно е да искаш да останеш с човека, щом често страдаш, защо да не си по-спокоен, ако можеш? Дори и да си готов да дадеш живота си за него. Но едно е да искаш да се жертваш, друго е да успееш да направиш така нещата да успеят да просъществуват.
    Аз лично след 6-тия месец се уморих пък само аз да подбутвам всичко, за да потръгва, а той да не си мърда особено пръста. Не че не ме обича (поне така си мисля), просто лека-полека осъзнавам, че той няма за кой знае какъв приоритет сериозната връзка. Няма намерение да ме оставя, в никакъв случай, и в същото време дори не смее да си пожелае да имаме например 1 месец да живеем заедно, дори и да няма нищо против и дори и да би му било приятно.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Различни хора, различни интереси. Не всички търсят любовта, не и истинската.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Тъкмо когато се бях отказала да търся любовта взе,че тя ме нямери
    Когато видях момчето,реших да имам само плътски удоволствия с него,бях се отказала да се мъча да завържа някаква сериозна връзка.
    Не вярвах много на мъжете,достатачно ме бяха лъгали,но ето,че той беше много ама много търпелив,и ме изчака в периода когато се правех на "интересна" и "недостъпна",и така вече сме заедно почти една година.
    Пожелавам на всички,които искат да намерят любовта,тя в най-скоро време да им се усмихне!

Bix kazala 4e az namerix istinkata lubov.I pravq vsi4ko vuzmojno da zapazq tova koeto imam i me obi4a

Защото не съществува...

Мега фен Аватара на koalka
    Не е задължително, като ходиш с някой и непременно да има любов.Може да ви е хубаво заедно, да се харесвате и толкова.Това според мен не е пропиляно време, но естествено - най-хубаво е , когато има любов.Тогава се чувстваш много щастлив.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не е задължително, като ходиш с някой и непременно да има любов.Може да ви е хубаво заедно, да се харесвате и толкова.Това според мен не е пропиляно време, но естествено - най-хубаво е , когато има любов.Тогава се чувстваш много щастлив.
    Има много истина в думите ти.
    Аз съм в такаваситуация.
    Опитвам се да преследвам нещо което го няма може би. Но времето ще си покаже, макар че ме убива това чакане.
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Е как да я търсиш,тя да не расте по дърветата?
    Може да я СРЕЩНЕШ,което е различно и независи от теб.
    Може да си с някой който те привлича,с който си допадате и ви е хубаво заедно,такъв човек можеш да намериш.Но пък да търсиш истинската любов,ти не можеш да си каже сега ще се влюбя истински и ще бъда с него цял живот!То това става от само себе си,когато е точния човек.А иначе подкрепям,че когато я намериш,трябва да направиш всичко възможно,за да я задържиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си