Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
mi vzemi durvo primerno i izdqlkai v nego imenata vi ili ne6to takova...su6to moge da i napravi6 plakat ili ne6to podobno na koeto da napi6e6 krasivo s razli4en cvqt i material kakvo haresva6 v neq ....napravi i roza ot hartiq..... narisuvai ne6to (ako risuva6 dobre 6te e qko) .... napravi i ekebana.... podari i klu4a ot tvoq dom (ako ste po-blizki) v efektna opakovka napravena ot teb......napravi i serenada rano sutrinta...........pokaji i lubovta si po efekten na4in tova e nai-dobriqt podaruk
Мен това с ключа би ме стреснало

А иначе по темата: Пич , зависи какъв тип е момичето ти - романтичка ли е , по по-екстремните работи ли си пада и така

ЕЙ ти една идея , която се сетих от ОТХ
Помоли нейна приятелка да ви напише няколко "задачи" за вечерта и да ги сложи в плик без ти да знаеш какви са. Трябва да ги номерира , според това кой плик , след кой трябва да се отваря. И те да са от рода на
1. Вземи любимата си от къщата й и й подари роза
2. Скъпи влюбени птички , първата ви задача е да отидете в един супермаркет и да купите на другия нещо.
3. Покажете си подаръците.
4. Отидете в някоя градинка и си направете питник под луната.
5. Кажете какво обичате в другия

И тн и тн. Самото изпълняване на пликовете , без да знаете какви са , ми се струва доста забавно. Едновременно с това задачките са за романтична вечеря и така нататък. Най-вероятно на мацката ще и хареса това , плюс че жеста , че си се постарал толкова много , е голям Може малко да се ръснеш , ама си заслужава