- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата са ГОВЕДА!!!
Дрънкал те е да види дали ше ти изпаднат стотинките, ма О.О кой ше иска да прави секс с тебе?! >.<Първоначално написано от Insatiable
Той да я обича ,да бе да(той е егоист,за животно нз)![]()
![]()
Браво мила добре си постъпила аз съм с теб,подкрепям те
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
аз съм на същото мнениеПървоначално написано от POLA^_^
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Чак пък животно...Това е прекалено...
Макар че е и прекалено, щом знае, че ти си девствена, да те натиска. "Имам си нужди" - трънки и глогинки. Приятелят ми е на 17, 8 месеца сме заедно и досега веднъж не ми е казал, че иска да прави секс на момента. Когато сме говорили, винаги ми е казвал, че ако не съм готова, може да ме изчака 1, 2 години, докато стане. Значи можело, така ли? И не, не е обратен, баш добре си е момчето. Просто се опитва да се отнася с разбирателство и толерантност. И аз съм му казала, че с него ще ми е първият път, защото го знам, защото ме съмнява да съм толкова близка с някой друг, но той сам си разбира, че не съм казала кога ще е.
Аз подкрепям решението на авторката, дори и половината да ме обвинят в жалък феминизъм. Вярно, че от една извадка от скайп не се разбира кой знае колко, но този само се чуди как да те затапи. Само казва "явно не съм подходящ за първия ти път", ти му отговаряш с "явно да", а той започва да се обижда, че си "намеквала нещо", след като той сам е изтърсил, че не е за теб. Също като те заплашва, че иска да спи с други жени, иска да те притисне, да те жегне нещо и един вид да те изманипулира да спиш с него. Имал нужди, да-да. Ами да си кара на ръчната, какво го спира? Вярно, не е същото, но ако наистина те обича, както твърди, ще прояви разбиране.
И все пак май не разбрах на колко сте.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не те обича,според мен ам ти защо си му обещала,че ще спиш с него а после се отметваш?!Мисли,преди да обещаваш каквото и да е.Пък и от цялата тази история разбирам,че си девствена и още не си готова да правиш секс.
1во - не не всички момчета са говеда. И не искам да те разочаровам ама и товя едва ли е....в началото се бях залетял да ти раздувам мнението си за скайп и контактите по него, ама карай....
2ро - момчето те обича. Сори ако тва те притеснява. Но вината си е изцяло твоя. Не можеш да му даваш дати, да му обещаваш някакви неща, после да се отмяташ и да чакаш той да не е разочарован. Още повече че е почти пълнолетен и девствен => бая го гони хормона. Това не е оправдание да те притиска, но и ти нямаш право да му даваш някакви илюзии.
3то - да не те разочаровам, но така или иначе 1вия ти 99 % няма да ти е и последен.....всмисъл не се впрягай толкова много и недей да търсиш принцът на бял кон....в тая възраст малко трудно ще го намериш
П.П. А и подписа ти е красноречив....
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Момчетата на неговата възраст,са в много труден период.
Наистина хормоните им много играят,но това не означава,че е оправдан за думите си.
Не знам дали те обича,и дали е най-подходящия човек за секс с теб,но мисля,че ти трябва момче което да не говори за секса по този начин.
Когато дойде подходящото момче,ти сама ще го усетиш,и ще направиш каквото е нужно.Успех!
каза доктор ох боли
давай , още го заври
каза и вратата тресна
при вида на путка тесна
тъй отсъди експертиза
в суха путка кур не влиза
и се съгласиха всички
ПИСНА НИ ОТ СУХИ ПИЧКИ!
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Това се нарича егоистичност, неговото...
Въобще какво се ядосваш и какво се занимаваш?Като не те урежда такова момче не го познаваш и това е.В крайна сметка има всякакви хора, които търсят различно нещо в една връзка.Някои дори не искат връзка, а просто единия секс, както при теб.Потърси момче, което наистина ще е свястно, а не като тоя...
И момчетата не са говеда, тоя е такъв...
Не съм чела чата, само написаното с кирилица.Хубаво е, че си си направила труда да обобщиш.
не се занимавай с тоя повече
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Определено имам чувство за хумор, ти явно не. И съм момиче. И стига с тея тъпотии, че си се шегувал - всички знаем, че лъжеш.Първоначално написано от Chess
![]()
Оф стига ве ти пък си е***и сприхавия човек.Ако наистина искаше да прави секс с друго момиче ,ти досега щеше да забележиш(надявам се не си толкова тъпа).Това за другите жени според мене не го е казал сериозно.Верно ,че има леко дърварски хумор,ама и ти си се държала сухарски.И ти веднага да отвърнеш на удара: "Ти не си достоен за мен,ля,ля,ля..." Аз на негово място бих си задала въпроса "Щом не иска да съм и първия,за какво още сме заедно?"Те мислят така и ти не можеш да го промениш,защото психиката име такава,че на тези години просто превъртат на тая тема.
И спрете да слагате всички момчета под общ знаменател!Ти мислиш твоя за животно,ама това не прави всички същества от мъжки пол някакви изроди.Просто в пристъп на ярост пишете такива глупости ,че...
Е твае отговора !Първоначално написано от skatemore
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Дрънка ама... курец :PПървоначално написано от muhlqsal 4orap
Всичките мъже сте еднакви![]()
>>> House Music <<<
Az pak kazvam da idi na pronstitutka i 6te zabravi za sex s tebpomogni mu da nameri efekna nali ne ti puka kato ide tam
namerete i prosto go ostavi za 1 4as posle 6te zabravi za polovite ti organi i 6te misli za sledva6tata
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Еми да ти кажа,по мое мнение момчето си те харесва,за обич няма да говоря не го познавам.Нормално е на тази възраст да има естествени нужди като секса,пък и ти си му обещала.Щом не можеш да изпълниш нещо,не го обещавай!!!Също така искам да кажа,че НЕ ВСИЧКИ момчета са ЕДНАКВИ.Може някои от тях да са говеда,но не слагайте всички под един знаменател,защото не е така!!!
Just haters make me famous! εĭз
От просто едното "ебане" са тръгнали страшно много истински и дълги връзки![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
+1 пич,Gaara for life, много си прав...Но на мен този симпатяга със секса ми изглежда незрял дори за да си има гаджеПървоначално написано от Chess
![]()
ако те обичаше нямаше да ти каже "до кога ще ме караш да чакам" а иначе съгласна съм .. момчетата са говеда .... поне 99.9% от тях ... останалия 0.01% са геиове![]()
![]()
До авторката - благодаря за комплимента. Мъжете са създадени за да ебат , а жените за да бъдат ебани. К'во да праим ? Да сЪ друСЪми ли ?
Като някоя каже "всички мъже са говеда, свине и т.н." що не се запишеш във клуб на феминистките.
Едно 15-17 годишно момче как искаш да мисли, особено този който не може да пише па камоли да помисли преди това.
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Е евала!!!! =D> Ей това е и аз така мисля.Не е трябвало да го иска по този начин ама след като си му обещала (което е до няква степен тъпо поради факта,че казваш ,че не си готова) .Реагирал е така, зщото го перат яко хормоните,пък и може да е с такъв характер.Секи е различен.Първоначално написано от CuRly Doll
![]()
П.П. И да ва е*а и....... Много ме дразните ей така като слагате сички момчета под общ знаменател.Защото това че някой глупак ви е наранил не значи ,че сички момчета сме "говеда" ,"тъпаци" и т.н.![]()
![]()
Защото и аз мога да кажа "Всички момичета са шибани пут*и и надути ку*ви" .Ама само защото 1 путка ме е резнала не значи ,че сички момичета са такива.
Затова плс пазете си извратеното мнение за себе си ?
![]()
--------------------------------------------------------
IZTRITO