.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 172
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    С един пич се зарибяваме от една седмица някъде и той ме дрънка за секс... говедаааа
    Дрънкал те е да види дали ше ти изпаднат стотинките, ма О.О кой ше иска да прави секс с тебе?! >.<

Той да я обича ,да бе да(той е егоист,за животно нз) Браво мила добре си постъпила аз съм с теб,подкрепям те
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    съжалям знам,че не това искаш дА чУЕш ,но мисля ,че момчето има право...обича те то си личи,просто на тая възраст го гони хормона и ....виждаш какъв е ! гледай да го успокояваш не по този начин..просто говори с него...а за това,че те е наранил...и ти си го наранила като си му казала.,че не той е човека за теб... успех и се обичайте в крайна сметка това е най-важното!
    аз съм на същото мнение
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Чак пък животно... Това е прекалено...
    Макар че е и прекалено, щом знае, че ти си девствена, да те натиска. "Имам си нужди" - трънки и глогинки. Приятелят ми е на 17, 8 месеца сме заедно и досега веднъж не ми е казал, че иска да прави секс на момента. Когато сме говорили, винаги ми е казвал, че ако не съм готова, може да ме изчака 1, 2 години, докато стане. Значи можело, така ли? И не, не е обратен, баш добре си е момчето. Просто се опитва да се отнася с разбирателство и толерантност. И аз съм му казала, че с него ще ми е първият път, защото го знам, защото ме съмнява да съм толкова близка с някой друг, но той сам си разбира, че не съм казала кога ще е.
    Аз подкрепям решението на авторката, дори и половината да ме обвинят в жалък феминизъм. Вярно, че от една извадка от скайп не се разбира кой знае колко, но този само се чуди как да те затапи. Само казва "явно не съм подходящ за първия ти път", ти му отговаряш с "явно да", а той започва да се обижда, че си "намеквала нещо", след като той сам е изтърсил, че не е за теб. Също като те заплашва, че иска да спи с други жени, иска да те притисне, да те жегне нещо и един вид да те изманипулира да спиш с него. Имал нужди, да-да. Ами да си кара на ръчната, какво го спира? Вярно, не е същото, но ако наистина те обича, както твърди, ще прояви разбиране.
    И все пак май не разбрах на колко сте.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не те обича,според мен ам ти защо си му обещала,че ще спиш с него а после се отметваш?!Мисли,преди да обещаваш каквото и да е.Пък и от цялата тази история разбирам,че си девствена и още не си готова да правиш секс.

Град
    София
    1во - не не всички момчета са говеда. И не искам да те разочаровам ама и товя едва ли е....в началото се бях залетял да ти раздувам мнението си за скайп и контактите по него, ама карай....
    2ро - момчето те обича. Сори ако тва те притеснява. Но вината си е изцяло твоя. Не можеш да му даваш дати, да му обещаваш някакви неща, после да се отмяташ и да чакаш той да не е разочарован. Още повече че е почти пълнолетен и девствен => бая го гони хормона. Това не е оправдание да те притиска, но и ти нямаш право да му даваш някакви илюзии.
    3то - да не те разочаровам, но така или иначе 1вия ти 99 % няма да ти е и последен.....всмисъл не се впрягай толкова много и недей да търсиш принцът на бял кон....в тая възраст малко трудно ще го намериш
    П.П. А и подписа ти е красноречив....
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Момчетата на неговата възраст,са в много труден период.
    Наистина хормоните им много играят,но това не означава,че е оправдан за думите си.
    Не знам дали те обича,и дали е най-подходящия човек за секс с теб,но мисля,че ти трябва момче което да не говори за секса по този начин.
    Когато дойде подходящото момче,ти сама ще го усетиш,и ще направиш каквото е нужно.Успех!

Naistina te obi4a no vs 4ovek si ima potrebnosti i za tva stava taka

Град
    Враца
    каза доктор ох боли
    давай , още го заври
    каза и вратата тресна
    при вида на путка тесна
    тъй отсъди експертиза
    в суха путка кур не влиза
    и се съгласиха всички
    ПИСНА НИ ОТ СУХИ ПИЧКИ!
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на koalka
    Това се нарича егоистичност, неговото...
    Въобще какво се ядосваш и какво се занимаваш?Като не те урежда такова момче не го познаваш и това е.В крайна сметка има всякакви хора, които търсят различно нещо в една връзка.Някои дори не искат връзка, а просто единия секс, както при теб.Потърси момче, което наистина ще е свястно, а не като тоя...
    И момчетата не са говеда, тоя е такъв...

Не съм чела чата, само написаното с кирилица.Хубаво е, че си си направила труда да обобщиш.

не се занимавай с тоя повече
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Ами момиче си падам..по принцип

Епа евала тогава
    Пич, ти си ебати идиота! о.О На колко години си, че имаш такива малоумни изводи за момичетата? И не, не го казвам, за да се правя на интересна / различна или нещо подобно, ама направо си жалък.

По темата - тъпо е постъпил, ама и ти преувеличаваш.

Хехее
    Саамо да се изясним... Да не имаш чувството, че си ме обидил или че си прав... Шегувах се... Но за жалост се трябва малко акъл да се разбере това...Жалко
    Определено имам чувство за хумор, ти явно не. И съм момиче. И стига с тея тъпотии, че си се шегувал - всички знаем, че лъжеш.

Град
    somewhere over the rainbow
    Оф стига ве ти пък си е***и сприхавия човек.Ако наистина искаше да прави секс с друго момиче ,ти досега щеше да забележиш(надявам се не си толкова тъпа).Това за другите жени според мене не го е казал сериозно.Верно ,че има леко дърварски хумор,ама и ти си се държала сухарски.И ти веднага да отвърнеш на удара: "Ти не си достоен за мен,ля,ля,ля..." Аз на негово място бих си задала въпроса "Щом не иска да съм и първия,за какво още сме заедно?"Те мислят така и ти не можеш да го промениш,защото психиката име такава,че на тези години просто превъртат на тая тема.
    И спрете да слагате всички момчета под общ знаменател!Ти мислиш твоя за животно,ама това не прави всички същества от мъжки пол някакви изроди.Просто в пристъп на ярост пишете такива глупости ,че...

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    каза доктор ох боли
    давай , още го заври
    каза и вратата тресна
    при вида на путка тесна
    тъй отсъди експертиза
    в суха путка кур не влиза
    и се съгласиха всички
    ПИСНА НИ ОТ СУХИ ПИЧКИ!
    Е твае отговора !
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    С един пич се зарибяваме от една седмица някъде и той ме дрънка за секс... говедаааа
    Дрънкал те е да види дали ше ти изпаднат стотинките, ма О.О кой ше иска да прави секс с тебе?! >.<
    Дрънка ама... курец :P
    Всичките мъже сте еднакви
    >>> House Music <<<

Голям фен Аватара на 50cent
    az puk kazvam da mu pusne6

Az pak kazvam da idi na pronstitutka i 6te zabravi za sex s teb pomogni mu da nameri efekna nali ne ti puka kato ide tam namerete i prosto go ostavi za 1 4as posle 6te zabravi za polovite ti organi i 6te misli za sledva6tata
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Еми да ти кажа,по мое мнение момчето си те харесва,за обич няма да говоря не го познавам.Нормално е на тази възраст да има естествени нужди като секса,пък и ти си му обещала.Щом не можеш да изпълниш нещо,не го обещавай!!!Също така искам да кажа,че НЕ ВСИЧКИ момчета са ЕДНАКВИ.Може някои от тях да са говеда,но не слагайте всички под един знаменател,защото не е така!!!
    Just haters make me famous! εĭз

От просто едното "ебане" са тръгнали страшно много истински и дълги връзки
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    От това, което прочетох мисля, че наистина човека те обича...Но имай едно наум, че никога не съм го виждал или някой от форума го е...

Относно заглавието на темата : мога да кажа същото за момичетата (само че с някакъв синоним на "говедо")

Не за това, че не искат да правят секс... Аз поне ви разбирам, за други неща...
    +1 пич,Gaara for life, много си прав...Но на мен този симпатяга със секса ми изглежда незрял дори за да си има гадже

ако те обичаше нямаше да ти каже "до кога ще ме караш да чакам" а иначе съгласна съм .. момчетата са говеда .... поне 99.9% от тях ... останалия 0.01% са геиове

Супер фен
    До авторката - благодаря за комплимента . Мъжете са създадени за да ебат , а жените за да бъдат ебани. К'во да праим ? Да сЪ друСЪми ли ?

Град
    София
    Като някоя каже "всички мъже са говеда, свине и т.н." що не се запишеш във клуб на феминистките.
    Едно 15-17 годишно момче как искаш да мисли, особено този който не може да пише па камоли да помисли преди това.

Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Еми да ти кажа,по мое мнение момчето си те харесва,за обич няма да говоря не го познавам.Нормално е на тази възраст да има естествени нужди като секса,пък и ти си му обещала.Щом не можеш да изпълниш нещо,не го обещавай!!!Също така искам да кажа,че НЕ ВСИЧКИ момчета са ЕДНАКВИ.Може някои от тях да са говеда,но не слагайте всички под един знаменател,защото не е така!!!
    Е евала!!!! =D> Ей това е и аз така мисля.Не е трябвало да го иска по този начин ама след като си му обещала (което е до няква степен тъпо поради факта,че казваш ,че не си готова) .Реагирал е така, зщото го перат яко хормоните,пък и може да е с такъв характер.Секи е различен.
    П.П. И да ва е*а и....... Много ме дразните ей така като слагате сички момчета под общ знаменател.Защото това че някой глупак ви е наранил не значи ,че сички момчета сме "говеда" ,"тъпаци" и т.н. Защото и аз мога да кажа "Всички момичета са шибани пут*и и надути ку*ви" .Ама само защото 1 путка ме е резнала не значи ,че сички момичета са такива. Затова плс пазете си извратеното мнение за себе си ?

--------------------------------------------------------

Град
    STARA ZAGORA
    IZTRITO

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си