- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата са ГОВЕДА!!!
Всички момчета са еднакви това е!Изобщо не го интересува дали аз съм готова да правя секс с него,интересува го само на него да му е добре.ЖИВОТНО..
а ти сигурна ли си че всички са такива ама абсолютно сигурна ли си![]()
![]()
аз кво да кажа за вас "жените" .... ае но комент ..
Еми ей така ще е!! Като някфи си путки се лепят на " фешъните" и после като им "разбият сърцето" и почват :
"-Говеда,Тъпаци.Няма ли свестни момчета,О боже...."
Еми кухи лейки да ви е хрумвало ,че ако момчето не е някъф "фешън" и не пуши,пие (в големи количества) и се размотава с някфи надути "маняци" може да се окаже мн голям пич...??? Защото познавам мн такива момчета и мога да кажа че и аз съм едно от тях.
Писнало ми е от такива момичета .. Мн сте зле зле чесно![]()
П.П. Тва не се отнася до авторката!
--------------------------------------------------------
Мммм да .. отново ще си послужа с любимите ми ... цитати ..
"Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!? -Alabama "
ПС ... Не съди за всички по 1 единствен .. а м/у другото наистина си е ГОВЕДО![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Едва ли познаваш всички за да кажеш че сме еднакви.Това че определен кръговзор те е наранил , не означава че всички са така.Първоначално написано от Vladoka
По темата:Авторката , трябва да се съобразяваш с нуждите му.Като му обещаеш секс , се равнява на това , да намери един милион на земята.Затова не му обещавай и сичко ще е ОК![]()
Скайп: doombringer2006
Аз не съм говедо и опр не всички сме еднакви... СВЯТ ГОЛЯМ ХОРА РАЗНИ!
Аз не съм като него.Първоначално написано от monityY
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Не четох цялото,но според мен по-добре го режи "няма да те чакам цял живот"???Режи и си търси някой свестен
offline forever!
Ако питаш мен ти си лигла, която не знае какво иска. Хем до преди няма и ден да си му втълпявала, че вече си готова, хем да кръстосваш кръката. Ми как да те разбира, освен да ти каже да се ебеш и всеки по пътя си. Че какво не естествено има в желанието му да бъдете по-интимни. Иначе останалото са лиготии. Преживей го или му пусни, че скоро гадже няма да си намериш.![]()
Ем...не знам колко е евала,ама то да кажеш,че сички момчета са говеда е като да кажеш,че сички момичета са крави,овци и т.н.,което не е така.Тва че няква част са такива е истина,както има и прости момичета,но не всички са такива и тва тряя да е ясно на всекиго.И аз съм без гадже в момента и аз съм била разочарована от любовта,но никога не съм си и помисляла,че всички са еднакви!Първоначално написано от BlueFace
Just haters make me famous! εĭз
всички момичета казват че момчетата са говеда ,животно и т.н.Но аз не мисля така,не мисля че трябва всички момчета да ги поставяме под 1 знаменател,да имаги и такива,но не всички![/i][/b]
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Ем....ко да ти кажа.Разочаровало се момичето от едно момче и айде-сичките еднакви.Ама нарпаво ммного смешно,то пък поне кажи нещо смислено,пък то ква простотия.Емм едни може да са за единия секс,ама пък друи не са...
Евала! +1Първоначално написано от MindYourMind
Май ти си тази,която не го обича![]()
Мерси за мненията ви,само да кажа,че някой беше споменал че ходя с фешън.. Фешъни не понасям(не е фешън) .. Историята с него върви хем на зле хем на добре..И аз лично не познавам свестни момчета и ще твърдя че всички са говеда докъто не срещна някое което да ми докаже обратното... Вярно че му обещах .. Но размислих и реших че за такова нещо дати не се определят.. Трябваше да помисля преди да му обещая,но прекалено много ме притискаще.. Сега той е май на вълна "или ще ми пуснеш или те късам" с думите си които след това ми каза така го разбирам аз..Понеже му се сърдех 2 дена за това нещо и вече айде тегли ми една майна.. И си написа на скайпа "коя е навита утре да излезе с мен" и някфи весели..Е на кфо прилича тфа?Свинщина..Сега след като му писах най накрая щото не издържах а видях че той вече не пиш,той се оправдава с това че съм му се сърдила..Е кое момиче няма да се сърди на тези думи?Само някоя курвичка на която не и дреме..Аз такова нещо от него никога не съм очаквала..Та са май неще да сме заедно за тфа че съм му се сърдила и незнам си колко съм го измъчила и пак почна с тфа че имал нужда от секс(а все пак даже е дествен) .. Май продължава да не ми влиза в положението..ОГРОМЕН ЕГОИСТ..мисли наистина само за себе си..Незнам кфо ще го праа ама са стигнах до там че аз да му се моля да се сдобряваме и да се извинявам,даже незнам за какво.. Не се чувствам виновна за нищо..Мисля че тряяше той да ми се извинява..Не че през изминалите 2 дена не го прави(като изключим вчера) ама някак си установявам че това "прости ми" не го чувства,демек че изобщо не е разбрал грешката си,защото продължава да държи на своето..И след много мъчения и писания от моя страна най-накрая ми каза че ме обичал..Ама тая неговата обич била мноо смахната ве.. Как ше ме обича..Както каза някой,ако ме обичаше нямаше да се сърди за глупости.. Дори да кажете да му тегля една майна,аз ще продължавам да се излагам,да го моля да се съберем..Просто защото не мога да живея без него,дори да е ГОВЕДО!
П.П-някой пита на колко сме..аз на 15,той на 17..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Има нещо вярно....Първоначално написано от everything_ends
-1Първоначално написано от CuRly Doll
ne mislq taka
Ем...ся може и да напиша ужасно мнение,ама ше ме извините.Той е на 17...Момче на 17 не може без секс квото и да си говорим.Ти не го искаш,казваш,че е говедо и най-накрая си плюеш на достойнството и на сичко и продължаваш да му се молиш.Той може и да е говедо,ама пък за мен и ти не си по-различна.Не може момиче да се излага така.Колкото и да го обичаш ти си на 15,а той на 17 и имате различни нужди.Щом си е писал на скйп глупости,ама заеби го,недей да го молиш и да теглиш чертата на достойнството си.Ти хем го изкарваш говедо,хем го обичаш....емм не става така.Или едното,или другото.....
6 hfana da se saglasq...Първоначално написано от CuRly Doll
ее чоека се настроил с теб да си загуби девственоста и си му казала и по 1 време му истърсваш че не си искала..как няма да се изнерви...ако през тфа време е имал други оферти и ги е отказал заради теб ? ебати ценната девственост имате вие момичетата.. пазете си я за първа пенсия най добре..![]()
Докато не си отвориш краката все говеда ще срещашПървоначално написано от monityY
![]()
Ем дам,ама пък не може не всеки втори да си отваряш краката.Сеш се?Пък и за да подариш на някой първия си път,трябва да го обичаш и да,девтвеността на едно момиче е важна.Тва,че има некви курвички не означава,че сички тряя да са такива...Първоначално написано от Pit Of SnakeS
Много правилно си постъпила. Абсолютно права си в това, което мислиш и си решила. А имаше и един коментар по темата: че момчето още не е узряло да си има гадже, щом се държи така. Съгласна съм с него. А и както каза някой друг - ти сама ще усетиш, когато срещнеш правилнияи кой е подходящ
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
spored men momcheto naistina te obicha no prosto kato seki chovek ima nujda ot sex . tfa e shtom ti ne si gootovaa da spish s nego a ste zaedno ot 4 meseca veche mai ti ne go obichash
Нееееееее.Много извратено мислене.Тя не е длъжна да спи с него.Лошото е че му е обещала.А това ,че не е готова не е нищо лошо.Секса не е Любов.Ако той наистина я обича ще я изчака...Първоначално написано от Karamel4e_to
--------------------------------------------------------
Ем би трябвало да я изчака да,ама как така той не е узрял.Та той е на 17-за мен секса,който иска си е чиста нужда,ама тя не е готова-ок,няма лошо.Ама що продължава да му целува краката.Щом не е готов да чака,начи не е за теб....Първоначално написано от BlueFace