.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 172
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ебаси деградиралата история.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to
    spored men momcheto naistina te obicha no prosto kato seki chovek ima nujda ot sex . tfa e shtom ti ne si gootovaa da spish s nego a ste zaedno ot 4 meseca veche mai ti ne go obichash
    Нееееееее.Много извратено мислене.Тя не е длъжна да спи с него.Лошото е че му е обещала.А това ,че не е готова не е нищо лошо.Секса не е Любов.Ако той наистина я обича ще я изчака...
    emi tq ne e trqbvalo da mu obeshtava vse pka momche darji na neq shtom vapreki che 4 meseca ne e spal s neq toi e iskal da e s neq i po toq nachin se jertva zashtoto q obicha i ako zabelqza e devstven tq sashto toi pokazva che q obicha kato q e chakal tolko vreme i vapreki che tq mu otkazva sega toi pak i kazva che q obojava i t.n. spored men qvno ili toi q obicha poveche ili tq nego shoto toi ima jelanie i to golqmo zza sex a tq my dava naprazni nadejdi i si tarsi prichina da ne spi s nego kato ne e gotova da ne e obeshtavala

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    апфф ддз...ти кво искаш са...да докажеш,че момчетата са говеда...или ддз..не всички..има и свесни..като срешнеш някое такова момче шш си оправиш мнението...пък и фр ти е прав..има си нужди...но след като ти не си готова не би трябвало да те пришпорва.....пиша глупости вече...

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    spored men momcheto naistina te obicha no prosto kato seki chovek ima nujda ot sex . tfa e shtom ti ne si gootovaa da spish s nego a ste zaedno ot 4 meseca veche mai ti ne go obichash
    Нееееееее.Много извратено мислене.Тя не е длъжна да спи с него.Лошото е че му е обещала.А това ,че не е готова не е нищо лошо.Секса не е Любов.Ако той наистина я обича ще я изчака...
    emi tq ne e trqbvalo da mu obeshtava vse pka momche darji na neq shtom vapreki che 4 meseca ne e spal s neq toi e iskal da e s neq i po toq nachin se jertva zashtoto q obicha i ako zabelqza e devstven tq sashto toi pokazva che q obicha kato q e chakal tolko vreme i vapreki che tq mu otkazva sega toi pak i kazva che q obojava i t.n. spored men qvno ili toi q obicha poveche ili tq nego shoto toi ima jelanie i to golqmo zza sex a tq my dava naprazni nadejdi i si tarsi prichina da ne spi s nego kato ne e gotova da ne e obeshtavala
    Вярно е!Ама тя е само на 15 до колкото разбрах.100% съм сиигурен че той си дава сам надежди също.Така че и двамата са виновни!!!

--------------------------------------------------------

Вярно е!Ама тя е само на 15 до колкото разбрах.100% съм сиигурен че той си дава сам надежди също.Така че и двамата са виновни!!!

emi da taka e i dvamata sa vinovni no e normalno da si dava nadejdi pri polojenie che hodqt 4 meseca a i tq e podhranvala nadejdite mu

aide az si lqgam leka i meka

Град
    гр. Пловдив
    Е тва се вика горния ум да ти падне в долната глава...
    The Nuts!

права си !!! на почти всички момчета само е*ане им е в главата...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ох...горката...и аз почти по същия начин скъсах с гаджето си...Права си!Много добре си постъпила.Пожелавам ти да срещнеш най-прекрасното момче и да сте много щастливи. ...

Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    Сигорна ли си в думите си , защото има и такива който не са чак толкова навити за това е*ане както ти казваш , а търсят нещо по смислено в една връзка .
    Моля влизайте ТУК

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от nifty
    Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    Сигорна ли си в думите си , защото има и такива който не са чак толкова навити за това е*ане както ти казваш , а търсят нещо по смислено в една връзка .
    E за тва е казала почти всички

Супер фен Аватара на zero
    Засърбяха ме ръцете още на половината от извадката от скайп
    ма се стърпях да я изчета ... !
    То бива бива ма то тфа на нищо не прилича ...
    Нз ма много си сгрешила ..
    човека си личи че те обича много !
    Бати почти на 18 е .. нормално е това,ти пък зако му обещаваш ?
    Аз съм човек на място и като обещая нещо знам за какво говоря и дали ще го изпълня !
    И винаги спазвам обещанията си !
    Оправдавам момчето което наричаш ГОВЕДО !
    Няма да коментирам повече за да няма сърдити ..

Град
    столична...:)))
    А що не спрете да се лигавите, а? Не може просто защото са ви разочаровали веднъж и не сте попаднали на подходящия човек да слагате всички под общ знаменател, нали? Като си хванала батко тряаа да знаеш, че той си има нужди. И ако на тоя етап не си готова да му задоволиш желанията, поне не обещавай нищо.
    А ти нали си емо? Що се занимаваш с любов, не е ли време да си режеш вените вече?
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Скъса ме..Мерси за мненията ви.. Помогнаха ми да разбера някои неща относно говедата..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Dobro utro , piqniceeeeeeeeeeeeeee ! Momchetata sa shibani pedali !

ima leki danni za manipulator no ne izvarta dobre neshtata ima kakvo o6te da se jelae

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Скъса ме..Мерси за мненията ви.. Помогнаха ми да разбера някои неща относно говедата..
    Oфф Говедо си ти,без да те обиждам...СТИГА си нареждала всички момчета,щото за 10000 път-един като е такъв,не означава,че сички са такива,СПРИ да го повтаряш-ставаш смешна!!
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    На края на дъгата :)
    imam sa6tiq problem samo 4e az mu pusnah i sega do nqkade sajalqvam za6toto kakto ti kaza az mu davam nqkakvi dati v koito da se vijdame i toi otka4a ako ne se sre6tnem i ne pravim sex ne go pokazva no az use6tam 4e ne mu e mn priqtno kogato mu otkaja.Ponqkoga si mislq 4e e s men samo zaradi sexa KATO TOLKOVA MNOGO MU SE ISKA DA SI NAPRAVI EDNA **** KO ME E ZAVRANKAL KATO NQKVO LAPE ZA BLIZALKA!!!
    SKAPA NE PRAVI MOQTA GRE6KA AKO TRQBVA 4AKAI I O6TE TOLKOVA NO GO NAPRAVI SAS 4OVEK KOITO 6TE TE ZASLUJAVA!!
    VQRVAI MI NE SI STRUVA DA SE PREJALI6 SAMO ZARADI EDNOTO EBANE
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Град
    people`s wet dreams
    Хахахаха тоя е супер смахнат , от гледна точка на това че е двулечен и няма собствено мнение първо се жегва после се умилква

.....нормално за хора които нямат личен живот а само "Skype" живот

И пак си знае нейното
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    Синя София!
    Авторката е много, ама много, ама много глупава...

И все пак, не е трябвало да му пускаш, все пак си 12-годишна! Или поне акълът ти е на такава...
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Цитирай Първоначално написано от krisscho
    Авторката е много, ама много, ама много глупава...

И все пак, не е трябвало да му пускаш, все пак си 12-годишна! Или поне акълът ти е на такава...

ахахаха
    Madness is the gift, that has been given to me.

mi ebe mu se na 4oveka kvo tolkoz

Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    imam sa6tiq problem samo 4e az mu pusnah i sega do nqkade sajalqvam za6toto kakto ti kaza az mu davam nqkakvi dati v koito da se vijdame i toi otka4a ako ne se sre6tnem i ne pravim sex ne go pokazva no az use6tam 4e ne mu e mn priqtno kogato mu otkaja.Ponqkoga si mislq 4e e s men samo zaradi sexa KATO TOLKOVA MNOGO MU SE ISKA DA SI NAPRAVI EDNA **** KO ME E ZAVRANKAL KATO NQKVO LAPE ZA BLIZALKA!!!
    SKAPA NE PRAVI MOQTA GRE6KA AKO TRQBVA 4AKAI I O6TE TOLKOVA NO GO NAPRAVI SAS 4OVEK KOITO 6TE TE ZASLUJAVA!!
    VQRVAI MI NE SI STRUVA DA SE PREJALI6 SAMO ZARADI EDNOTO EBANE
    Емм ти пък що си му пуснала и защо още си с него след като му е за едното ебане???Начи,замисли се колко ти и на теб акълът щом осъзнаваш,че е с теб заради секса,а нищо не правиш по въпроса....пфф аман....

ama spali s nego ?? i kaza li ti shto kasate

ama spali s nego ?? i kaza li ti shto kasate
    Уж не е спала с него,ама май и тя не знай що са скъсали...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си