- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата са ГОВЕДА!!!
мила не слагай всички момчета под общ знаменател понеже и ние можем да кажем за вас че сте надути кифли просто си побаднала на неподходящя и ти желая всичко най хубаво
Не сме говеда
!8 точка системно (линк игра)
само такаПървоначално написано от spenssi
!8 точка системно (линк игра)
Първоначално написано от spenssi
Първоначално написано от ScionOfStorm
Щом толкова бърза да правите секс, може просто да те използва и наистина да не те обича. Почакай да срещнеш този, който ще те цени, но от друга страна може да бърза, защото те обича!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Виж невзимаи всички момчета под общ знаменател, верно ядосана си но не всички са еднакви. Например аз чакам 5 години едно момиче да тръгне смене и все още я очаквам докато тя се фръцка с други въпреки чеме обича. В случая кои е говедото? Не че я обиждам просто искам да ти покажа че и мажете могат да са жертви. Относно твоя приятел постъпила си правилно ако те обича ще чака ако искаш мо копирай тва което пиша зада си направи сметката колко време чакам само да станем гаджета. И ше я чакам защото въпреки че не ходи с мен тя е единственото хубаво нещо до тук в живота ми. успех![]()
ПФФ темата от 2 месеца и поече..Няя смисъл да пишете поече..Сичко е минало и заминало,не ме интересува нито той,нито което и да е момче.. Моете да заключите темата иначе мерси за отговорите,но не съм ги чела поечето..Просто е стара темата и няма смисъл вече да си припомням..Станалото,стана о..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
говеда ??.. може ;] някои са различни други пък не ...
Неведоми са пътищата божи...
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Bravo mila!Nameri si nqkoi koito 6te te ceni a ne nqkoi koito postoqnno 6te ti napomnq 4e si mu obe6tala da pravite sex! Nqkoi koito 6te te iz4aka dostata4no dalgo dokato ti sama ne kaje6 iskam da go napravq!
I izob6to da ne ti puka za toq maje koito mislqt samo kak da si na4e6at onaq rabota za ni6to ne stavat!
Т'ва, че авторката е отчаяна от живота не ни прави говеда...
фф не определяите всички момчета заради 1то си гадже дето му се чука![]()
![]()
И какво очакваш сега?!Да ти дадем одобрението си за това,което си направила ?! .. Нито го познаваме човека,нито нищо .. Избора си е бил твой,направила си го кфо още ?!
И освен това няма ли да престанете с тфа слагане под общ знаменател на всички ?! .. Същото е като да кажеш "момичетата са кучки",щото някоя си те е преебала![]()
Излишна тема!!!
just a kid۵
monityY
Мега фен
ПФФ темата от 2 месеца и поече..Няя смисъл да пишете поече..Сичко е минало и заминало,не ме интересува нито той,нито което и да е момче.. Моете да заключите темата иначе мерси за отговорите,но не съм ги чела поечето..Просто е стара темата и няма смисъл вече да си припомням..Станалото,стана о..
Гледам тема "Момчетата са говеда" и си викам "бреййй, ей една достигнала до прозрение", влизам, отпивам от бирицата и започвам да чета това тъй изстрадано диалогченце между две жертви на хормоналните игри. Помислих си, че тия са някакви по-големички, но като разбрах възрастта им се чукнах у кратуната в каква трагикомедия съм попаднал. Оня иска да я гнядза, лъже я, че я обича, а тя поради факта, че е още малка, недошлайфана и абеее недорасляк нерез му верва, ма нали - трее се напраим на недостъпни.
Тъй, мило момиче, ти съвсем незнаеш какво преживяваш! Казваш ни на нас (ние, принудените да четем жалките ти словоизлияния), че знаеш какво е да обичаш, макар, че все още незнаеш кое ти е за пишкане и кое ти е за снушение. Питаш ни тука дали правилно постъпваш, като не му даваш! Ами правилно постъпваш - на тия малки свине само им се е**! И повярвай ми - не бъркат хормоналната игра с обич, просто така ти показват нещата, с цел да ти откраднат цветету.
Ако ме слушкаш мене, вземи папай моркови, порасни както физически, така и интелектуално, и когато си достатъчно дорасла да вземеш това решение, ние ще те чакаме тук да ни се похвалиш!
само за секс мислят,това си е факт....
и да ,всички са еднакви,но се крият зад някакви маски...[/code]
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
За секса мисля че и вие си мислите доста честоПървоначално написано от heroine
![]()
Доказано...Първоначално написано от spensi
"-Маме ти на колко се еба за първи път...?
---Ми чеде на 13 бях...на 11 първа свирка направих...вземи пример от мене .. ако не вярваш питай първия си баща..се пак съм на 17 още..кво да ти кажа....
![]()
![]()
Пак слагате всички под общ знаменател да ва е*а!Първоначално написано от heroine
Не разбрахте че не всички са такива
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
+1 ... Няма да коментирам повече нищо по тази тема,няма смисъл да пишете в нея..Всичко свърши...И не мерси,няма да си търся свестно момче-отказах се..Може всички да не са еднакви,но аз поне не съм срещала 1 различен,но вече не ми дреме,стойте си както искате,не се занимавам вече с никой... Тфа е.. Иначе за жените-абсолютно вярно! ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУЧКИ,в един или друг момент.Така е,много правилно!.. Ае край на темата..Първоначално написано от ludo_momiche
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Така е и мъжете и жените са еднакви защо? , защото не си попаднал на подходящия човек , понякога попадаш но не го осъзнаваш и после страдашкофти работа
това е още едно доказателство за това че момчетата мислят само за себе си,на тях да им е добре да им е удобно и прочие....всички са говеда едно за свяс няма и да има все ще има за какво да се издани ама кво да се прави или свикваме с тях или трябва да живеем без тях и всеки си решава какво да избере
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you