.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблем ! :|

Здравейте . Та искам да споделя значи с 1 момиче БЯХМЕ гаджета около 2 месеца , но скъсахме и сега пак се зарибяваме защото и 2-та много се харесваме , но днес тя ми съобщи , че не иска обвързване защото като имала връска повече от 14-15 дена и и умръзвал човека , и искала просто така да си се зарибяваме ... Просто бях потресен вие какво ще кажете за тази постъпка . Ако има значение и 2-та сме 11 клас

Фен
    Град
    вкъщи :)
    ми по принцип и на мен най много ми харесва зарибяването от цялата история....
    но зависи и от човека отсреща...понякога имаш нужда да имаш връзка с него и отношенията ви да се задълбочат...
    а друг път...искаш от някой да си те сваля...просто за да знаеш че си харесвана...
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

az mislq da produljite taka i ako naistina se pokaje6 idealen za neq tq sama 6te iska da trugnete

уф проблема е че от 2 месеца я зарибявам постоянно , смисъл комплименти всичко нали както му е реда , подаръци романтика всичко ... но пак немога да я обедя , и нз явно ще приема като вас и само ще се зарибяваме и

Ако забелязваш, че и харесва това да се "зарибявате"...Ама наистина и харесва, мога да ти предложа нещо:
    Щом и харесва (ако, това което писах по горе е вярно) отдръпни се малко... И ще почнеш да и липсваш... Ще и липсват "зарибявките" и ще видиш как ще те потърси...
    Madness is the gift, that has been given to me.

ами пич тя ми казва , че всяка прекарана минута с мен и харесва много и просто абе всякакви таквиз и като се замисля това е добра идея да се отдръпна и тя да се затъжи . благодаря за съвета ! Ще влезе тя в мрежите на рибаря

Цитирай Първоначално написано от ahmed
    ами пич тя ми казва , че всяка прекарана минута с мен и харесва много и просто абе всякакви таквиз и като се замисля това е добра идея да се отдръпна и тя да се затъжи . благодаря за съвета ! Ще влезе тя в мрежите на рибаря

Късмет ти пожелавам
    Заслужаваш я \/
    Madness is the gift, that has been given to me.

Цитирай Първоначално написано от charlies_angel
    ми по принцип и на мен най много ми харесва зарибяването от цялата история....
    но зависи и от човека отсреща...понякога имаш нужда да имаш връзка с него и отношенията ви да се задълбочат...
    а друг път...искаш от някой да си те сваля...просто за да знаеш че си харесвана...
    +1
    ИСКАМ ДЪВКА!

Град
    Sliven
    Ами такива сме момичетата...като се замисля и аз съм постъпвала така...
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си