.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Объркан съм

Значи преди малко погледнах бившата ми приятелка кво си е писала на скайп-а и от сичко написано има следните думи : Липсваш ми , но може би така е трябвало .

И аз вмомента са зарибявам с друго момиче за да се помъча да забравя бившата ми приятелка и нея я няма в скайп-а да я питам това заради мен ли го е написала или нещо от сорта , помогнете щот незнам кво да прая . И ако са окаже че го е писала заради мен какво да правя щот наистина имам чуства към нея пък неща да напрая сечено на другото момиче с което са зарибявам вмомента . Баси нещастието

ako e za teb prosto pogovori s neq izqsnete si za6to ste prekratili vruzkata si a s drugata spoko nali vse o6te samo se zaribqvate

Е да де ама ше е гадно да постъпя така ( предполагам ) , пък нищо че са държа в повечето случай кат лайно , но се пак съм чуствителен

Зависи коя харесваш по-вече.
    ИСКАМ ДЪВКА!

Ебаси , неще да ми каже тва дали го е писала заради мен или не ...

Цитирай Първоначално написано от gandji
    Ебаси , неще да ми каже тва дали го е писала заради мен или не ...

Тогава няма какво да му мислиш...Продължаваш с другата...Щом не иска да ти каже, ако е за теб нека се измъчва... В този случай тя губи, а не ти...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Цитирай Първоначално написано от MIKROBA
    Зависи коя харесваш по-вече.
    +1
    При старото гадже не се връщай,продължавай напред(това ще ти кажа аз ,пък ти сам си реши)
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Град
    варна
    Има и такава възможност,когато я попиташ да те излъже(което ми се струва по-вероятно за едно наранено момиче ).

В случая мисля,че ти избираш.Усещам колебание в чувствата ти.Ти сам казваш,че не е добре да си играеш с другото момиче.Ако наистина имаш чувства към бившата по-добре остави другото момиче и се опитай да си върнеш старото.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Току що ми каза че нямало да може да ми даде тва което искам ... кво да прая е ебаси майката

Цитирай Първоначално написано от gandji
    Току що ми каза че нямало да може да ми даде тва което искам ... кво да прая е ебаси майката

Щом така ти е казала хващай другата...

Баси защо любовта е толкова ТЪПАААААААААААААААААААААА ААААААА

В този случай ти си тъп ...
    Тръгвай с другата и няма какво да му мислиш...
    На къде отива света д*ба
    Ама вие сами си правите проблеми...

Добре е представи си следната ситуация - Ти много ама МНОГО харесваш някое момиче което къса с теб и би направил сичко за да сте отново 2-та , и зарибяваш някоя която пак е хубава но в същото време ти харесваш другото момиче и отново искаш да си с нея .... кво прайш ? Едва ли щи е толкова лесно ...

Нямам си на идея в кво си объркан (мързеше ме да чета), но ти пожелавам да не е смес за правене на кекс или нещо подобно...

Град
    там където си излишен!
    поред мен е най добре да си изясниш първо коя харесваш повоче ще е гадно примирно да тръгнеш с другата а да харесваш бившата помисли добре коя си заслужава коя как се държи и т н и ще те посъветвам нещо:поговори и с двете момичета така само лъжеш едната и залъгваш другата което е най гадното
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    поред мен е най добре да си изясниш първо коя харесваш повоче ще е гадно примирно да тръгнеш с другата а да харесваш бившата помисли добре коя си заслужава коя как се държи и т н и ще те посъветвам нещо:поговори и с двете момичета така само лъжеш едната и залъгваш другата което е най гадното

ПС: Излезте на кафе тримата и чакай да се сбият или теб да бият

Град
    там където си излишен!
    ахахах тва ми хареса за боя 10х
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Тва май е най-добрата идея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си