- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан съм
Значи преди малко погледнах бившата ми приятелка кво си е писала на скайп-а и от сичко написано има следните думи : Липсваш ми , но може би така е трябвало .
И аз вмомента са зарибявам с друго момиче за да се помъча да забравя бившата ми приятелка и нея я няма в скайп-а да я питам това заради мен ли го е написала или нещо от сорта , помогнете щот незнам кво да прая . И ако са окаже че го е писала заради мен какво да правя щот наистина имам чуства към нея пък неща да напрая сечено на другото момиче с което са зарибявам вмомента . Баси нещастието![]()
Е да де ама ше е гадно да постъпя така ( предполагам ) , пък нищо че са държа в повечето случай кат лайно , но се пак съм чуствителен
Ебаси , неще да ми каже тва дали го е писала заради мен или не ...
Първоначално написано от gandji
Тогава няма какво да му мислиш...Продължаваш с другата...Щом не иска да ти каже, ако е за теб нека се измъчва... В този случай тя губи, а не ти...
Madness is the gift, that has been given to me.
+1Първоначално написано от MIKROBA
При старото гадже не се връщай,продължавай напред(това ще ти кажа аз ,пък ти сам си реши)![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Има и такава възможност,когато я попиташ да те излъже(което ми се струва по-вероятно за едно наранено момиче).
В случая мисля,че ти избираш.Усещам колебание в чувствата ти.Ти сам казваш,че не е добре да си играеш с другото момиче.Ако наистина имаш чувства към бившата по-добре остави другото момиче и се опитай да си върнеш старото.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Току що ми каза че нямало да може да ми даде тва което искам ... кво да прая е ебаси майката
Първоначално написано от gandji
Щом така ти е казала хващай другата...![]()
Баси защо любовта е толкова ТЪПАААААААААААААААААААААА ААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В този случай ти си тъп...
Тръгвай с другата и няма какво да му мислиш...
На къде отива света д*ба![]()
Ама вие сами си правите проблеми...
Добре е представи си следната ситуация - Ти много ама МНОГО харесваш някое момиче което къса с теб и би направил сичко за да сте отново 2-та , и зарибяваш някоя която пак е хубава но в същото време ти харесваш другото момиче и отново искаш да си с нея .... кво прайш ? Едва ли щи е толкова лесно ...
Нямам си на идея в кво си объркан (мързеше ме да чета), но ти пожелавам да не е смес за правене на кекс или нещо подобно...
поред мен е най добре да си изясниш първо коя харесваш повочеще е гадно примирно да тръгнеш с другата а да харесваш бившата
помисли добре коя си заслужава
коя как се държи и т н
и ще те посъветвам нещо:поговори и с двете момичета
така само лъжеш едната и залъгваш другата което е най гадното
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Първоначално написано от sweet4esf
ПС: Излезте на кафе тримата и чакай да се сбият или теб да бият![]()
![]()
![]()
![]()
ахахах тва ми хареса за боя![]()
![]()
10х
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Тва май е най-добрата идея![]()
![]()