- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми е....
НЕ тва не сам го писал аз! Дори не зная за ко става въпрос. Бях на компютърна зала и бях влизал вав форума. Бях си написал името и паролата и бях дал отметката запомни ме на този компютър (понавик винаги го правя). След като ми изтече времето станах. И вечерта си седнах в нас на моя. След като влязах в форума и дадах на "виж свои мнения", видях че сам давал мнения вав форуми в които не сам влизал! Не беше само тук. И в скайпа някой сериозно се базикал с абонатите ми от мое име. След това всички ми бяха адски ядосани. Някой им беше наговорил много простотии, от мое име. Поне си извадих поука - да давам изход от прфилите си като ми изтече времето. Не знам как, но той продалжава да пише от мое име ако и да е станал от компютърната зала. Абонатите ме питат за какво говоря, защо ги псувам и обиждам. НЕ зная кой е седнал, но ми изигра много лоши шеги. Той продължава да тормози абонатите ми и да ми сменя скайп паролата. Много съжалявам за нешата които е напраил. Зная че много хора няма да ми повярвате, но ако изкате ми вярвате. Компютърната зала беше DOOM-9 вав Варна (до катедралата). Оф за ко се на мене ми са сличват такива неща Shocked.Първоначално написано от asi_basi
Ok izvinqvai togava, no estetsveno i ti da be6e na moe mqsto 6te6e da misli6 4e kato vidi6 edin i sa6t nick zna4i e 1 4ovek....zna4i ne si ti.Първоначално написано от scorpion4ituo
Ami po temata togava - Ami neznam kakvo bi mogal da pavi6 s maika it, za6toto sloji6 li paroli tq vednaga 6te razbere, 4e naro4no si go napravil a sa6to i kato si s razli4ni karti, fla6ki i t.n. mislq 4e tq 6te razbere 4e gi krie6 nqkade 6tom nqma novi snimki i takiva ne6ta v tel-a ti. Kakvoto i da pravi6 tq 6te si prodalji da t bara ne6tata i da pretarsva, koeto znam kolko e nepriqtnio, za6toto mi se e slu4valo. Spored men samo moje da opita6 da pogovori6 s neq, da obqsni6, 4e ne ti e priqtno da ti se rovi iz ne6tata i 4e ti trqbva malko sobstveno prostranstvo. sa6to i obqsni, 4e momi4eto ne e lo6o i t.n.
P.S. Zna4i si ot Varna? I azda ne govori6 za zalata deto e do 6adravanite na centara ?
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Дамс саащата зала доом 9 а аз сам от Климент Охридски дасаклотоПървоначално написано от asi_basi
Ми аз съм момиче,затова може би ми е по-лесно да се спогаждам с майка ми. При мене помага 1 трик - казвам й някои неща, които уж са важни, понякога разказвам нещо, но премълчавам всичко, което не е за родителско ухо. Така тя остава с впечатлението, че съм й разказала едва ли не всичко. Помага ако й поискаш помощ за нещо малко. А няма да е зле след като си момче да помолиш баща ти за малко мъжка подкрепа, поговори с него и му обясни хубаво за какво става дума. Колкото до личните вещи - майка ти сто на сто рови в тях, просто защото няма откъде да черпи инфо за това какво се случва с тебе.
а да - проучи внимателно дали приятелката ти не те лъже за нещо, майка ти едва ли ще тръгне да говори такива неща за нея ей така, за да си се намира на работа.
*HaPpiLY EvEr AfTeR*
But no matter what you'll never see me cry...
Лол тука може да се каже "Баси майката" разбирайте го буквално/преносено както искате...Аз на мойта не давам да ми бара и рафта даже![]()
The Spark
Доста си неграмотен мой човек !Значи , да те светна , думи като КО?МА! - няма в бъл език
![]()
а ПО ПРОБЛЕМЧЕТО , КАЖИ Й ДА СПРЕ ДА РОВИ, ЗАЩОТО НЕ ТИ Е ПРИЯТНО И ТОВА Е !!