Майка ми се рови навсякаде в моите лични вещи. Не прекъснато влиза в стаята ми и разглежда работите ми. Често сам я сварвал да опитва да влезе в компютъра ми. Непрекъснато ме пита с кой чатя. Често ме издебва и ми зема гсм и го разглежда много добре. Гледа главно смс-и, снимки и мп3-ки. Интересува се от всичко. От смс-ите до снимките. Ако някой знае плс да ми даде някаква програма с която да зключа гсм (к850 СЕ). Аз взех да махам Мемоари Стик и да я слагам само когато ми трява, но тя заблеяза това и ме пита каде е картата ;(. Аз и казах че сам я загубил, но тя я намери из дрехите ми и веднага я беше разгледала мн добре отватре, за целта си купих втора, чак и в гсм си да нямам лични неща.
Причината за всичко това е, че от 5 клас се запознах с едно момиче с което сме гажета. Тя забеляза това и ми забрни да се виждам с нея. Аз тъка или иначе го правя. Тя не харесва момичето с което се сабирам и не ми разрешава дори да говоря с нея. Аз много я обичам (гажето ми) и често я лажа че излизам с фр на мач(майка ми), а излизам с нея(милото). Майка ми много я мрази и непрекаснато ми разправя каква е. Това е влодяващо защото аз наистина мн лов тва момиче. Майка ми се бои де не ме зарази с нещо (колкото и да и повтарям че е девствена и че и на 2мата ни е за 1 пат). Непрекаснато ми тика презервативи насякаде ;(. Като изляза ме е страх да си бракна в джоба намирам по пет ес в дрехите си. Проблемат е че сам само на 14 и майка ми е изпаднала в някакав огромен страх за мен. Бои се от сичко. Когато бях малак (12) почти не и пукаше за мен а сега... Не зная, но аз много обичам приятелката си и не мислим да се разделяме с нея, само заради тъпата ми майка. Напрао сам мн обаркан изкам да остана с нея но нямам никакаф избор, защото сега сам на издражката на майка си и татко си. Баща ми не взема много-много отношение по вапроса, само и казва че мн грешно разсъждава но не прави нищо за да ми помогне. Единствения шанс да остана с това момиче е да изчакам да стана палнолетен и да се изнеса от нас. Това е ужасно защото наистина много я обичам и буквално не мога без нея.
(ako nqkoi izka da help ICQ (487445450) skypa ne daam 6ot mn ma poznat po nika)